رفتن به مطلب

عارف غفوری - جوان ارومیه ای که در ترکیه شاهکار میکند

El Roman

ارسال های توصیه شده

عارف باید اول میشد اگر ایرانی نبود شاید اول میشد!بین اون فینالیستا بغیر عارف بدرد بخور همون نفر اول بود باقی تکراری بودن یه جورایی ناراحت شدم! وقتی دیدم تو چهره عارف مشخص بود شکست میخوره در هر حال توانایی عارف از همه شرکت کننده ها بیشتر بود.

اوهوم منم کلی ناراحت شدم!!!!!:(

بچم غصه دار سن رو ترک کرد...:ws44:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 205
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عارف باید اول میشد اگر ایرانی نبود شاید اول میشد!بین اون فینالیستا بغیر عارف بدرد بخور همون نفر اول بود باقی تکراری بودن یه جورایی ناراحت شدم! وقتی دیدم تو چهره عارف مشخص بود شکست میخوره در هر حال توانایی عارف از همه شرکت کننده ها بیشتر بود.

اگه ایرانی نبود 100٪ اول میشد ، ولی یه جورایی هم طبیعی بود هرکسی بود هموطن خودش رو ترجیح میداد ، اگر هم هر 2 هموطن بودن آدم همشهریشو ترجیح میده ، اصولا باید 100٪ انتخاب با مردم نباشه ،مثلا 60٪ رای مردم باشه 40٪ داورها ، چون داورها کمتر احساسی تصمیم میگیرن

• Like 1
لینک به دیدگاه
شاید ذهن شما اینقدر بسته است و در یک دنیا تخیلی و کوچک گیر کردید .

از کجا معلوم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

فکر نکنم اگه مرکز نشین بود هم، شما اینجوری میکوبیدیش ، یکی پیدا شده کله ترکیه که برنامشو دیدن رو برده تو شک اونوقت شما که هموطنتونه داری میکوبیش؟ ترکیه ایها اینجوری دربارش حرف نزدن که شما میزنی ؛ حالا به هر روشی کارهایی میکنه که انگشت شمارن تو دنیا کسایی که انجامش میدن:w00:

لینک به دیدگاه
ای کاش مردم دنیا یاد میگرفتن به بقیه به چشم یه انسان نگاه کنن نه هموطن و همشهری و هم محلی یا خارجی!!! کی به این درجه از انسانیت میرسیم خدا میدونه!

ای کاش ولی آرزوی محالیه ، این تو ذات بشره که عموما با هرکسی که از لحاظ جغرافیایی بهش نزدیک تره احساس نزدیکیه بیشتری میکنه ، البته عوامل دیگری هم باعث این احساس نزدیکی میشن:hanghead:

لینک به دیدگاه
ای کاش ولی آرزوی محالیه ، این تو ذات بشره که عموما با هرکسی که از لحاظ جغرافیایی بهش نزدیک تره احساس نزدیکیه بیشتری میکنه ، البته عوامل دیگری هم باعث این احساس نزدیکی میشن:hanghead:

نه محال نیست...اگر بخواییم میشه..ولی نمیخواییم.. بقیه حرفها بهانه است:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
نه محال نیست...اگر بخواییم میشه..ولی نمیخواییم.. بقیه حرفها بهانه است:banel_smiley_4:

هرکاری رو اگه بخوایم میشه اما نمیخوایم ؛ پس میشه محال و غیر عملی دیگه:sigh:

لینک به دیدگاه

به نظر من که پشت همه کاراش یه حقه ای هست ....کریس انجل هم کارای خفن میکنه ولی پشت همش حقه داره ...برای یکی از برنامه هاش از سازمان جاسوسیه آمریکا نخ نامرئی خریده بود نخی که انقدر نازکه که ادم باورش نمیشه وزن یه آدم و بتونه نگه داره:ws3:

عارفم پشت برنامه هاش حقه داره و رو همشون حسابی کار میکنه ...جن و این حرفا خرافاته به نظر من

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظر من که پشت همه کاراش یه حقه ای هست ....کریس انجل هم کارای خفن میکنه ولی پشت همش حقه داره ...برای یکی از برنامه هاش از سازمان جاسوسیه آمریکا نخ نامرئی خریده بود نخی که انقدر نازکه که ادم باورش نمیشه وزن یه آدم و بتونه نگه داره:ws3:

عارفم پشت برنامه هاش حقه داره و رو همشون حسابی کار میکنه ...جن و این حرفا خرافاته به نظر من

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون ایرانی هستش من فکر نمیکنم بذارن ببره..حتی اگر مردم هم رای بدن..مثل قضیه آدام لمبرت و کریس آلن

کریس الن که بهتر میخوند انصافا

مگه لمبرت کجاییه؟؟:ws52:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...