رفتن به مطلب

عارف غفوری - جوان ارومیه ای که در ترکیه شاهکار میکند

El Roman

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 205
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مگه اینو نمیگی؟

78686.jpg

Kamyr.jpg

دهنش گشاده ها:ws3:

آخیییییییییییییییییی آره همینه!!!!!!!!!:pichak:

کپی شادی خودمونه:ws3:

دهنش گشاد نیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه
شادی کیه؟:ws52:

باشه لباش غنچه است مثل این:ws37:

شادی دیگه!!!!!!!!یه پسر داریم تو انجمن همه بهش میگن شادیییی:دی

شوخی میکنم

شب بخیر:pichak::bigbed:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه جا خوندم انگار عارف تو کانال atv ترکیه دعوت شده بوده کسی فیلم این برنامشو نداره؟؟؟؟؟؟یا ندیده بیاد تعریف کنه؟؟؟؟؟

:banel_smiley_4:من دیروز یا پریروز این درخواستو کردم تو صفحه 8 حالا اومدم اینجا میبینم 10 صفحه دیگه به این تاپیک اضافه شده و جالبتر اینه که نه تنها هیچکی جوابمو نداده بلکه تو این 10 صفحه راجع به تنها کسی که صحبت نشده عارف بدبخته که عنوان تاپیک به اسمشه:icon_pf (34):حالا بالاخره از بحث شیرینه!!ازدواج و ادام و کریس بگذریم کسی این برنامه ای که میگم عارفو تو atv دعوت کردن دیده یا نه یا فیلمشو دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:من دیروز یا پریروز این درخواستو کردم تو صفحه 8 حالا اومدم اینجا میبینم 10 صفحه دیگه به این تاپیک اضافه شده و جالبتر اینه که نه تنها هیچکی جوابمو نداده بلکه تو این 10 صفحه راجع به تنها کسی که صحبت نشده عارف بدبخته که عنوان تاپیک به اسمشه:icon_pf (34):حالا بالاخره از بحث شیرینه!!ازدواج و ادام و کریس بگذریم کسی این برنامه ای که میگم عارفو تو atv دعوت کردن دیده یا نه یا فیلمشو دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ندیدم :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بحث سربازی و کامیار و بیل یادت رفت:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر کسی میدونست جوابتو میداد :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
اگر کسی میدونست جوابتو میداد :banel_smiley_4:

اقلا میشد مثل حامد جوابمو بدین نه اینکه بعد 1 روز بیام با 10 صفحه بیربط به عارف مواجه شم البته هر جور راحتین من همین یه سوالو داشتم که ظاهرا کسی نمیدونه خوش باشین:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقلا میشد مثل حامد جوابمو بدین نه اینکه بعد 1 روز بیام با 10 صفحه بیربط به عارف مواجه شم البته هر جور راحتین من همین یه سوالو داشتم که ظاهرا کسی نمیدونه خوش باشین:a030:

وقتی نمیدونم، دیگه فرقی نمیکنه بگم نمیدونم یا کلا چیزی نگم :banel_smiley_4:

شما بیشتر خوش باشی

لینک به دیدگاه
وقتی نمیدونم، دیگه فرقی نمیکنه بگم نمیدونم یا کلا چیزی نگم :banel_smiley_4:

شما بیشتر خوش باشی

حالا شما چرا به خودت گرفتی ok فهمیدیم شما نمیدونی و ندیدی این فیلمی که میگمو!!!!!هر کی دیده بگه ندیدم نگه دیگه دعوا نداره!!!!!!!اصلا عاشق نظم موجود تو تاپیکا شدم من

برین که داشته باشین 10 صفحه بعدی راجع به سربازی و ازدواج و ادام و کریس و .........

لینک به دیدگاه

ساعت 1:30 بامداد فردا hülya avşar show کانال TNT عارف رو دعوت کردن یه چند نفر دیگه هم هست شاید اونارو محو و نابود کرد بالاخره بچه مسلمان در بلاد کفر با ابزار معجزه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ساعت 1:30 بامداد فردا hülya avşar show کانال TNT عارف رو دعوت کردن یه چند نفر دیگه هم هست شاید اونارو محو و نابود کرد بالاخره بچه مسلمان در بلاد کفر با ابزار معجزه:ws3:

یعنی امشب؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...