danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ ایا میدانید اواتار من سمبل و نماد چیست؟؟ 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ ایا میدانید اواتار من سمبل و نماد چیست؟؟ 20 سوالیه؟ ساندیسم جایزه می دی؟ 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اتفاقا برای من کلی جای سوال بوده 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ 20 سوالیه؟ ساندیسم جایزه می دی؟ جایزه اش 50 تا ساندیس هست .از نوع راهپیمایی 22 بهمنش . فقط باید بیایی بابلسر از من بگیرید. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سمبل danielo:ws3: جايزمو بده اشتباه هست. 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اتفاقا برای من کلی جاب سوال بوده خوب یکم فکر کن.حتی از روی شکلش میشه متوجه شد 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ ایا میدانید اواتار من سمبل و نماد چیست؟؟ نه نمیدونیم 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ نه نمیدونم اما بیشتر شبیهه علایم رانندگی 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ نه نمیدونم اما بیشتر شبیهه علایم رانندگی اشتباه هست. یک راهنمایی میکنم که بی دلیل این را نزاشتم و به خودم ربط داره و از روی شکلش میشه متوجه شد 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ شبیه نماد فراماسون هست ولی خودش نیست فقط شبیهشه 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ شبیه نماد فراماسون هست ولی خودش نیست فقط شبیهشه اشتباه هست. تو پست قبلی گفتم که به من هم ربط داره. اخه من که اصلا این گروه را قبول ندارم. یک راهنمایی میکنم.به حرف a دقت کنید 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اشتباه هست.تو پست قبلی گفتم که به من هم ربط داره. اخه من که اصلا این گروه را قبول ندارم. یک راهنمایی میکنم.به حرف a دقت کنید آها همون بی خدا ها Ath... 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ آهاهمون بی خدا ها Ath... درسته Atheist 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ آهاهمون بی خدا ها Ath... درسته Atheist دیگر نماد های اتئیست ها 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ تازه می خواستم بگم ترکیب A و T شبیه مداد شده گفتم شاید علاقه به نوشتن داشته باشین :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ حالا یکم از مکتبت برامون بگو به عنوان جایزم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بیخدایی یا خداناباوری(به انگلیسی: Atheism)، در یک معنای گسترده، رد اعتقاد به وجود خدایان است.[۱] در معنایی محدودتر، بیخدایی به طور خاص موضعی است که در آن هیچ خدایی نیست.[۲] در شامل ترین معنا، بیخدایی به سادگی، بی اعتقادی به وجود هر نوع خداست.[۳] بیخدایی نقطه مقابل خداباوری است[۴]، که در کلی ترین شکل اعتقاد به وجود حداقل یک خدا میباشد.[۵][۶] واژه آتئیسم در زبان انگلیسی از واژه یونانی atheos (به یونانی: ἄθεος) مشتق شدهاست که به معنای بدون خدایان است. این واژه در گذشته با دلالت ضمنی منفی، در اطلاق به کسانی به کار میرفته که منکر خدایانی میشدند که توسط اجتماعات بزرگتر مورد پرستش قرار میگرفتهاند. با گسترش آزادی اندیشه و پرسشگری شکاکانه و متعاقبا انتقادات رو به فزونی از دین، کارکرد این اصطلاح محدود و هدفمند شد. نخستین افرادی که رسما خود را بیخدا معرفی کردند در قرن هجدهم ظهور کردند. امروزه، در حدود ۲٫۳٪ جمعیت جهان خود را بیخدا معرفی میکنند، در حالی که ۱۱٫۹٪ از توصیف بی دین برای خود استفاده میکنند. تا ۶۵٪ ژاپنیها خودشان را بیخدا، ندانم گرا یا بی اعتقاد میدانند.[۷] در اروپا درصد تخمینی بیخدایان، ندانم گرایان و بی ایمانان دیگر به خدایی شخصی، از درصدهای تک رقمی کشورهایی چون لهستان، رومانی و قبرس آغاز شده[۸]؛ و به ۸۵٪ در سوئد(۱۷٪ بیخدا)، ۸۰٪ در دانمارک، ۷۲٪ در نروژ و ۶۰٪ در فنلاند میرسد.[۷] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده