danielo 15240 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 برادر من از 1 اسفند رفت سربازی بعد دیر رسیده بودبه پادگان بهش گفتن برو2 روز دیگه بیا هر 5 شنبه و جمعه هم میاد خونه کل عید هم خونه است نگران نباش بازیگاه کودک الان تا سربازی بنده شهر غریب افتادم. افتادم پیش کرد ها.در شمال خراسان . بنده یکم سوسول هستم متاسفانه . هر غذایی را نمیخورم.هر جایی نمیخورم.شب اگر اب کنارم نباشه خوابم نمیبره. شب اگر لخت نباشم .خوابم نمیبره. بنده متفاوت هستم اخه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
danielo 15240 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 این چه وضعیتی هست. چند نفر به یک نفر . یک پسر در مقابل این همه دختر یعنی یک مرد پیدا نمیشد این موقع شب بیدار باشه تا احساس تنهایی نکنم
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 بنده شهر غریب افتادم.افتادم پیش کرد ها.در شمال خراسان . بنده یکم سوسول هستم متاسفانه . هر غذایی را نمیخورم.هر جایی نمیخورم.شب اگر اب کنارم نباشه خوابم نمیبره. شب اگر لخت نباشم .خوابم نمیبره. بنده متفاوت هستم اخه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): برادر من کرج میری اونجا از سوسولی خارج میشی مرد میشی بهت زن میدن 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 حالا تو چرا گریه می کنی بذار برن سربازی مرد بشن گناه دارن حیوونیا 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 این چه وضعیتی هست.چند نفر به یک نفر . یک پسر در مقابل این همه دختر یعنی یک مرد پیدا نمیشد این موقع شب بیدار باشه تا احساس تنهایی نکنم :jawdrop: یعنی الان داری احساس تنهایی می کنی مگه داریم کل کل می کنیم؟
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 گناه دارن حیوونیا مگه چه بلایی سرشون میارن که گناه دارن فقط مردشون می کنن 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 بنده شهر غریب افتادم.افتادم پیش کرد ها.در شمال خراسان . بنده یکم سوسول هستم متاسفانه . هر غذایی را نمیخورم.هر جایی نمیخورم.شب اگر اب کنارم نباشه خوابم نمیبره. شب اگر لخت نباشم .خوابم نمیبره. بنده متفاوت هستم اخه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): یا خداااااااااااااااااااا حالش بده!!!!!!!!!!!! برو لالایی کن خوب میشی 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 مگه چه بلایی سرشون میارن که گناه دارن فقط مردشون می کنن داداشی من که داشت میرفت سربازی من کلی غصه خوردم،تا از در رفت بیرون گریه ی منم شروع شد،بیچاره میگفت اونجا دیگه کم مونده بود صدامون و قیافه هامونو فراموش کنه شبا که باید پست میداد،بیچاره الهی بمیرم واسش پاهاش یخ میکرد نمیتونس واسته بیچاره این سربازا رو میبرن و اسه حمالی گناه دارن دیگه
danielo 15240 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 :jawdrop:یعنی الان داری احساس تنهایی می کنی مگه داریم کل کل می کنیم؟ این شوخی بود 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 داداشی من که داشت میرفت سربازی من کلی غصه خوردم،تا از در رفت بیرون گریه ی منم شروع شد،بیچاره میگفت اونجا دیگه کم مونده بود صدامون و قیافه هامونو فراموش کنهشبا که باید پست میداد،بیچاره الهی بمیرم واسش پاهاش یخ میکرد نمیتونس واسته بیچاره این سربازا رو میبرن و اسه حمالی گناه دارن دیگه واسه اینا 2 سال اما از دخترا تمام عمر حمالی می کشن برای خودت غصه بخور عزیزم
danielo 15240 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 برادر من کرج میری اونجا از سوسولی خارج میشی مرد میشی بهت زن میدن بنده دختر ایرانی را نمیبرم. دختر اسکاندیناوی را بیشتر میپسندم و این دختر ها سوسول بیشتر دوست دارند دلیل هم دارم 1:اکثرشون لائیک هستند 2:زیباترین دختر های دنیا هستند 3:با سواد ترین هستند 4:خوش هیکل ترین هستند 5:قد بلندی دارند 6:خودشون کار میکنند و خرج خونه میدهند 7:در مشروب خوری پایه هستند کدوم دختر ایرانی همه این خصوصیات را داره؟؟؟
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 بنده دختر ایرانی را نمیبرم.دختر اسکاندیناوی را بیشتر میپسندم و این دختر ها سوسول بیشتر دوست دارند دلیل هم دارم 1:اکثرشون لائیک هستند 2:زیباترین دختر های دنیا هستند 3:با سواد ترین هستند 4:خوش هیکل ترین هستند 5:قد بلندی دارند 6:خودشون کار میکنند و خرج خونه میدهند 7:در مشروب خوری پایه هستند کدوم دختر ایرانی همه این خصوصیات را داره؟؟؟ زیادن از این دخترها تو ایران اما پسری مثل آدام یا بیل که لایقشون باشه وجود نداره 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 واسه اینا 2 سال اما از دخترا تمام عمر حمالی می کشن برای خودت غصه بخور عزیزم دختر اگه بخواد کار میکنه،اگه نخواد هم نه،مگه برده میبرن خونشون؟؟؟؟ دختر به میل خودش میره خونه شوهر دیگه اونجا هم باید کار خونشو بکنه،غذا درست کنه!!! این که حمالی نیس 1
danielo 15240 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 یا خداااااااااااااااااااا حالش بده!!!!!!!!!!!!برو لالایی کن خوب میشی چرا مسخره میکنید
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 دختر اگه بخواد کار میکنه،اگه نخواد هم نه،مگه برده میبرن خونشون؟؟؟؟دختر به میل خودش میره خونه شوهر دیگه اونجا هم باید کار خونشو بکنه،غذا درست کنه!!! این که حمالی نیس اونجا کجاست که مجبوره؟ 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 بنده دختر ایرانی را نمیبرم.دختر اسکاندیناوی را بیشتر میپسندم و این دختر ها سوسول بیشتر دوست دارند دلیل هم دارم 1:اکثرشون لائیک هستند 2:زیباترین دختر های دنیا هستند 3:با سواد ترین هستند 4:خوش هیکل ترین هستند 5:قد بلندی دارند 6:خودشون کار میکنند و خرج خونه میدهند 7:در مشروب خوری پایه هستند کدوم دختر ایرانی همه این خصوصیات را داره؟؟؟ رودل نکنی یه وقت؟؟ 1
danielo 15240 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 مگه چه بلایی سرشون میارن که گناه دارن فقط مردشون می کنن ما نمیخواهیم مرد بشیم .باید کی را ببینیم. ما دوست داریم پسر باشیم و بمانیم 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 ما نمیخواهیم مرد بشیم .باید کی را ببینیم.ما دوست داریم پسر باشیم و بمانیم به آقا
danielo 15240 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 رودل نکنی یه وقت؟؟ نه بابا .توقعم زیادی نیست. این دختر با این خصوصیات تو اسکاندیناوی مثل نقل و نبات ریخته. مثلا من دیدم دختر با این خصوصیات کلفتی میکرده تو دانمارک
mina_srk 1982 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 اونجا کجاست که مجبوره؟ جونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم که کسی رو نمیشه مجبور به کاری کرد اما این سربازای بیچاره رو به زور بدون اینکه خودشو بخوان ازشون کار میکشن 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری