jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اونوقت همه گی بودند.به شما هیچی نمیرسید یک ضرب المثل تو امریکا هست که پسر های خوشگل یا گی هستند و یا زن دارند خوب بود دیگه ما امنیت داشتیم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ چه عکسایی؟ کارای تو اتاق خوابشو دیگه 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کارای تو اتاق خوابشو دیگه :jawdrop: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ استغفرالله خواهران عزیز.به جای این حرف های ضد اسلامی برید بخوابید این موقع شب. زود هم بیدار بشید و فردا به همه عید دیدنی ها برید که شاید شوهری پیدا شد.و شما از از فکر این مفسد لواطی و شیطان بیرون بیایید. صدق الله علی عظیم 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: همینش هم خیلی خوشگل هست. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ استغفرالله خواهران عزیز.به جای این حرف های ضد اسلامی برید بخوابید این موقع شب. زود هم بیدار بشید و فردا به همه عید دیدنی ها برید که شاید شوهری پیدا شد.و شما از از فکر این مفسد لواطی و شیطان بیرون بیایید. صدق الله علی عظیم بحث درباره آدام بسی شیرینه شما کی میری سربازی؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ همینش هم خیلی خوشگل هست. جدی خوشگله؟ من که خوشم نمیاد..اصلا شبیه الانش نیست لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ چون نمیفهممشون اینو میپرسموگرنه نه محکوم میکنم نه تایید ولی واقعا نمیفهمم همجنس گرایی رو... من هم نمیتونم درک کنم. ولی دکتر ها میگند.یک لحظه تصور کنید که با یک همجنس خودتون هستید. اون ها همین حس را با غیر همجنساشون دارند ولی باز هم درکش برایم مشکل هست. 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ استغفرالله خواهران عزیز.به جای این حرف های ضد اسلامی برید بخوابید این موقع شب. زود هم بیدار بشید و فردا به همه عید دیدنی ها برید که شاید شوهری پیدا شد.و شما از از فکر این مفسد لواطی و شیطان بیرون بیایید. صدق الله علی عظیم تو عید دیدنی ها پسر به این خوشگلی پیدا نمیشه که افکار این شیطان از ذهنمون بیرون بیاد حتی افکارش بیشتر هم میشه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ خوب بود دیگه ما امنیت داشتیم یعنی ازدواج از امنیت کم اهمیت تر است ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ همینش هم خیلی خوشگل هست. آره مثل هلوی کرم خورده می مونه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی ازدواج از امنیت کم اهمیت تر است ؟؟ 100% شک نکن 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی ازدواج از امنیت کم اهمیت تر است ؟؟ اهمیت ازدواج برای من = 10% اهمیت امنیت برای من = 120% 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ جدی خوشگله؟ من که خوشم نمیاد..اصلا شبیه الانش نیست مشکل شما هست که زیبایی ظاهر را میبینی و من زیبایی باطن را مشکل شما این هست که بصیرت ندارید و من دارم در ضمن اگر یک بار دیگه از من بپرسی که سربازی نمیری .لج میکنم و از سربازی فراری میشم ولی خارج از شوخی 1 اردیبهش اعزام هستم.البته از چند روز قبلش میرم مسافرت و دیگه دانیال را نمیبینید و خوشحال میشوید 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ مشکل شما هست که زیبایی ظاهر را میبینی و من زیبایی باطن را مشکل شما این هست که بصیرت ندارید و من دارم در ضمن اگر یک بار دیگه از من بپرسی که سربازی نمیری .لج میکنم و از سربازی فراری میشم ولی خارج از شوخی 1 اردیبهش اعزام هستم.البته از چند روز قبلش میرم مسافرت و دیگه دانیال را نمیبینید و خوشحال میشوید راست میگی حاج آقا:ws54: چه کنیم با این بصیرت کم..سهمیه بندی شده :ws54: آخی..طفلکی..زود برمیگردی..2 ماه بیشتر نیست..سنگرتو نگه میداریم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ تو عید دیدنی ها پسر به این خوشگلی پیدا نمیشه که افکار این شیطان از ذهنمون بیرون بیاد حتی افکارش بیشتر هم میشه:icon_pf (34): دیگه زیاده خواه نباشید. پسر زیبا در ایران هست .نصف این هم خوشگل پیدا کردید سفت بچسبید 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ادام خوشگل تر هست یا محمود خودمون ؟؟؟؟؟ محمود خودمان !! 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ نگاه کن... از عارف غفوری به کجا رسوندن تاپیکو ... هممممممممممم من میترسم نمیتونم لالا کنم 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اهمیت ازدواج برای من = 10%اهمیت امنیت برای من = 120% در تاریخ پر از افرادی بود که اینچنین میگفتند. ولی وقتی بودن در اغوش معشوق را تجربه کردند. برای بار دوم حاظشر بودند جان خودشون را فدا کنند تا دوباره در اغوش معشوق باشند. دانیال شکسپیر لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه زیاده خواه نباشید.پسر زیبا در ایران هست .نصف این هم خوشگل پیدا کردید سفت بچسبید یا آدام یا هیچ کس:femenist: البته بیل کالیتز هم قبوله:45645: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده