danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 بعید می دونم ایرانی باشه ایرانی ها عرزه ی اونجوری خوندن ندارنتو دیدی لواطیه؟ نه ایرانی نیست.ولی از یک خانواده یهودی هست اگر به خاطر این عکس اخطار بگیرم.تو باعث شدیا البته این هم سخن اندیشمندانه و کوبنده ایشون در مراسم American Music Awards او هنگام خواندن آهنگ For your entertainment بوسهای بر لبان یک گیتاریست مرد زد که جنجالی به پا کرد. آدام در مورد این اتفاق گفت: "سالهاست که زنها تابوهای جنسی را کنار میگذارن ولی کسی بهشون کاری نداره ولی وقتی مردها این کارو میکنن همه قاط میزنن." لمبرت در مصاحبهای با مجله رولینگ استون اعلام کرده که همجنسگراست ولی مایل است رابطه جنسی با دختران را نیز تجربه کند 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 نه ایرانی نیست.ولی از یک خانواده یهودی هست اگر به خاطر این عکس اخطار بگیرم.تو باعث شدیا البته این هم سخن اندیشمندانه و کوبنده ایشون در مراسم American Music Awards او هنگام خواندن آهنگ For your entertainment بوسهای بر لبان یک گیتاریست مرد زد که جنجالی به پا کرد. آدام در مورد این اتفاق گفت: "سالهاست که زنها تابوهای جنسی را کنار میگذارن ولی کسی بهشون کاری نداره ولی وقتی مردها این کارو میکنن همه قاط میزنن." لمبرت در مصاحبهای با مجله رولینگ استون اعلام کرده که همجنسگراست ولی مایل است رابطه جنسی با دختران را نیز تجربه کند اهان یعنی تجربه نکرده؟؟!!باشه!!
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 نه ایرانی نیست.ولی از یک خانواده یهودی هست اگر به خاطر این عکس اخطار بگیرم.تو باعث شدیا البته این هم سخن اندیشمندانه و کوبنده ایشون در مراسم American Music Awards او هنگام خواندن آهنگ For your entertainment بوسهای بر لبان یک گیتاریست مرد زد که جنجالی به پا کرد. آدام در مورد این اتفاق گفت: "سالهاست که زنها تابوهای جنسی را کنار میگذارن ولی کسی بهشون کاری نداره ولی وقتی مردها این کارو میکنن همه قاط میزنن." لمبرت در مصاحبهای با مجله رولینگ استون اعلام کرده که همجنسگراست ولی مایل است رابطه جنسی با دختران را نیز تجربه کند من این عکس دیدم اما دارن همدیگرو می بوسن کار دیگه که نمی کنن همون گیتارست گی نیست و دوست دختر داره اما آدام بوسیده دلیل بر لواط نمیشه 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 اهان یعنی تجربه نکرده؟؟!!باشه!! رابطه ی جنسی کامل فکر نکنم تجربه کرده باشه اما ناقص تجربه کرده 2
maryam_alien 9905 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 کریس الن که بهتر میخوند انصافامگه لمبرت کجاییه؟؟ آمریکایی دیگه..مادرش یهودیه..فامیلی پدرش که لمبرت باشه ریشه آلمانی داره و میگن احتمالا اصالت خانواده پدریش مال اون طرفهاست ولی خودش چیزی نگفته به نظر من که آدام خیلی بهتر میخوند..خیلی خیلی بهتر ایرانیه دیگه نمی دونی اسم مامانش لیلاست نه یهودیه.یهودیا از این اسما میذارن وا مصیبتا.یعنی ملعون لواطی رگ ایرانی داره؟؟ :ws3: به قول سمن پیشته بابا 2
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 من این عکس دیدم اما دارن همدیگرو می بوسن کار دیگه که نمی کنن همون گیتارست گی نیست و دوست دختر داره اما آدام بوسیده دلیل بر لواط نمیشه جلوی جمع نبود به اون جا ها هم میرسید. فکر کن تو کنسرت اینطوری لب میده.تو خونه خالی چیکار میکنه؟؟؟!!!! ولی عجب خوشگلی هست این بشر . گاهی وقت ها با دیدنش کنترلم را از دست میدم :ws28::ws28: به نظرم ایشون نه دختر هستند و نه پسر ایشون حوری بهشتی هستند
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 آمریکایی دیگه..مادرش یهودیه..فامیلی پدرش که لمبرت باشه ریشه آلمانی داره و میگن احتمالا اصالت خانواده پدریش مال اون طرفهاست ولی خودش چیزی نگفتهبه نظر من که آدام خیلی بهتر میخوند..خیلی خیلی بهتر نه یهودیه.یهودیا از این اسما میذارن به قول سمن پیشته بابا جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws44:
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 جلوی جمع نبود به اون جا ها هم میرسید.فکر کن تو کنسرت اینطوری لب میده.تو خونه خالی چیکار میکنه؟؟؟!!!! ولی عجب خوشگلی هست این بشر . گاهی وقت ها با دیدنش کنترلم را از دست میدم :ws28::ws28: به نظرم ایشون نه دختر هستند و نه پسر ایشون حوری بهشتی هستند کاش همه پسرها مثل آدام بودن 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 رابطه ی جنسی کامل فکر نکنم تجربه کرده باشه اما ناقص تجربه کرده به حق چیزای نشنیدهاز اتاق خواب طرف خبر داری؟! آمریکایی دیگه..مادرش یهودیه..فامیلی پدرش که لمبرت باشه ریشه آلمانی داره و میگن احتمالا اصالت خانواده پدریش مال اون طرفهاست ولی خودش چیزی نگفتهبه نظر من که آدام خیلی بهتر میخوند..خیلی خیلی بهتر نه یهودیه.یهودیا از این اسما میذارن به قول سمن پیشته بابا اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ 1
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 اولا عکس بچگیش را بزار. دوما یک سوال دارم. ادام خوشگل تر هست یا محمود خودمون ؟؟؟؟؟ 1
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 کاش همه پسرها مثل آدام بودن اونوقت همه گی بودند.به شما هیچی نمیرسید یک ضرب المثل تو امریکا هست که پسر های خوشگل یا گی هستند و یا زن دارند
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 به حق چیزای نشنیدهاز اتاق خواب طرف خبر داری؟! اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ خودش عکس هاشو گذاشته تو نت و رو مجله 1
danielo 15239 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 به حق چیزای نشنیدهاز اتاق خواب طرف خبر داری؟! اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ چرا ؟؟ مشکلش چیه؟؟؟ ایشون اینطوری به دنیا امدند 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 چرا ؟؟مشکلش چیه؟؟؟ ایشون اینطوری به دنیا امدند چون نمیفهممشون اینو میپرسم وگرنه نه محکوم میکنم نه تایید ولی واقعا نمیفهمم همجنس گرایی رو... 1
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 اولا عکس بچگیش را بزار. دوما یک سوال دارم. ادام خوشگل تر هست یا محمود خودمون ؟؟؟؟؟ :w00: 1
maryam_alien 9905 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ نذاشتن اول بشه چون همجنس*گراست..آمریکاییا رو این موضوع حساسن آره عشق اول من راکه نه هیچ جوری نمیشم منم درکشون نمیکنم ولی خودشون دوست دارن..اگر پارتنرشونم دوست داره به نظر من مشکلی نیست 1
ارسال های توصیه شده