رفتن به مطلب

کی، چه جوری بیدارتون می کنه؟

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم به ساعت بیونیکی بدن میسپارم هر ساعتی که خواستم یه ربع رودترش بیدارم میکنم.......الان چندین ساله کاری هم نداره اول شب خوابیده باشم یا نیم ساعته قبلش .....

ولی یه چند وقتیه برادرزادهم میاد بالای سرم پتو رو میزنه کنار میاد پیشم میگه پاشو عمه تو موبایلت چی داری ببینیم اینجوری بیدارم میکنه ............منم در همون حین میخوابم تا اون فیلمها رو ببینه.......قربونش بشم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام...

هر روز صبح که بایداز خواب بیدار شیم یه نفر یا یه چیزی مثل موبایل یه جوری بیدارمون می کنه.

حالا کی؟ چه جوری بیدارتون می کنه؟

:bigbed:

تا قبل از دانشگا مامانم بیدارم میکرد:ws3:هر وقتم بیدارم میکرد بیچاره با پرخاش من مواجه میشد:ws2:البته دست خودم نیستا یکی منو از خواب بپرونه یا بیدارم کنه این وضعو میبینه:w00:خواب یکی از بهترین زمانها و ساعات زندگی منه چون با دنیای ذهن خودم درگیرم و کسی مزاحمم نمیشه

بعد از ورود به دانشگاه دلم نیومد مامانم منو بیدار کنه با گوشی صبحها بیدار میشم با یه آهنگ آروم اما به هر حال ازون آهنگ متنفرم چون منو هر روز بیدار میکنه:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تا قبل از دانشگا مامانم بیدارم میکرد:ws3:هر وقتم بیدارم میکرد بیچاره با پرخاش من مواجه میشد:ws2:البته دست خودم نیستا یکی منو از خواب بپرونه یا بیدارم کنه این وضعو میبینه:w00:خواب یکی از بهترین زمانها و ساعات زندگی منه چون با دنیای ذهن خودم درگیرم و کسی مزاحمم نمیشه

بعد از ورود به دانشگاه دلم نیومد مامانم منو بیدار کنه با گوشی صبحها بیدار میشم با یه آهنگ آروم اما به هر حال ازون آهنگ متنفرم چون منو هر روز بیدار میکنه:ws3:

پس چرا تو امضات مزاحم خواب مردم میشی هااااااا ؟ :brodkavelarg:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بنده به علت اینکه یک ماهه سربازیم تموم شده . راس ساعت 5:45 دقیقه به صورت خودکار از خواب بر میخیزم:w16:

جـــــــــــدا !!! :ws52:

پس بابام راست می گه پسرا می رن سرباز مرد می شن (البته می گه آدم می شن) :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

همممممممم

بچه که بودم میرفتم مدرسه همیشه ساعت 7 یا با صدای زنگ ساعت(ازش نفرت داشتم:ws18:) یا اینکه مامانم میومد بیدارم میکرد و منم خیلی سریع پا میشدم برم مدرسه

دوران راهنمایی هم همینطور

دبیرستان که شد بابام میومد صدام میکرد منم هی بلند میگفتم :نمیاام ،نمیخوام

تو مدرسه هم تا ساعت 10 خواب بودم و فقط ساعت آخر و میفهمیدم معلم چی میگه

وارد دانشگاه که شدم

بابا و مامانم نوبتی بیدارم میکردن

مامانم ساعت 6 صبح: مینا؟؟،مینا؟؟؟(تکون دادنم با پاش) مینااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟پاشو دیگه؟

خستم کردی؟تا کی باید من بیدارت کنم؟؟؟؟

میره 5 دقیقه دیگه میاد:پاشششوووووو مگه کلاس نداری بی خیر مونده؟؟؟؟:w00:

سنگ پای قزوینو چسبوندی به پیشونیت!!!!

آخرشم میبینه بیدار نمیشم بهم میگه ازت بدم میاد

وقتایی هم که بابا میاد صدام کنه فقط میگه:میناااااااااااوو

اون موقع من سریع عین فنر از جام میپرم:دی

روزای تعطیلم خودم پا میشم ساعت 1 2 بعد از ظهر:girl_blush2:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نصفه شب با جنگ گربه ها صبح اول وقت با دعواي همسايه ديوار به ديوار اين نون خشكي خروس بي محل بعد ظهر رفقاي دربدر زنگ ميزنن واسه مراسم لهو لعب خونه خالي پدربزرگه :ws3:تابستونا اين پشه هاي بي پدر مادر:w00:

• Like 5
لینک به دیدگاه

عرضم به حضورتون زماني كه بچه مدرسه اي بودم و موبايل نميدونستم چيه

مامانم داد ميزد زهرااااااااااا.........زهرااااااااااااااااا....پاشو دير شد 8 صبحه (حالا در حالي كه ساعت6 بود)

بعد ميديد پا نميشم ميگفت ميخواي غيبت بخوري؟؟؟به جهنم بخواب...ميخواي بي سواد بشي؟؟؟؟؟

اول صبحي ديوونم ميكرد.خداروشكر الان گوشي دارم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...