رفتن به مطلب

عارف غفوری - جوان ارومیه ای که در ترکیه شاهکار میکند

El Roman

ارسال های توصیه شده

عارف غفوری پسر ارومیه ای هست که الان تو ترکیه دانشجو هست و با شرکت در یک مسابقه تلوزیونی به اسمه yetenek sizsiniz و با اجرای شعبده بازی های فوق العاده (البته بیشتر شبیه جادو هستش) شانس اول برنده شدن تو این مسابقس ، عارف از این کارا نمیکنه که بیاد از تو کلاه خرگوش در بیاره ، فوق العاده کارای سطح بالایی میکنه ، در حدیه که وقتی ازش پرسیدن میخوای مثل کاپرفیلد بشی گفت من سبک شخصیمو دارم

aref2.jpg

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 205
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کارایی که عارف تا حالا اجام داده طوری بوده که انگار آینده رو پیشبینی میکنه یا هر چیزی که میخواد به ذهن طرف القا میکنه.

میگن عارف وقتی مدرسه میرفته ، روزای امتحان که بچه ها بهش میگفتن عارف درس خوندی ؟‌میگفت من ذهن شمارو تو جلسه امتحان میخونم و مینویسم احتیاجی به درس خوندن ندارم!!!

واقعا ترسناکه:ws3: بعضیا هم میگن با اجنه در ارتباطه

• Like 7
لینک به دیدگاه

ضمنا عارف الان از مرحله مقدماتی و نیمه نهایی عبور کرده و باید منتظر هنر نماییش در فینال و قطع به یقیق بردن جایزه 500.000 لیره ای (نزدیک 350 میلیون تومن) باشیم :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چون ایرانی هستش من فکر نمیکنم بذارن ببره..حتی اگر مردم هم رای بدن..مثل قضیه آدام لمبرت و کریس آلن

نه اینجوری نیست ؛‌ اولن کلا ترکیه ای ها نسبت به ایرانی ها ذهنیت خوبی دارن ، دوما هم عارف ترک ایرانیه پس کلاً فرضیه تو منتفیه :ws3: آچون (مجری - داور برنامه) هر کسیو سرپا تشویق نمیکنه ها ، ولی عارفو کرد:w16: دهنه همشونم باز مونده بود:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه اینجوری نیست ؛‌ اولن کلا ترکیه ای ها نسبت به ایرانی ها ذهنیت خوبی دارن ، دوما هم عارف ترک ایرانیه پس کلاً فرضیه تو منتفیه :ws3: آچون (مجری - داور برنامه) هر کسیو سرپا تشویق نمیکنه ها ، ولی عارفو کرد:w16: دهنه همشونم باز مونده بود:ws3:

سایمون کاول که هیچ کسی رو تشویق نمیکنه که هیچ تازه مسخره هم میکنه، آدام رو 95 بار ایستاده تشویق کرد.....آدام هم که آمریکایی بود و خوشگلتر از کریس هم بود و خارجی نبود و حقشم بود و خود کریس هم گفت حق آدام بود ولی خب تصمیم بالادستیها چیز دیگه ای بود

آخرش هم از ایالت 2.8 میلیون نفری کریس 38 میلیون رای براش دراومد...:banel_smiley_4:

امیدوارم ببره

ولی این جور آدم ها که قدرتهای این مدلی دارن نباید رو کنن...مردم ازشون میترسن.. :banel_smiley_52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

وای باورتون نمیشه ، عارف اومد ، 3 نفر رو کاملا تصادفی از بین تماشاگرا انتخاب کرد ، آورد رو صحنه ؛ به یکی گفت نبضمو بگیر ؛ بعد اون نبضشو گرفت ، با نبضه این به میکروفون ضربه میزد ، نبضش ایستاد ، بعد فیلمی که قبلا داده بود به مسئولین مسابقه پخش شد ، تو فیلم میگفت روحم الان از بدنم خاجه شده ، میزد چیز میزو مینداخت زمین روحش :(( بعد مدال یکی از اون 3 نفر رو به یکی دیگه از اونا گفت فرو بکنه تو لیوانه قهوه ای که جلوش بود ، 3 ثانیه فرو کرد در آورد ، مدال ناپدید شد زنجیر موند دستش ، بعد که عارف به هوش اومد ، مدال رو از دهنش در آورد :((

البته این خلاصه بود ، برنامه هم مسابقست نمیشه گفت افکتو حقه تلوزیونی بود :(( میترسم خدایی:banel_smiley_52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وای باورتون نمیشه ، عارف اومد ، 3 نفر رو کاملا تصادفی از بین تماشاگرا انتخاب کرد ، آورد رو صحنه ؛ به یکی گفت نبضمو بگیر ؛ بعد اون نبضشو گرفت ، با نبضه این به میکروفون ضربه میزد ، نبضش ایستاد ، بعد فیلمی که قبلا داده بود به مسئولین مسابقه پخش شد ، تو فیلم میگفت روحم الان از بدنم خاجه شده ، مزد چیز میزو مینداخت زمین روحش :(( بعد مدال یکی از اون 3 نفر رو به یکی دیگه از اونا گفت فرو بکنه تو لیوانه قهوه ای که جلوش بود ، 3 ثانیه فرو کرد در آورد ، مدال ناپدید شد زنجیر موند دستش ، بعد که عارف به هوش اومد ، مدال رو از دهنش در آورد :((

البته این خلاصه بود ، برنامه هم مسابقست نمیشه گفت افکتو حقه تلوزیونی بود :(( میترسم خدایی:banel_smiley_52:

حالا نترس کاری به کار تو نداره:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر شما واقعا چه عاملی باعث میشه که بعضی از اشخاص بتونن این نیروهای خاص رو داشته باشن؟؟؟

خدایی من موندم ، باید میدیدین ، نبضش ایستاد ؛ شوخی نیسا :w645:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خدایی من موندم ، باید میدیدین ، نبضش ایستاد ؛ شوخی نیسا :w645:

منم میخوام روحم از بدنم جدا شه بره بگرده حیوونی مونده تو خونه:ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...