jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ شب رای گیری اخرین مرحله وقتی رای هارو شمردن دیدن از ایالتی که کریس اهل اونجاست و فقط 2.8 میلیون نفر جمعیت داره یعنی آرکانزاس، براش 38 میلیون رای اومده...این از نظر خیلیا بوی تقلب میداد....نمیخواستن آدام اول بشه به خاطر همون چیزها کدوم چیزا؟ 1 لینک به دیدگاه
simulater 380 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ اگه داورا نفر اول رو انتخاب میکردن 100٪ عارف بود اما چون رای گیری از بینندگان بود ، مردم احساسی رای دادن و برنده شدن هموطنشون رو انتخاب کردن ، از ارزشهای عارف چیزی کم نمیشه ؛ یقینن خیلی بیشتر ازش خواهیم شنید ای بابا پس چی شد ؟ حضرت عرفان (ص) که به احتمال 99.99% برنده بودن ؟؟ انگار احتمال اون 01.% بیشتر بود !!! میگن قراره از قسمت 25 به بعد قهوه تلخ بیشتر از هنرنماییاشون بهره مند بشیم ... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ این چیزا قدیمی نشده من قدیما چندتا شیطان پرست دیدم سکه می خورد بعد پوست دستشو می برید سکه از زیر پوستش بیرون میومد یا پرواز می کرد لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ ای بابا پس چی شد ؟ حضرت عرفان (ص) که به احتمال 99.99% برنده بودن ؟؟ انگار احتمال اون 01.% بیشتر بود !!! میگن قراره از قسمت 25 به بعد قهوه تلخ بیشتر از هنرنماییاشون بهره مند بشیم ... پست 37 ایضا لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ نامرداااااا گند زدن به شب عیدمون عارف باید اول میشد!!!!!!! لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ دقت که کردم فکر کنم عارف ذهن ِ آجون رو خوند،همش داشت به اون بغل دستیش نگاه میکرد لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ وایییییییییییی کی دید؟ :(( موهام سیخ سیخ شده :(( من که داشتم سکته میزدم!!!!ترکی هم نمیفهمیدم،بابام پشت سر حرفای اون یه چیزاییش رو ترجمه میکرد!اما واقعا محشر بود!!!! لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ اینجور افراد با موجودات غیر ارگانیک در ارتباطن. و همه کارهایی که میکنن با کمک اونها ست.ولی در آخر اونها عزیزترین چیز شخص رو ازش میگیرن....... مثل جونش.... بچش... و خیلی چیزای دیگه.:cryingf: منم برنامه هاشو دیدم اما چون در این موارد اطلاعات دارم به اندازه شما شکه نشدم. همش خرافات هست.پشت همه کارها دلایل علمی هست 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ بعضی ها انقدر بسته ان که توضیح دادن براشون کار اشتباهیه..... ( وقت و انرژی تلف کردن):girl_in_dreams:همه آدما ظرفیت دیدن و فهمیدن همه چیزو ندارن....... خیلی دوست دارم بدونم که چرا میان دنبالش وقتی انقدر مخالفشن؟؟ شاید ذهن شما اینقدر بسته است و در یک دنیا تخیلی و کوچک گیر کردید . از کجا معلوم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ دقت که کردم فکر کنم عارف ذهن ِ آجون رو خوند،همش داشت به اون بغل دستیش نگاه میکرد ذهن خوندن که یک پدیده شناخته شده هست. اتفاقا خیلی از این فالگیر ها معروف که خیلی طرفدار دارند تنها قدرتشون همین هست. اتفاقا با یک وسیله کوچک میشه جلوی ذهن خونی را گرفت 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا ای ول داره اینم ی کلیپ از عارف FILE : 3GP SIZE : 10.7 MB TIME : 9.29 MIN برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ ذهن خوندن که یک پدیده شناخته شده هست.اتفاقا خیلی از این فالگیر ها معروف که خیلی طرفدار دارند تنها قدرتشون همین هست. اتفاقا با یک وسیله کوچک میشه جلوی ذهن خونی را گرفت خب من زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم!!!! اما کارش واقعا جالب بود جدا از اینکه میتونه ذهن بقیه رو بخونه،امروز روحشو از تنش خارج کرد،نبضش نمیزد،آخرشم وقتی روحش اومد تو تنش بیچاره یه حال بدی شد اولش،انگار کلی انرژی از دست داده بود!!!! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خب من زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم!!!!اما کارش واقعا جالب بود جدا از اینکه میتونه ذهن بقیه رو بخونه،امروز روحشو از تنش خارج کرد،نبضش نمیزد،آخرشم وقتی روحش اومد تو تنش بیچاره یه حال بدی شد اولش،انگار کلی انرژی از دست داده بود!!!! ببین عزیز من.این ها کارشون همین هست. اگر کاری بکنند که برای شما عجیب نباشه که فایده نداره. کارشون همین هست 1 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ ببین عزیز من.این ها کارشون همین هست.اگر کاری بکنند که برای شما عجیب نباشه که فایده نداره. کارشون همین هست خب چرا میزنییی؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خب چرا میزنییی؟؟؟؟؟؟؟؟ من غلط بکنم 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ عارف باید اول میشد اگر ایرانی نبود شاید اول میشد!بین اون فینالیستا بغیر عارف بدرد بخور همون نفر اول بود باقی تکراری بودن یه جورایی ناراحت شدم! وقتی دیدم تو چهره عارف مشخص بود شکست میخوره در هر حال توانایی عارف از همه شرکت کننده ها بیشتر بود. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده