رفتن به مطلب

ایا میدانید اواتار من سمبل و نماد چیست؟؟

danielo

ارسال های توصیه شده

20 سوالیه؟:ws52: ساندیسم جایزه می دی؟

جایزه اش 50 تا ساندیس هست .از نوع راهپیمایی 22 بهمنش .

فقط باید بیایی بابلسر از من بگیرید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه نمیدونم اما بیشتر شبیهه علایم رانندگی

اشتباه هست.

یک راهنمایی میکنم که بی دلیل این را نزاشتم و به خودم ربط داره و از روی شکلش میشه متوجه شد

• Like 3
لینک به دیدگاه
شبیه نماد فراماسون هست :ws3:

freemasonry%20-%20dajjal%20of%20apocalypse%20%2812%29.jpg

ولی خودش نیست

فقط شبیهشه :ws38:

اشتباه هست.

تو پست قبلی گفتم که به من هم ربط داره.

اخه من که اصلا این گروه را قبول ندارم.

یک راهنمایی میکنم.به حرف a دقت کنید

• Like 2
لینک به دیدگاه
اشتباه هست.

تو پست قبلی گفتم که به من هم ربط داره.

اخه من که اصلا این گروه را قبول ندارم.

یک راهنمایی میکنم.به حرف a دقت کنید

آها

همون بی خدا ها :ws37:

Ath...

• Like 5
لینک به دیدگاه

بی‌خدایی یا خداناباوری(به انگلیسی: Atheism)، در یک معنای گسترده، رد اعتقاد به وجود خدایان است.[۱] در معنایی محدودتر، بیخدایی به طور خاص موضعی است که در آن هیچ خدایی نیست.[۲] در شامل ترین معنا، بیخدایی به سادگی، بی اعتقادی به وجود هر نوع خداست.[۳] بیخدایی نقطه مقابل خداباوری است[۴]، که در کلی ترین شکل اعتقاد به وجود حداقل یک خدا می‌باشد.[۵][۶]

واژه آتئیسم در زبان انگلیسی از واژه یونانی atheos (به یونانی: ἄθεος) مشتق شده‌است که به معنای بدون خدایان است. این واژه در گذشته با دلالت ضمنی منفی، در اطلاق به کسانی به کار می‌رفته که منکر خدایانی می‌شدند که توسط اجتماعات بزرگتر مورد پرستش قرار می‌گرفته‌اند. با گسترش آزادی اندیشه و پرسشگری شکاکانه و متعاقبا انتقادات رو به فزونی از دین، کارکرد این اصطلاح محدود و هدفمند شد. نخستین افرادی که رسما خود را بیخدا معرفی کردند در قرن هجدهم ظهور کردند.

امروزه، در حدود ۲٫۳٪ جمعیت جهان خود را بی‌خدا معرفی می‌کنند، در حالی که ۱۱٫۹٪ از توصیف بی دین برای خود استفاده می‌کنند. تا ۶۵٪ ژاپنی‌ها خودشان را بی‌خدا، ندانم گرا یا بی اعتقاد می‌دانند.[۷] در اروپا درصد تخمینی بی‌خدایان، ندانم گرایان و بی ایمانان دیگر به خدایی شخصی، از درصدهای تک رقمی کشورهایی چون لهستان، رومانی و قبرس آغاز شده[۸]؛ و به ۸۵٪ در سوئد(۱۷٪ بی‌خدا)، ۸۰٪ در دانمارک، ۷۲٪ در نروژ و ۶۰٪ در فنلاند می‌رسد.[۷]

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...