jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ جونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم که کسی رو نمیشه مجبور به کاری کرد اما این سربازای بیچاره رو به زور بدون اینکه خودشو بخوان ازشون کار میکشن اما مردا زن هارو مجبور می کنن حتی خودشون به خودشون هم زور می گن نمونه اش سربازی :jawdrop: سربازیو که زن ها درست نکردن خود مردا واسه خودشون درست کردن 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ زیادن از این دخترها تو ایران اما پسری مثل آدام یا بیل که لایقشون باشه وجود نداره میتونم بپرسم همین خود شما چند تا از این خصوصیات را داری ؟؟؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ میتونم بپرسم همین خود شما چند تا از این خصوصیات را داری ؟؟؟ گزینه 2 3 4 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اما مردا زن هارو مجبور می کنن حتی خودشون به خودشون هم زور می گن نمونه اش سربازی :jawdrop:سربازیو که زن ها درست نکردن خود مردا واسه خودشون درست کردن مردها ،زن ها رو به چه کاری مجبور میکنن؟؟؟؟؟؟؟ یه احمقی اومده یه قانونی گذاشته بقیه هم مجبورن ازش پیروی کنن،الان این دانیال خودمون که خودش دوس نداره بره سربازی،سربازی هم برن کلی بدبختی دارن بیچاره ها چرا کسی حرف منو نمیفهمه؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ مردها ،زن ها رو به چه کاری مجبور میکنن؟؟؟؟؟؟؟یه احمقی اومده یه قانونی گذاشته بقیه هم مجبورن ازش پیروی کنن،الان این دانیال خودمون که خودش دوس نداره بره سربازی،سربازی هم برن کلی بدبختی دارن بیچاره ها چرا کسی حرف منو نمیفهمه؟؟؟؟؟؟ به زایمان کار خونه و بعضی ها کار بیرون تمکین و ....بازم بگم بگم بگم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ گزینه 2 3 4 این 2 و 3 و4 تو ایران زیاد پیدا میشه.ولی اولا توقعشون بالا هست.باید وضعت خوب باشه. ولی شما واقعا کسی را دیدی که هر 7 تا خصوصیت را داشته باشه تو ایران.؟؟؟ لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ راستش من هم نفهمیدم شما دو تا چی دارین میگید.یکم گیج شدم.اصلا موضوع چیه ؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ به زایمان کار خونه و بعضی ها کار بیرون تمکین و ....بازم بگم بگم بگم اول هم عرض کردم،اگه نخواد به انجام این کار ها هم مجبور نیست کسی که ازدواج کرد یعنی قبول کرده که بچه دار بشه،کار خونه بکنه،به شوهرش برسه،اگه هم دوس داشت کار بیرون انجام بده!!!! خب من برم لالایی فردا یه گردان مهمون میاد خونمون شب بخیرررررررر لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این 2 و 3 و4 تو ایران زیاد پیدا میشه.ولی اولا توقعشون بالا هست.باید وضعت خوب باشه.ولی شما واقعا کسی را دیدی که هر 7 تا خصوصیت را داشته باشه تو ایران.؟؟؟ آره هست با خصوصیات بیشتر هم هست اما کدوم پسری تو ایران خصوصیت پسرای خارجکیو داره؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اول هم عرض کردم،اگه نخواد به انجام این کار ها هم مجبور نیستکسی که ازدواج کرد یعنی قبول کرده که بچه دار بشه،کار خونه بکنه،به شوهرش برسه،اگه هم دوس داشت کار بیرون انجام بده!!!! خب من برم لالایی فردا یه گردان مهمون میاد خونمون شب بخیرررررررر این باید هارو هم مردها به زن ها تحمیل کردن خوش بگذره بهت شب خوش لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ راستش من هم نفهمیدم شما دو تا چی دارین میگید.یکم گیج شدم.اصلا موضوع چیه ؟؟:icon_pf (34): سر این بود که مردها زن هارو به حمالی گرفتن 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این باید هارو هم مردها به زن ها تحمیل کردنخوش بگذره بهت شب خوش واااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدا یکی منو از دست این نجات بده!!!!!!!!!!!!! دیوونم کردی!!!!!!!!!!!:ws18: تو هیچ کدوم از این کارا رو نکن!!!!!!راحت!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدا یکی منو از دست این نجات بده!!!!!!!!!!!!!دیوونم کردی!!!!!!!!!!!:ws18: تو هیچ کدوم از این کارا رو نکن!!!!!!راحت!!!!!!!!!! برو بخواب خدا نجاتت بده حتما 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ آره هست با خصوصیات بیشتر هم هستاما کدوم پسری تو ایران خصوصیت پسرای خارجکیو داره؟ من که تا حالا ندیدم دختری اینطوری ولی البته پسر خوشگل زیاد دادما لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ من که تا حالا ندیدم دختری اینطوری ولی البته پسر خوشگل زیاد دادما یعنی مثل بیل یا آدام هم دیدی با همون آرایش ؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ برو بخواب خدا نجاتت بدهحتما مگه این کامیاررررررر میذاره آدم لالا کنه!!!!!!:w00: خواب از سرمان پرید لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ مگه این کامیاررررررر میذاره آدم لالا کنه!!!!!!:w00:خواب از سرمان پرید کامیار کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کامیار کیه؟ این پسره کامیار دیگه!!!!!!!!!!نمیشناسیش؟؟؟؟؟ هر دقه پی ام سی نشونش میده 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این پسره کامیار دیگه!!!!!!!!!!نمیشناسیش؟؟؟؟؟هر دقه پی ام سی نشونش میده همون که دهنش گشاده و رنگش سبزه است؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده