mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ عارف باید اول میشد اگر ایرانی نبود شاید اول میشد!بین اون فینالیستا بغیر عارف بدرد بخور همون نفر اول بود باقی تکراری بودن یه جورایی ناراحت شدم! وقتی دیدم تو چهره عارف مشخص بود شکست میخوره در هر حال توانایی عارف از همه شرکت کننده ها بیشتر بود. اوهوم منم کلی ناراحت شدم!!!!!:( بچم غصه دار سن رو ترک کرد... لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ ناراحت نباشین..ایشالا عاقبت به خیر بشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ عارف باید اول میشد اگر ایرانی نبود شاید اول میشد!بین اون فینالیستا بغیر عارف بدرد بخور همون نفر اول بود باقی تکراری بودن یه جورایی ناراحت شدم! وقتی دیدم تو چهره عارف مشخص بود شکست میخوره در هر حال توانایی عارف از همه شرکت کننده ها بیشتر بود. اگه ایرانی نبود 100٪ اول میشد ، ولی یه جورایی هم طبیعی بود هرکسی بود هموطن خودش رو ترجیح میداد ، اگر هم هر 2 هموطن بودن آدم همشهریشو ترجیح میده ، اصولا باید 100٪ انتخاب با مردم نباشه ،مثلا 60٪ رای مردم باشه 40٪ داورها ، چون داورها کمتر احساسی تصمیم میگیرن 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ ای کاش مردم دنیا یاد میگرفتن به بقیه به چشم یه انسان نگاه کنن نه هموطن و همشهری و هم محلی یا خارجی!!! کی به این درجه از انسانیت میرسیم خدا میدونه! 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ شاید ذهن شما اینقدر بسته است و در یک دنیا تخیلی و کوچک گیر کردید .از کجا معلوم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! فکر نکنم اگه مرکز نشین بود هم، شما اینجوری میکوبیدیش ، یکی پیدا شده کله ترکیه که برنامشو دیدن رو برده تو شک اونوقت شما که هموطنتونه داری میکوبیش؟ ترکیه ایها اینجوری دربارش حرف نزدن که شما میزنی ؛ حالا به هر روشی کارهایی میکنه که انگشت شمارن تو دنیا کسایی که انجامش میدن:w00: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ فیلم کامل آخرین نمایش عارف 18:16 زمان 63 مگ حجم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ ای کاش مردم دنیا یاد میگرفتن به بقیه به چشم یه انسان نگاه کنن نه هموطن و همشهری و هم محلی یا خارجی!!! کی به این درجه از انسانیت میرسیم خدا میدونه! ای کاش ولی آرزوی محالیه ، این تو ذات بشره که عموما با هرکسی که از لحاظ جغرافیایی بهش نزدیک تره احساس نزدیکیه بیشتری میکنه ، البته عوامل دیگری هم باعث این احساس نزدیکی میشن لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ ای کاش ولی آرزوی محالیه ، این تو ذات بشره که عموما با هرکسی که از لحاظ جغرافیایی بهش نزدیک تره احساس نزدیکیه بیشتری میکنه ، البته عوامل دیگری هم باعث این احساس نزدیکی میشن نه محال نیست...اگر بخواییم میشه..ولی نمیخواییم.. بقیه حرفها بهانه است لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ نه محال نیست...اگر بخواییم میشه..ولی نمیخواییم.. بقیه حرفها بهانه است هرکاری رو اگه بخوایم میشه اما نمیخوایم ؛ پس میشه محال و غیر عملی دیگه لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ هرکاری رو اگه بخوایم میشه اما نمیخوایم ؛ پس میشه محال و غیر عملی دیگه الان این مثلا جواب بودی دادی؟ لینک به دیدگاه
helensj 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ یه جا خوندم انگار عارف تو کانال atv ترکیه دعوت شده بوده کسی فیلم این برنامشو نداره؟؟؟؟؟؟یا ندیده بیاد تعریف کنه؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ الان این مثلا جواب بودی دادی؟ آره جواب بود یه بار دیگه بخون 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من که پشت همه کاراش یه حقه ای هست ....کریس انجل هم کارای خفن میکنه ولی پشت همش حقه داره ...برای یکی از برنامه هاش از سازمان جاسوسیه آمریکا نخ نامرئی خریده بود نخی که انقدر نازکه که ادم باورش نمیشه وزن یه آدم و بتونه نگه داره عارفم پشت برنامه هاش حقه داره و رو همشون حسابی کار میکنه ...جن و این حرفا خرافاته به نظر من 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ آره جواب بود یه بار دیگه بخون این جوری جواب ندی خیلی بهتره....برای خودت میگم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من که پشت همه کاراش یه حقه ای هست ....کریس انجل هم کارای خفن میکنه ولی پشت همش حقه داره ...برای یکی از برنامه هاش از سازمان جاسوسیه آمریکا نخ نامرئی خریده بود نخی که انقدر نازکه که ادم باورش نمیشه وزن یه آدم و بتونه نگه دارهعارفم پشت برنامه هاش حقه داره و رو همشون حسابی کار میکنه ...جن و این حرفا خرافاته به نظر من :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ چون ایرانی هستش من فکر نمیکنم بذارن ببره..حتی اگر مردم هم رای بدن..مثل قضیه آدام لمبرت و کریس آلن کریس الن که بهتر میخوند انصافا مگه لمبرت کجاییه؟؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کریس الن که بهتر میخوند انصافامگه لمبرت کجاییه؟؟ ایرانیه دیگه نمی دونی اسم مامانش لیلاست 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ایرانیه دیگه نمی دونی اسم مامانش لیلاست وا مصیبتا. یعنی ملعون لواطی رگ ایرانی داره؟؟ :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ایرانیه دیگه نمی دونی اسم مامانش لیلاست شوخیه دیگه نه؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ وا مصیبتا.یعنی ملعون لواطی رگ ایرانی داره؟؟ :ws3: بعید می دونم ایرانی باشه ایرانی ها عرزه ی اونجوری خوندن ندارن تو دیدی لواطیه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده