SPEEDY 3334 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 عجب سوال ساده ای. خوب معلومه کی آدم رو و چجوری بیدار میکنه! جیش!!! 8
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 عجب سوال ساده ای. خوب معلومه کی آدم رو و چجوری بیدار میکنه! جیش!!! یه گلاب به روتتون و روم به دیواری و چیزیم میگفتی 6
SPEEDY 3334 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 یه گلاب به روتتون و روم به دیواری و چیزیم میگفتی آهان یادم رفت گلاب به روتون به دیوار 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 آهان یادم رفت گلاب به روتون به دیوار اورین... داری پیشرفت میکنی شوخو بود 3
razi aa 252 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 بنده به علت اینکه یک ماهه سربازیم تموم شده . راس ساعت 5:45 دقیقه به صورت خودکار از خواب بر میخیزم آفرین به پسره خوب 2
lady architect 5358 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 عجب سوال ساده ای. خوب معلومه کی آدم رو و چجوری بیدار میکنه! جیش!!! :banel_smiley_4: 3
VINA 31339 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 خودم بيدار ميشم سر ساعت به صورت خودكار بيدار ميشم اما اراده كنم بازم ميتونم بخوابمااااا 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 فعلا موبایل! به جز موبایل: بابام می گه.....فاطی فاطی دو گروم آش ایشدون قاشیقی هارا قویدون؟....ترجمه: فاطی فاطی پاشو ببینم آش خوردی قاشقو کجا گذاشتی؟ بابا ول کن جون من مامان: با صدای بلند و خیلی با عجله.......قیز دو بواخدی.........ترجمه:دختر پاشو دیره!:ws18: داداشام:با تکون شدید..فاطی فاطی دو..ترجمه:فاطی فاطی پاشو 11
jonny depp 8297 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 فعلا موبایل!به جز موبایل: بابام می گه.....فاطی فاطی دو گروم آش ایشدون قاشیقی هارا قویدون؟....ترجمه: فاطی فاطی پاشو ببینم آش خوردی قاشقو کجا گذاشتی؟ بابا ول کن جون من مامان: با صدای بلند و خیلی با عجله.......قیز دو بواخدی.........ترجمه:دختر پاشو دیره!:ws18: داداشام:با تکون شدید..فاطی فاطی دو..ترجمه:فاطی فاطی پاشو الان این به چه زبونیه؟ خارجکی هستین؟ 5
Arpak 8511 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 عمرا کسی جرات نداره بیدارم کنه .... :ws47: اگه من بودم جفت پا میپریدم تو شکمت تا بیدار شی 4
مجيد 56 856 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 خودم بيدار ميشم سر ساعت به صورت خودكار بيدار ميشم اما اراده كنم بازم ميتونم بخوابمااااا خوش به حالت هر ساعتي كه بيدار شم ديگه نمي تونم بخوابم مخصوصا شبها 5
*mishi* 11920 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 خوش به حالت هر ساعتي كه بيدار شم ديگه نمي تونم بخوابم مخصوصا شبها سن كه ميره بالا ادم اينجوري ميشه 2
El Roman 31720 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 حسرت به دل موندیم کسی بیاد بگه حامد جان بیدار شو صبحانه آمادس موبایلمونم قدیما با رینگ تن عاشقانه بیدار میکرد الان با متال بیدار میکنه مملکته داریم؟!! 4
p mehdi q 6226 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 خودم بيدار ميشم سر ساعت به صورت خودكار بيدار ميشم اما اراده كنم بازم ميتونم بخوابمااااا یکم از خودت خلاقیت داشته باش آخه حالا من چون گفتم به صورت خودکار پا می شم تو هم باید بیای بگــــــــــــــــــــــــــــــــــی!!! 2
bme.masood 5832 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 موبایل که دیگه کلاش پشمی نداره بد بخت ، حدود نیم ساعتی تلاش میکنه اما به جایی نمیرسه حالا بستگی داره که اگه کلاس نداشته باشم کسی بیدارم نمیکنه تا 11 معمولا اگه داشته باشم مامان میاد میگه نیم ساعت دیگه کلاسه سیبرنتیکت ( حتما اسم کلاسو میگه از رو برنامم وگرنه باور نمیکنم ) شروع میشه . که البته یه ساعت زودتر میگه و منم یه ساعت دیرتر بیدار میشم :persiana__hahaha: خپل تنبلم خودتی :brodkavelarg: 5
setiya 12665 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 يه زماني دوستم (آزيتا) هر روز ساعت 10 ميزنگيد خونه بيدارم ميكرد الان تقريبا 2 هفتس عروس شده رفته خونه داري ميكنه يادش ميره منو بيدار كنه منم تا 12 ميخوابم 4
saray89 3064 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 من خودم که با موبایل به زور بیدار میشم ... ولی پسر خالم ... عین خرس میمونه ... مگر اینکه خودش بیدر شه ... بعضی با تمام وزنم روی ماهیچه ی ساق پاش وایمیسم ، یا با مشت سفت میزنم تو کاسه زانوش ( این مورد خیلی مصرفش بالاست ) ، یا لگدی چیزی بازم بیدار نمیشه اگرم بیدار شد ... دعوامون به راه مگه تو وزنم داری؟؟؟ 1
p mehdi q 6226 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 يه زماني دوستم (آزيتا) هر روز ساعت 10 ميزنگيد خونه بيدارم ميكرد الان تقريبا 2 هفتس عروس شده رفته خونه داري ميكنه يادش ميره منو بيدار كنه منم تا 12 ميخوابم :jawdrop: اونوقت تا دوازده می خوابی اون تتمه ی روزتو چی کار میکنی ؟
setiya 12665 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 :jawdrop: اونوقت تا دوازده می خوابی اون تتمه ی روزتو چی کار میکنی ؟ وقتي 3 ميخوابم 12 بيدار ميشم خب:icon_pf (34): (2 هفتس اينجوري شدم) بقيه روز رو بگم اسپم نميشه؟ 2
ارسال های توصیه شده