jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 نگاه کن...از عارف غفوری به کجا رسوندن تاپیکو ... هممممممممممم من میترسم نمیتونم لالا کنم از آدام می ترسی یا عارف؟ 2
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 راست میگی حاج آقا:ws54: چه کنیم با این بصیرت کم..سهمیه بندی شده :ws54: آخی..طفلکی..زود برمیگردی..2 ماه بیشتر نیست..سنگرتو نگه میداریم هر کسی میتونه به بصیرت برسه. و هزاران راه برای رسیدن به بصیرت هست. فقط یک شرط داره .دلت با اقا باشه. در ضمن هر هفته بعد از رفتنم 5 شنبه ها برایم فاتحه بفرست 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 در تاریخ پر از افرادی بود که اینچنین میگفتند.ولی وقتی بودن در اغوش معشوق را تجربه کردند. برای بار دوم حاظشر بودند جان خودشون را فدا کنند تا دوباره در اغوش معشوق باشند. دانیال شکسپیر کی هستن ایشون؟ :smiley (18): یا آدام یا هیچ کس:femenist:البته بیل کالیتز هم قبوله:45645: خدا کسی رو به زیبایی بیل نیافریده.
mina_srk 1982 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 از آدام می ترسی یا عارف؟ ار کارای عارف،امشب چند بار با دقت فیلمشو دیدم،خوف برم داشته 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 هر کسی میتونه به بصیرت برسه.و هزاران راه برای رسیدن به بصیرت هست. فقط یک شرط داره .دلت با اقا باشه. در ضمن هر هفته بعد از رفتنم 5 شنبه ها برایم فاتحه بفرست برادر من از 1 اسفند رفت سربازی بعد دیر رسیده بودبه پادگان بهش گفتن برو2 روز دیگه بیا هر 5 شنبه و جمعه هم میاد خونه کل عید هم خونه است نگران نباش بازیگاه کودک الان تا سربازی 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 هر کسی میتونه به بصیرت برسه.و هزاران راه برای رسیدن به بصیرت هست. فقط یک شرط داره .دلت با اقا باشه. در ضمن هر هفته بعد از رفتنم 5 شنبه ها برایم فاتحه بفرست اگر یادم موند میرفستم :dancegirl2:
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 نگاه کن...از عارف غفوری به کجا رسوندن تاپیکو ... هممممممممممم من میترسم نمیتونم لالا کنم چرا میترسی ؟؟؟ در ضمن بنده اعتراف میکنم که برای بار اول در زندگیم جنایت کردم و اسپم دادم. و تحت تاثیر مشروبات الکلی و شیطانی قرار گرفتم. 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 کی هستن ایشون؟ :smiley (18): خدا کسی رو به زیبایی بیل نیافریده. فقط 10 کیلو وزن کم داره موهاش بلند بود خوشگلتر بود 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 برادر من از 1 اسفند رفت سربازی بعد دیر رسیده بودبه پادگان بهش گفتن برو2 روز دیگه بیا هر 5 شنبه و جمعه هم میاد خونه کل عید هم خونه است نگران نباش بازیگاه کودک الان تا سربازی دادش منم اول اسفند رفت سربازی ولی تا 5 فروردین بیشتر مرخصی نداره :ws54: خوش به حال داداشت 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 ار کارای عارف،امشب چند بار با دقت فیلمشو دیدم،خوف برم داشته تو چرا ترسیدی اونایی که اونجا بودن باید می ترسیدن 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 فقط 10 کیلو وزن کم داره موهاش بلند بود خوشگلتر بود اتفاقا هویجوری لاغر خوبه پدر موهاش دراومد از بس اون بلاهارو سرش اورد..میگم دوباره بلند کنه
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 کی هستن ایشون؟ :smiley (18): خدا کسی رو به زیبایی بیل نیافریده. چرا شماها پسرای دخترونه دوست دارین؟؟ اینهمه مرد خوش قیافه هست بابا!! 3
mina_srk 1982 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 تو چرا ترسیدی اونایی که اونجا بودن باید می ترسیدن خب آخه این چیزا رو من زود تاثیر میذارن!!!!!!! میترسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 اتفاقا هویجوری لاغر خوبه پدر موهاش دراومد از بس اون بالاهارو سرش اورد..میگم دوباره بلند کنه آره بهش بگو بلند و سیخ کنهبا موهای کوتاه قیافه اش شبیه مورچه شده 1
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 یا آدام یا هیچ کس:femenist:البته بیل کالیتز هم قبوله:45645: استغفرالله شما دیگه غیر قابل کنترلی و شیطان در وجود شما رخنه کرده. حد باید انجام باشه. اگر شیطان در وجود شما همچنان بود.باید سنگسار بشید. البته همچنان فرصت توبه باقی هست 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 دادش منم اول اسفند رفت سربازی ولی تا 5 فروردین بیشتر مرخصی نداره :ws54:خوش به حال داداشت حالا تو چرا گریه می کنی بذار برن سربازی مرد بشن
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 استغفراللهشما دیگه غیر قابل کنترلی و شیطان در وجود شما رخنه کرده. حد باید انجام باشه. اگر شیطان در وجود شما همچنان بود.باید سنگسار بشید. البته همچنان فرصت توبه باقی هست :banel_smiley_52: خدایا توبه
ارسال های توصیه شده