danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ برادر من از 1 اسفند رفت سربازی بعد دیر رسیده بودبه پادگان بهش گفتن برو2 روز دیگه بیا هر 5 شنبه و جمعه هم میاد خونه کل عید هم خونه است نگران نباش بازیگاه کودک الان تا سربازی بنده شهر غریب افتادم. افتادم پیش کرد ها.در شمال خراسان . بنده یکم سوسول هستم متاسفانه . هر غذایی را نمیخورم.هر جایی نمیخورم.شب اگر اب کنارم نباشه خوابم نمیبره. شب اگر لخت نباشم .خوابم نمیبره. بنده متفاوت هستم اخه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این چه وضعیتی هست. چند نفر به یک نفر . یک پسر در مقابل این همه دختر یعنی یک مرد پیدا نمیشد این موقع شب بیدار باشه تا احساس تنهایی نکنم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بنده شهر غریب افتادم.افتادم پیش کرد ها.در شمال خراسان . بنده یکم سوسول هستم متاسفانه . هر غذایی را نمیخورم.هر جایی نمیخورم.شب اگر اب کنارم نباشه خوابم نمیبره. شب اگر لخت نباشم .خوابم نمیبره. بنده متفاوت هستم اخه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): برادر من کرج میری اونجا از سوسولی خارج میشی مرد میشی بهت زن میدن 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ حالا تو چرا گریه می کنی بذار برن سربازی مرد بشن گناه دارن حیوونیا 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این چه وضعیتی هست.چند نفر به یک نفر . یک پسر در مقابل این همه دختر یعنی یک مرد پیدا نمیشد این موقع شب بیدار باشه تا احساس تنهایی نکنم :jawdrop: یعنی الان داری احساس تنهایی می کنی مگه داریم کل کل می کنیم؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ گناه دارن حیوونیا مگه چه بلایی سرشون میارن که گناه دارن فقط مردشون می کنن 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بنده شهر غریب افتادم.افتادم پیش کرد ها.در شمال خراسان . بنده یکم سوسول هستم متاسفانه . هر غذایی را نمیخورم.هر جایی نمیخورم.شب اگر اب کنارم نباشه خوابم نمیبره. شب اگر لخت نباشم .خوابم نمیبره. بنده متفاوت هستم اخه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): یا خداااااااااااااااااااا حالش بده!!!!!!!!!!!! برو لالایی کن خوب میشی 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ مگه چه بلایی سرشون میارن که گناه دارن فقط مردشون می کنن داداشی من که داشت میرفت سربازی من کلی غصه خوردم،تا از در رفت بیرون گریه ی منم شروع شد،بیچاره میگفت اونجا دیگه کم مونده بود صدامون و قیافه هامونو فراموش کنه شبا که باید پست میداد،بیچاره الهی بمیرم واسش پاهاش یخ میکرد نمیتونس واسته بیچاره این سربازا رو میبرن و اسه حمالی گناه دارن دیگه لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ :jawdrop:یعنی الان داری احساس تنهایی می کنی مگه داریم کل کل می کنیم؟ این شوخی بود 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ داداشی من که داشت میرفت سربازی من کلی غصه خوردم،تا از در رفت بیرون گریه ی منم شروع شد،بیچاره میگفت اونجا دیگه کم مونده بود صدامون و قیافه هامونو فراموش کنهشبا که باید پست میداد،بیچاره الهی بمیرم واسش پاهاش یخ میکرد نمیتونس واسته بیچاره این سربازا رو میبرن و اسه حمالی گناه دارن دیگه واسه اینا 2 سال اما از دخترا تمام عمر حمالی می کشن برای خودت غصه بخور عزیزم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ برادر من کرج میری اونجا از سوسولی خارج میشی مرد میشی بهت زن میدن بنده دختر ایرانی را نمیبرم. دختر اسکاندیناوی را بیشتر میپسندم و این دختر ها سوسول بیشتر دوست دارند دلیل هم دارم 1:اکثرشون لائیک هستند 2:زیباترین دختر های دنیا هستند 3:با سواد ترین هستند 4:خوش هیکل ترین هستند 5:قد بلندی دارند 6:خودشون کار میکنند و خرج خونه میدهند 7:در مشروب خوری پایه هستند کدوم دختر ایرانی همه این خصوصیات را داره؟؟؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بنده دختر ایرانی را نمیبرم.دختر اسکاندیناوی را بیشتر میپسندم و این دختر ها سوسول بیشتر دوست دارند دلیل هم دارم 1:اکثرشون لائیک هستند 2:زیباترین دختر های دنیا هستند 3:با سواد ترین هستند 4:خوش هیکل ترین هستند 5:قد بلندی دارند 6:خودشون کار میکنند و خرج خونه میدهند 7:در مشروب خوری پایه هستند کدوم دختر ایرانی همه این خصوصیات را داره؟؟؟ زیادن از این دخترها تو ایران اما پسری مثل آدام یا بیل که لایقشون باشه وجود نداره 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ واسه اینا 2 سال اما از دخترا تمام عمر حمالی می کشن برای خودت غصه بخور عزیزم دختر اگه بخواد کار میکنه،اگه نخواد هم نه،مگه برده میبرن خونشون؟؟؟؟ دختر به میل خودش میره خونه شوهر دیگه اونجا هم باید کار خونشو بکنه،غذا درست کنه!!! این که حمالی نیس 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ یا خداااااااااااااااااااا حالش بده!!!!!!!!!!!!برو لالایی کن خوب میشی چرا مسخره میکنید لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ دختر اگه بخواد کار میکنه،اگه نخواد هم نه،مگه برده میبرن خونشون؟؟؟؟دختر به میل خودش میره خونه شوهر دیگه اونجا هم باید کار خونشو بکنه،غذا درست کنه!!! این که حمالی نیس اونجا کجاست که مجبوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بنده دختر ایرانی را نمیبرم.دختر اسکاندیناوی را بیشتر میپسندم و این دختر ها سوسول بیشتر دوست دارند دلیل هم دارم 1:اکثرشون لائیک هستند 2:زیباترین دختر های دنیا هستند 3:با سواد ترین هستند 4:خوش هیکل ترین هستند 5:قد بلندی دارند 6:خودشون کار میکنند و خرج خونه میدهند 7:در مشروب خوری پایه هستند کدوم دختر ایرانی همه این خصوصیات را داره؟؟؟ رودل نکنی یه وقت؟؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ مگه چه بلایی سرشون میارن که گناه دارن فقط مردشون می کنن ما نمیخواهیم مرد بشیم .باید کی را ببینیم. ما دوست داریم پسر باشیم و بمانیم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ما نمیخواهیم مرد بشیم .باید کی را ببینیم.ما دوست داریم پسر باشیم و بمانیم به آقا لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ رودل نکنی یه وقت؟؟ نه بابا .توقعم زیادی نیست. این دختر با این خصوصیات تو اسکاندیناوی مثل نقل و نبات ریخته. مثلا من دیدم دختر با این خصوصیات کلفتی میکرده تو دانمارک لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا کجاست که مجبوره؟ جونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم که کسی رو نمیشه مجبور به کاری کرد اما این سربازای بیچاره رو به زور بدون اینکه خودشو بخوان ازشون کار میکشن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده