jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ شوخیه دیگه نه؟ آره اما اسم مامانش واقعا لیلا 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بعید می دونم ایرانی باشه ایرانی ها عرزه ی اونجوری خوندن ندارنتو دیدی لواطیه؟ نه ایرانی نیست.ولی از یک خانواده یهودی هست اگر به خاطر این عکس اخطار بگیرم.تو باعث شدیا البته این هم سخن اندیشمندانه و کوبنده ایشون در مراسم American Music Awards او هنگام خواندن آهنگ For your entertainment بوسهای بر لبان یک گیتاریست مرد زد که جنجالی به پا کرد. آدام در مورد این اتفاق گفت: "سالهاست که زنها تابوهای جنسی را کنار میگذارن ولی کسی بهشون کاری نداره ولی وقتی مردها این کارو میکنن همه قاط میزنن." لمبرت در مصاحبهای با مجله رولینگ استون اعلام کرده که همجنسگراست ولی مایل است رابطه جنسی با دختران را نیز تجربه کند 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ نه ایرانی نیست.ولی از یک خانواده یهودی هست اگر به خاطر این عکس اخطار بگیرم.تو باعث شدیا البته این هم سخن اندیشمندانه و کوبنده ایشون در مراسم American Music Awards او هنگام خواندن آهنگ For your entertainment بوسهای بر لبان یک گیتاریست مرد زد که جنجالی به پا کرد. آدام در مورد این اتفاق گفت: "سالهاست که زنها تابوهای جنسی را کنار میگذارن ولی کسی بهشون کاری نداره ولی وقتی مردها این کارو میکنن همه قاط میزنن." لمبرت در مصاحبهای با مجله رولینگ استون اعلام کرده که همجنسگراست ولی مایل است رابطه جنسی با دختران را نیز تجربه کند اهان یعنی تجربه نکرده؟؟!!باشه!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ نه ایرانی نیست.ولی از یک خانواده یهودی هست اگر به خاطر این عکس اخطار بگیرم.تو باعث شدیا البته این هم سخن اندیشمندانه و کوبنده ایشون در مراسم American Music Awards او هنگام خواندن آهنگ For your entertainment بوسهای بر لبان یک گیتاریست مرد زد که جنجالی به پا کرد. آدام در مورد این اتفاق گفت: "سالهاست که زنها تابوهای جنسی را کنار میگذارن ولی کسی بهشون کاری نداره ولی وقتی مردها این کارو میکنن همه قاط میزنن." لمبرت در مصاحبهای با مجله رولینگ استون اعلام کرده که همجنسگراست ولی مایل است رابطه جنسی با دختران را نیز تجربه کند من این عکس دیدم اما دارن همدیگرو می بوسن کار دیگه که نمی کنن همون گیتارست گی نیست و دوست دختر داره اما آدام بوسیده دلیل بر لواط نمیشه 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اهان یعنی تجربه نکرده؟؟!!باشه!! رابطه ی جنسی کامل فکر نکنم تجربه کرده باشه اما ناقص تجربه کرده 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کریس الن که بهتر میخوند انصافامگه لمبرت کجاییه؟؟ آمریکایی دیگه..مادرش یهودیه..فامیلی پدرش که لمبرت باشه ریشه آلمانی داره و میگن احتمالا اصالت خانواده پدریش مال اون طرفهاست ولی خودش چیزی نگفته به نظر من که آدام خیلی بهتر میخوند..خیلی خیلی بهتر ایرانیه دیگه نمی دونی اسم مامانش لیلاست نه یهودیه.یهودیا از این اسما میذارن وا مصیبتا.یعنی ملعون لواطی رگ ایرانی داره؟؟ :ws3: به قول سمن پیشته بابا 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ من این عکس دیدم اما دارن همدیگرو می بوسن کار دیگه که نمی کنن همون گیتارست گی نیست و دوست دختر داره اما آدام بوسیده دلیل بر لواط نمیشه جلوی جمع نبود به اون جا ها هم میرسید. فکر کن تو کنسرت اینطوری لب میده.تو خونه خالی چیکار میکنه؟؟؟!!!! ولی عجب خوشگلی هست این بشر . گاهی وقت ها با دیدنش کنترلم را از دست میدم :ws28::ws28: به نظرم ایشون نه دختر هستند و نه پسر ایشون حوری بهشتی هستند لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ آمریکایی دیگه..مادرش یهودیه..فامیلی پدرش که لمبرت باشه ریشه آلمانی داره و میگن احتمالا اصالت خانواده پدریش مال اون طرفهاست ولی خودش چیزی نگفتهبه نظر من که آدام خیلی بهتر میخوند..خیلی خیلی بهتر نه یهودیه.یهودیا از این اسما میذارن به قول سمن پیشته بابا جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws44: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ آدام بچگیاش خیلی زشت و بی نمک بود 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ جلوی جمع نبود به اون جا ها هم میرسید.فکر کن تو کنسرت اینطوری لب میده.تو خونه خالی چیکار میکنه؟؟؟!!!! ولی عجب خوشگلی هست این بشر . گاهی وقت ها با دیدنش کنترلم را از دست میدم :ws28::ws28: به نظرم ایشون نه دختر هستند و نه پسر ایشون حوری بهشتی هستند کاش همه پسرها مثل آدام بودن 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ رابطه ی جنسی کامل فکر نکنم تجربه کرده باشه اما ناقص تجربه کرده به حق چیزای نشنیدهاز اتاق خواب طرف خبر داری؟! آمریکایی دیگه..مادرش یهودیه..فامیلی پدرش که لمبرت باشه ریشه آلمانی داره و میگن احتمالا اصالت خانواده پدریش مال اون طرفهاست ولی خودش چیزی نگفتهبه نظر من که آدام خیلی بهتر میخوند..خیلی خیلی بهتر نه یهودیه.یهودیا از این اسما میذارن به قول سمن پیشته بابا اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ آدام بچگیاش خیلی زشت و بی نمک بود خیلی :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اولا عکس بچگیش را بزار. دوما یک سوال دارم. ادام خوشگل تر هست یا محمود خودمون ؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کاش همه پسرها مثل آدام بودن اونوقت همه گی بودند.به شما هیچی نمیرسید یک ضرب المثل تو امریکا هست که پسر های خوشگل یا گی هستند و یا زن دارند لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ به حق چیزای نشنیدهاز اتاق خواب طرف خبر داری؟! اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ خودش عکس هاشو گذاشته تو نت و رو مجله 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ به حق چیزای نشنیدهاز اتاق خواب طرف خبر داری؟! اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ چرا ؟؟ مشکلش چیه؟؟؟ ایشون اینطوری به دنیا امدند 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ چرا ؟؟مشکلش چیه؟؟؟ ایشون اینطوری به دنیا امدند چون نمیفهممشون اینو میپرسم وگرنه نه محکوم میکنم نه تایید ولی واقعا نمیفهمم همجنس گرایی رو... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اولا عکس بچگیش را بزار. دوما یک سوال دارم. ادام خوشگل تر هست یا محمود خودمون ؟؟؟؟؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ خودش عکس هاشو گذاشته تو نت و رو مجله چه عکسایی؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اخه گفتی به خاطر وطن پرستی نذاشتن ادام اول شه و کریس شد فکر کردم امریکایی نیست اما انگار اصالتا امریکایی نیست... کلا راک میپسندی نه؟؟ حالا خدایی به خاطر همجنس گرا بودنش یه جوری نمیشی؟؟ نذاشتن اول بشه چون همجنس*گراست..آمریکاییا رو این موضوع حساسن آره عشق اول من راکه نه هیچ جوری نمیشم منم درکشون نمیکنم ولی خودشون دوست دارن..اگر پارتنرشونم دوست داره به نظر من مشکلی نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده