pari daryayi 22938 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 ایا میدانید اواتار من سمبل و نماد چیست؟؟ 20 سوالیه؟ ساندیسم جایزه می دی؟ 3
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 20 سوالیه؟ ساندیسم جایزه می دی؟ جایزه اش 50 تا ساندیس هست .از نوع راهپیمایی 22 بهمنش . فقط باید بیایی بابلسر از من بگیرید. 2
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 اتفاقا برای من کلی جاب سوال بوده خوب یکم فکر کن.حتی از روی شکلش میشه متوجه شد 2
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 نه نمیدونم اما بیشتر شبیهه علایم رانندگی اشتباه هست. یک راهنمایی میکنم که بی دلیل این را نزاشتم و به خودم ربط داره و از روی شکلش میشه متوجه شد 3
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 شبیه نماد فراماسون هست ولی خودش نیست فقط شبیهشه اشتباه هست. تو پست قبلی گفتم که به من هم ربط داره. اخه من که اصلا این گروه را قبول ندارم. یک راهنمایی میکنم.به حرف a دقت کنید 2
میلاد 24047 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 اشتباه هست.تو پست قبلی گفتم که به من هم ربط داره. اخه من که اصلا این گروه را قبول ندارم. یک راهنمایی میکنم.به حرف a دقت کنید آها همون بی خدا ها Ath... 5
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 آهاهمون بی خدا ها Ath... درسته Atheist دیگر نماد های اتئیست ها 5
سـارا 20071 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 تازه می خواستم بگم ترکیب A و T شبیه مداد شده گفتم شاید علاقه به نوشتن داشته باشین :icon_pf (34): 4
danielo 15240 سازنده ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 بیخدایی یا خداناباوری(به انگلیسی: Atheism)، در یک معنای گسترده، رد اعتقاد به وجود خدایان است.[۱] در معنایی محدودتر، بیخدایی به طور خاص موضعی است که در آن هیچ خدایی نیست.[۲] در شامل ترین معنا، بیخدایی به سادگی، بی اعتقادی به وجود هر نوع خداست.[۳] بیخدایی نقطه مقابل خداباوری است[۴]، که در کلی ترین شکل اعتقاد به وجود حداقل یک خدا میباشد.[۵][۶] واژه آتئیسم در زبان انگلیسی از واژه یونانی atheos (به یونانی: ἄθεος) مشتق شدهاست که به معنای بدون خدایان است. این واژه در گذشته با دلالت ضمنی منفی، در اطلاق به کسانی به کار میرفته که منکر خدایانی میشدند که توسط اجتماعات بزرگتر مورد پرستش قرار میگرفتهاند. با گسترش آزادی اندیشه و پرسشگری شکاکانه و متعاقبا انتقادات رو به فزونی از دین، کارکرد این اصطلاح محدود و هدفمند شد. نخستین افرادی که رسما خود را بیخدا معرفی کردند در قرن هجدهم ظهور کردند. امروزه، در حدود ۲٫۳٪ جمعیت جهان خود را بیخدا معرفی میکنند، در حالی که ۱۱٫۹٪ از توصیف بی دین برای خود استفاده میکنند. تا ۶۵٪ ژاپنیها خودشان را بیخدا، ندانم گرا یا بی اعتقاد میدانند.[۷] در اروپا درصد تخمینی بیخدایان، ندانم گرایان و بی ایمانان دیگر به خدایی شخصی، از درصدهای تک رقمی کشورهایی چون لهستان، رومانی و قبرس آغاز شده[۸]؛ و به ۸۵٪ در سوئد(۱۷٪ بیخدا)، ۸۰٪ در دانمارک، ۷۲٪ در نروژ و ۶۰٪ در فنلاند میرسد.[۷] 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری