رفتن به مطلب

قبض گاز و برقتون اومده؟

ارسال های توصیه شده

از وقتی پول برق اومده بابای من شب ها تو اتاق خودش چراغ روشن نمیکنه..دنبال ما راه میافته چراغ ها رو خاموش میکنه.میگم پدر من تو اتاقم..دارم کار میکنم ، میگه نور خورشید هست..حالا ساعت چنده؟ شش و نیم :ws28:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::ws47::ws47::ws47: :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از وقتی پول برق اومده بابای من شب ها تو اتاق خودش چراغ روشن نمیکنه..دنبال ما راه میافته چراغ ها رو خاموش میکنه.میگم پدر من تو اتاقم..دارم کار میکنم ، میگه نور خورشید هست..حالا ساعت چنده؟ شش و نیم :ws28:

باباي منم همين طور . ميگم بابا جان اين يه لامپ رو از 40 تومن من پولشو بده ، كور رنگي گرفتم . حساب كرده مصرفم خيلي بيشتر از 40 تومنه ، يه چيزيم بايد بريزم به حسابش :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
باباي منم همين طور . ميگم بابا جان اين يه لامپ رو از 40 تومن من پولشو بده ، كور رنگي گرفتم . حساب كرده مصرفم خيلي بيشتر از 40 تومنه ، يه چيزيم بايد بريزم به حسابش :ws3:

:ws28:

این که خوبه.... من رفتم حموم برقو روشن گذاشتم.... دوساعت میگفتن تو برقو روشن گذاشتی از صب تاحالا:vahidrk:

مگه ول میکردن:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شوخی نکن!!!!! برای 6 واحد 800 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: :jawdrop:

جان خودم نه بابا اخه مثلا با گاز چی کار اضافه ای می تونیم بکنیم؟:ws52:

همه چیز آرومه من چه قدر خوشحالم.....

خواهشا جوسازی نکنین،این طرح هدفمندی ، طرحی مقدس و آسمانی است.

اصولا من متخصص ساخت جو هستم:ws3: عضو مخفی پارازیت در نت!:ws3:

پری دریایی این قدر جوسازی می کنی بگم حبس خونگیت کنن؟:167:

کی من؟ کی این؟:banel_smiley_52::banel_smiley_52:

چون پلکانی حساب میشه ، اینقدر گرون شده .

قبض برق ما ، قبل از هدفمندی : به ازای 31 روز مصرف = 270kwh - مبلغ قبض = 3300 تومان

بعد از هدفمندی : به ازای 29 روزمصرف = 250kwh- مبلغ قبض = 10100 تومان

اینو با اطمینان می تونم بگم که مبلغ برق نزدیک به چهار برابر شده .

اما پول گاز براساس منطقه سردسیر و گرمسیر و میزان مصرف ،بین 7 تا 12 برابر شده .

:icon_gol::icon_gol:

مدل جدید جیب بریه دیگه:banel_smiley_4:

بابا اینکه خوبه من تو اتاقم دارم درس می خونم می یاد برقو خاموش می کنه می گه با همون چراغ مطالعه ت بخون دیگه:w58: بعد می بینه دلش سوخته می اد روشن می کنه خودشم می اد تو اتاق من تلویزیون ببینه که برق خودشو خاموش کنه بعد من نمی تونم درس بخونم می رم یه اتاق دیگه بعد اون دوباره میاد.....:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این دفعه من خودم شاخ در آوردم ...

ما همیشه 25 تومن میومد این دفعه 11 تومن اومد :w58:

کار خاصیم نکردیمااا ...

ولی گاز این دفعه 3 برابر اومد ...

وقتی بابام میاد خونه ... موجی از نفرین های مردم رو پشت سرش احساس میکنم :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...