jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 جونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم که کسی رو نمیشه مجبور به کاری کرد اما این سربازای بیچاره رو به زور بدون اینکه خودشو بخوان ازشون کار میکشن اما مردا زن هارو مجبور می کنن حتی خودشون به خودشون هم زور می گن نمونه اش سربازی :jawdrop: سربازیو که زن ها درست نکردن خود مردا واسه خودشون درست کردن 1
danielo 15240 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 زیادن از این دخترها تو ایران اما پسری مثل آدام یا بیل که لایقشون باشه وجود نداره میتونم بپرسم همین خود شما چند تا از این خصوصیات را داری ؟؟؟
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 میتونم بپرسم همین خود شما چند تا از این خصوصیات را داری ؟؟؟ گزینه 2 3 4 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 اما مردا زن هارو مجبور می کنن حتی خودشون به خودشون هم زور می گن نمونه اش سربازی :jawdrop:سربازیو که زن ها درست نکردن خود مردا واسه خودشون درست کردن مردها ،زن ها رو به چه کاری مجبور میکنن؟؟؟؟؟؟؟ یه احمقی اومده یه قانونی گذاشته بقیه هم مجبورن ازش پیروی کنن،الان این دانیال خودمون که خودش دوس نداره بره سربازی،سربازی هم برن کلی بدبختی دارن بیچاره ها چرا کسی حرف منو نمیفهمه؟؟؟؟؟؟
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 مردها ،زن ها رو به چه کاری مجبور میکنن؟؟؟؟؟؟؟یه احمقی اومده یه قانونی گذاشته بقیه هم مجبورن ازش پیروی کنن،الان این دانیال خودمون که خودش دوس نداره بره سربازی،سربازی هم برن کلی بدبختی دارن بیچاره ها چرا کسی حرف منو نمیفهمه؟؟؟؟؟؟ به زایمان کار خونه و بعضی ها کار بیرون تمکین و ....بازم بگم بگم بگم 1
danielo 15240 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 گزینه 2 3 4 این 2 و 3 و4 تو ایران زیاد پیدا میشه.ولی اولا توقعشون بالا هست.باید وضعت خوب باشه. ولی شما واقعا کسی را دیدی که هر 7 تا خصوصیت را داشته باشه تو ایران.؟؟؟
danielo 15240 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 راستش من هم نفهمیدم شما دو تا چی دارین میگید.یکم گیج شدم.اصلا موضوع چیه ؟؟:icon_pf (34):
mina_srk 1982 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 به زایمان کار خونه و بعضی ها کار بیرون تمکین و ....بازم بگم بگم بگم اول هم عرض کردم،اگه نخواد به انجام این کار ها هم مجبور نیست کسی که ازدواج کرد یعنی قبول کرده که بچه دار بشه،کار خونه بکنه،به شوهرش برسه،اگه هم دوس داشت کار بیرون انجام بده!!!! خب من برم لالایی فردا یه گردان مهمون میاد خونمون شب بخیرررررررر
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 این 2 و 3 و4 تو ایران زیاد پیدا میشه.ولی اولا توقعشون بالا هست.باید وضعت خوب باشه.ولی شما واقعا کسی را دیدی که هر 7 تا خصوصیت را داشته باشه تو ایران.؟؟؟ آره هست با خصوصیات بیشتر هم هست اما کدوم پسری تو ایران خصوصیت پسرای خارجکیو داره؟ 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 اول هم عرض کردم،اگه نخواد به انجام این کار ها هم مجبور نیستکسی که ازدواج کرد یعنی قبول کرده که بچه دار بشه،کار خونه بکنه،به شوهرش برسه،اگه هم دوس داشت کار بیرون انجام بده!!!! خب من برم لالایی فردا یه گردان مهمون میاد خونمون شب بخیرررررررر این باید هارو هم مردها به زن ها تحمیل کردن خوش بگذره بهت شب خوش
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 راستش من هم نفهمیدم شما دو تا چی دارین میگید.یکم گیج شدم.اصلا موضوع چیه ؟؟:icon_pf (34): سر این بود که مردها زن هارو به حمالی گرفتن 2
mina_srk 1982 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 این باید هارو هم مردها به زن ها تحمیل کردنخوش بگذره بهت شب خوش واااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدا یکی منو از دست این نجات بده!!!!!!!!!!!!! دیوونم کردی!!!!!!!!!!!:ws18: تو هیچ کدوم از این کارا رو نکن!!!!!!راحت!!!!!!!!!! 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 واااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدا یکی منو از دست این نجات بده!!!!!!!!!!!!!دیوونم کردی!!!!!!!!!!!:ws18: تو هیچ کدوم از این کارا رو نکن!!!!!!راحت!!!!!!!!!! برو بخواب خدا نجاتت بده حتما 2
danielo 15240 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 آره هست با خصوصیات بیشتر هم هستاما کدوم پسری تو ایران خصوصیت پسرای خارجکیو داره؟ من که تا حالا ندیدم دختری اینطوری ولی البته پسر خوشگل زیاد دادما
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 من که تا حالا ندیدم دختری اینطوری ولی البته پسر خوشگل زیاد دادما یعنی مثل بیل یا آدام هم دیدی با همون آرایش ؟ 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 برو بخواب خدا نجاتت بدهحتما مگه این کامیاررررررر میذاره آدم لالا کنه!!!!!!:w00: خواب از سرمان پرید
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 مگه این کامیاررررررر میذاره آدم لالا کنه!!!!!!:w00:خواب از سرمان پرید کامیار کیه؟ 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 کامیار کیه؟ این پسره کامیار دیگه!!!!!!!!!!نمیشناسیش؟؟؟؟؟ هر دقه پی ام سی نشونش میده 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 این پسره کامیار دیگه!!!!!!!!!!نمیشناسیش؟؟؟؟؟هر دقه پی ام سی نشونش میده همون که دهنش گشاده و رنگش سبزه است؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری