SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ عجب سوال ساده ای. خوب معلومه کی آدم رو و چجوری بیدار میکنه! جیش!!! 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ عجب سوال ساده ای. خوب معلومه کی آدم رو و چجوری بیدار میکنه! جیش!!! یه گلاب به روتتون و روم به دیواری و چیزیم میگفتی 6 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ یه گلاب به روتتون و روم به دیواری و چیزیم میگفتی آهان یادم رفت گلاب به روتون به دیوار 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ آهان یادم رفت گلاب به روتون به دیوار اورین... داری پیشرفت میکنی شوخو بود 3 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ بنده به علت اینکه یک ماهه سربازیم تموم شده . راس ساعت 5:45 دقیقه به صورت خودکار از خواب بر میخیزم آفرین به پسره خوب 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ عجب سوال ساده ای. خوب معلومه کی آدم رو و چجوری بیدار میکنه! جیش!!! :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ عمرا کسی جرات نداره بیدارم کنه .... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خودم بيدار ميشم سر ساعت به صورت خودكار بيدار ميشم اما اراده كنم بازم ميتونم بخوابمااااا 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ فعلا موبایل! به جز موبایل: بابام می گه.....فاطی فاطی دو گروم آش ایشدون قاشیقی هارا قویدون؟....ترجمه: فاطی فاطی پاشو ببینم آش خوردی قاشقو کجا گذاشتی؟ بابا ول کن جون من مامان: با صدای بلند و خیلی با عجله.......قیز دو بواخدی.........ترجمه:دختر پاشو دیره!:ws18: داداشام:با تکون شدید..فاطی فاطی دو..ترجمه:فاطی فاطی پاشو 11 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ فعلا موبایل!به جز موبایل: بابام می گه.....فاطی فاطی دو گروم آش ایشدون قاشیقی هارا قویدون؟....ترجمه: فاطی فاطی پاشو ببینم آش خوردی قاشقو کجا گذاشتی؟ بابا ول کن جون من مامان: با صدای بلند و خیلی با عجله.......قیز دو بواخدی.........ترجمه:دختر پاشو دیره!:ws18: داداشام:با تکون شدید..فاطی فاطی دو..ترجمه:فاطی فاطی پاشو الان این به چه زبونیه؟ خارجکی هستین؟ 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ عمرا کسی جرات نداره بیدارم کنه .... :ws47: اگه من بودم جفت پا میپریدم تو شکمت تا بیدار شی 4 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خودم بيدار ميشم سر ساعت به صورت خودكار بيدار ميشم اما اراده كنم بازم ميتونم بخوابمااااا خوش به حالت هر ساعتي كه بيدار شم ديگه نمي تونم بخوابم مخصوصا شبها 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خوش به حالت هر ساعتي كه بيدار شم ديگه نمي تونم بخوابم مخصوصا شبها سن كه ميره بالا ادم اينجوري ميشه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ حسرت به دل موندیم کسی بیاد بگه حامد جان بیدار شو صبحانه آمادس موبایلمونم قدیما با رینگ تن عاشقانه بیدار میکرد الان با متال بیدار میکنه مملکته داریم؟!! 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خودم بيدار ميشم سر ساعت به صورت خودكار بيدار ميشم اما اراده كنم بازم ميتونم بخوابمااااا یکم از خودت خلاقیت داشته باش آخه حالا من چون گفتم به صورت خودکار پا می شم تو هم باید بیای بگــــــــــــــــــــــــــــــــــی!!! 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ موبایل که دیگه کلاش پشمی نداره بد بخت ، حدود نیم ساعتی تلاش میکنه اما به جایی نمیرسه حالا بستگی داره که اگه کلاس نداشته باشم کسی بیدارم نمیکنه تا 11 معمولا اگه داشته باشم مامان میاد میگه نیم ساعت دیگه کلاسه سیبرنتیکت ( حتما اسم کلاسو میگه از رو برنامم وگرنه باور نمیکنم ) شروع میشه . که البته یه ساعت زودتر میگه و منم یه ساعت دیرتر بیدار میشم :persiana__hahaha: خپل تنبلم خودتی :brodkavelarg: 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ يه زماني دوستم (آزيتا) هر روز ساعت 10 ميزنگيد خونه بيدارم ميكرد الان تقريبا 2 هفتس عروس شده رفته خونه داري ميكنه يادش ميره منو بيدار كنه منم تا 12 ميخوابم 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم که با موبایل به زور بیدار میشم ... ولی پسر خالم ... عین خرس میمونه ... مگر اینکه خودش بیدر شه ... بعضی با تمام وزنم روی ماهیچه ی ساق پاش وایمیسم ، یا با مشت سفت میزنم تو کاسه زانوش ( این مورد خیلی مصرفش بالاست ) ، یا لگدی چیزی بازم بیدار نمیشه اگرم بیدار شد ... دعوامون به راه مگه تو وزنم داری؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ يه زماني دوستم (آزيتا) هر روز ساعت 10 ميزنگيد خونه بيدارم ميكرد الان تقريبا 2 هفتس عروس شده رفته خونه داري ميكنه يادش ميره منو بيدار كنه منم تا 12 ميخوابم :jawdrop: اونوقت تا دوازده می خوابی اون تتمه ی روزتو چی کار میکنی ؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop: اونوقت تا دوازده می خوابی اون تتمه ی روزتو چی کار میکنی ؟ وقتي 3 ميخوابم 12 بيدار ميشم خب:icon_pf (34): (2 هفتس اينجوري شدم) بقيه روز رو بگم اسپم نميشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده