samaneh66 10265 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سال 89 ديگه چيزي به تمام شدنش نمونده هميشه از بديهاش گفتيم از مشكلاتي كه برامون پيش امد از شكست هامون اما هميشه از هر بدي بدتري هم وجود داره جا داره از خدامون تشكر كنم به خاطر نعمتهايي كه بمون داد خدا يا شكرت از اينكه ميتونستي داغ عزيزترين كسانم رو نصيبم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي درد بي درمون بهم بدي اما ندادي از اينكه ميتونستي بي ابروم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي رزق و روزي رو قطع كني اما نكردي ديگه چيزي يادم نيامد حالا نوبت شماست ؟ 6
lady architect 5360 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 از اينكه ميتونستي بي ابروم كني اما نكردي :icon_pf (34): خدایا بابت همین یکی همین یه لطفت تا اخر عمرم نباید سر از سجدت بردارم 2
pianist 31130 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سال 89 ديگه چيزي به تمام شدنش نمونده هميشه از بديهاش گفتيم از مشكلاتي كه برامون پيش امد از شكست هامون اما هميشه از هر بدي بدتري هم وجود داره جا داره از خدامون تشكر كنم به خاطر نعمتهايي كه بمون داد خدا يا شكرت از اينكه ميتونستي داغ عزيزترين كسانم رو نصيبم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي درد بي درمون بهم بدي اما ندادي از اينكه ميتونستي بي ابروم كني اما نكردي از اينكه ميتونستي رزق و روزي رو قطع كني اما نكردي ديگه چيزي يادم نيامد حالا نوبت شماست ؟ بهتر نبود بخاطر اون نعمتهای خوبی که به ما داد شکر بکنیم تا اون چیزهای بدی که نداد؟؟ 4
Nightingale 10531 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 واقعا خدا رو شکر خیلی چیزایی خوبی بهم داد ........ یه چیزاییشم زیاد خوب نبود ولی در کل خوب بود و خدا رو شکر 3
samaneh66 10265 سازنده ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 بهتر نبود بخاطر اون نعمتهای خوبی که به ما داد شکر بکنیم تا اون چیزهای بدی که نداد؟؟ هر چي فكر كردم چيز خوبي به ذهنم نرسيد كه داده باشه مجبور شدم اينجوري بنويسم 2
M!Zare 48041 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 هر چي فكر كردم چيز خوبي به ذهنم نرسيد كه داده باشه مجبور شدم اينجوري بنويسم خدایا ممنونتم واسه سلامتی که بهم دادی(چه روحی و چه جسمی) ممنونم بخاطر آرامش.هر روز صبح فرصت زیبایی به من دادی برای روزی نو و فرصتی تازه. با خطاکار بودنم تولطفت رو از من دریغ نکردی و محتاج بنده ات ننمودی.و همیشه هوامو داشتی. اینها معناش با جملات شما یکیه ولی با دید امیدوارانه 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری