jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ محمود خودمان !! عجب سلیقه ی خوبی داری 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ نگاه کن...از عارف غفوری به کجا رسوندن تاپیکو ... هممممممممممم من میترسم نمیتونم لالا کنم از آدام می ترسی یا عارف؟ 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ راست میگی حاج آقا:ws54: چه کنیم با این بصیرت کم..سهمیه بندی شده :ws54: آخی..طفلکی..زود برمیگردی..2 ماه بیشتر نیست..سنگرتو نگه میداریم هر کسی میتونه به بصیرت برسه. و هزاران راه برای رسیدن به بصیرت هست. فقط یک شرط داره .دلت با اقا باشه. در ضمن هر هفته بعد از رفتنم 5 شنبه ها برایم فاتحه بفرست 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ در تاریخ پر از افرادی بود که اینچنین میگفتند.ولی وقتی بودن در اغوش معشوق را تجربه کردند. برای بار دوم حاظشر بودند جان خودشون را فدا کنند تا دوباره در اغوش معشوق باشند. دانیال شکسپیر کی هستن ایشون؟ :smiley (18): یا آدام یا هیچ کس:femenist:البته بیل کالیتز هم قبوله:45645: خدا کسی رو به زیبایی بیل نیافریده. لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ از آدام می ترسی یا عارف؟ ار کارای عارف،امشب چند بار با دقت فیلمشو دیدم،خوف برم داشته 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ هر کسی میتونه به بصیرت برسه.و هزاران راه برای رسیدن به بصیرت هست. فقط یک شرط داره .دلت با اقا باشه. در ضمن هر هفته بعد از رفتنم 5 شنبه ها برایم فاتحه بفرست برادر من از 1 اسفند رفت سربازی بعد دیر رسیده بودبه پادگان بهش گفتن برو2 روز دیگه بیا هر 5 شنبه و جمعه هم میاد خونه کل عید هم خونه است نگران نباش بازیگاه کودک الان تا سربازی 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ هر کسی میتونه به بصیرت برسه.و هزاران راه برای رسیدن به بصیرت هست. فقط یک شرط داره .دلت با اقا باشه. در ضمن هر هفته بعد از رفتنم 5 شنبه ها برایم فاتحه بفرست اگر یادم موند میرفستم :dancegirl2: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ نگاه کن...از عارف غفوری به کجا رسوندن تاپیکو ... هممممممممممم من میترسم نمیتونم لالا کنم چرا میترسی ؟؟؟ در ضمن بنده اعتراف میکنم که برای بار اول در زندگیم جنایت کردم و اسپم دادم. و تحت تاثیر مشروبات الکلی و شیطانی قرار گرفتم. 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کی هستن ایشون؟ :smiley (18): خدا کسی رو به زیبایی بیل نیافریده. فقط 10 کیلو وزن کم داره موهاش بلند بود خوشگلتر بود 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ برادر من از 1 اسفند رفت سربازی بعد دیر رسیده بودبه پادگان بهش گفتن برو2 روز دیگه بیا هر 5 شنبه و جمعه هم میاد خونه کل عید هم خونه است نگران نباش بازیگاه کودک الان تا سربازی دادش منم اول اسفند رفت سربازی ولی تا 5 فروردین بیشتر مرخصی نداره :ws54: خوش به حال داداشت 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ار کارای عارف،امشب چند بار با دقت فیلمشو دیدم،خوف برم داشته تو چرا ترسیدی اونایی که اونجا بودن باید می ترسیدن 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ فقط 10 کیلو وزن کم داره موهاش بلند بود خوشگلتر بود اتفاقا هویجوری لاغر خوبه پدر موهاش دراومد از بس اون بلاهارو سرش اورد..میگم دوباره بلند کنه لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کی هستن ایشون؟ :smiley (18): خدا کسی رو به زیبایی بیل نیافریده. چرا شماها پسرای دخترونه دوست دارین؟؟ اینهمه مرد خوش قیافه هست بابا!! 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ منم میخوام برم سربازی، اینجا حوصلم سر رفته تو خونمون! 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ تو چرا ترسیدی اونایی که اونجا بودن باید می ترسیدن خب آخه این چیزا رو من زود تاثیر میذارن!!!!!!! میترسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا هویجوری لاغر خوبه پدر موهاش دراومد از بس اون بالاهارو سرش اورد..میگم دوباره بلند کنه آره بهش بگو بلند و سیخ کنهبا موهای کوتاه قیافه اش شبیه مورچه شده 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ یا آدام یا هیچ کس:femenist:البته بیل کالیتز هم قبوله:45645: استغفرالله شما دیگه غیر قابل کنترلی و شیطان در وجود شما رخنه کرده. حد باید انجام باشه. اگر شیطان در وجود شما همچنان بود.باید سنگسار بشید. البته همچنان فرصت توبه باقی هست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ دادش منم اول اسفند رفت سربازی ولی تا 5 فروردین بیشتر مرخصی نداره :ws54:خوش به حال داداشت حالا تو چرا گریه می کنی بذار برن سربازی مرد بشن لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ استغفراللهشما دیگه غیر قابل کنترلی و شیطان در وجود شما رخنه کرده. حد باید انجام باشه. اگر شیطان در وجود شما همچنان بود.باید سنگسار بشید. البته همچنان فرصت توبه باقی هست :banel_smiley_52: خدایا توبه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده