رفتن به مطلب

کی، چه جوری بیدارتون می کنه؟

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من همين الان يه انگيزه پيدا كردم براي ازدواج ! :ws37:

:ws28::ws47::ws47::ws47::ws47::ws28:

هاهاهاههههههههههههههههااااااااااا

الان دلت خواست هر روز اسم یکیو صدا کنی بری روی نروش؟

دلت خواست هر روز یکیو از خواب ناز بیدار کنی؟:ws3::w127:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من اگه بخوام سر ساعت خاصی بیدار بشم، ساعتمو زنگ می زارم.(گرچه اکثر اوقات 5 دقیقه زودتر از اینکه ساعت زنگ بزنه خودم بیدار می شم :banel_smiley_4:)

کلا خیلی بی دردسر بیدار می شم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

موبایلم صبح ها سه بار زنگ میخوره تا من بیدار بشم

اما امان از روزی که تینا بخواد بره ............کلافه ام میکنه

اون یکی هم که همیشه یا دنبال سوئیچش میگرده یا موزرش یا جورابش یا منو صدا میکنه که در میزنند برو در و باز کن

اما جمعه ها قضیه متفاوته مادر بیچاره ام هر چی میگه بلند شید یه روز باهم هستی بنده تا 12 در خواب به سر میبرم بعد از نهار هم سریع لالا تا 6-7

• Like 8
لینک به دیدگاه

قبلا که خانه امان ویلایی بود،صبح زود با صدای غاز هایمان بلند میشدیم.(جدی میگم)

اما اکنون با موبایل......

اما اکنون میبینم که صدای آن غازها دلنشین تر بود.....

• Like 11
لینک به دیدگاه

خدا نکنه یکی مثل پدر من بخواد از خواب بیدارتون کنه:icon_pf (34):بدترین رنج دنیا:icon_pf (34):

اول میان با صدای آروم میگه نگار پاشو دیرت شد جا موندی سرویس رفت:icon_pf (34):30 ثانیه بعد با صدای اروم نگار دیرت شد دوباره 30 ثانیه بعد با صدای آروم و همین طور هر 30 ثانیه یک بار اینقد رو مغزت فشار میاد که مثل فشنگ از خواب میپری:ws3:شاید 30 دقیقه هر 30 ثانیه یک بار به طور مداوم وای خدا :icon_pf (34): آدم میره تو کما:icon_pf (34):

من هم با زنگ ساعت و موبایل و این حرفا کارم راه نمیوفته گوشی زیر بالشت من زنگ میزنه کل خانوداه بیدار میشن به جز من. بعد میان ساعت منو خاموش میکنن:ws28:

مادرم هم هنوز بیدار نکرده میگن هر چی بهت میگم زود بخواب گوش نمیدی حالا سخته برات بیدار شی چقدر گفتم شب زود بخواب حالا اینقد عذاب نمیکشیدی:icon_pf (34):

• Like 13
لینک به دیدگاه

من خودم که با موبایل به زور بیدار میشم ...

ولی پسر خالم ...

عین خرس میمونه ... مگر اینکه خودش بیدر شه ...

بعضی با تمام وزنم روی ماهیچه ی ساق پاش وایمیسم ، یا با مشت سفت میزنم تو کاسه زانوش ( این مورد خیلی مصرفش بالاست :ws3:) ، یا لگدی چیزی بازم بیدار نمیشه :ws3:

اگرم بیدار شد ... دعوامون به راه :ws47:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خودم بیدار میشم ولی بعضی وقتا از لجبازی که خودمو به خواب میزنم بابام یا مامانم با شکلات بیدارم میکنن

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام...

هر روز صبح که بایداز خواب بیدار شیم یه نفر یا یه چیزی مثل موبایل یه جوری بیدارمون می کنه.

حالا کی؟ چه جوری بیدارتون می کنه؟

:bigbed:

من اکثر اوقات با زنگ موبایلم خودم بیدار میشم بعد همه رو بیدار میکنم(گاهی وقتها مامانم از لگد و دم پایی هم برای بیدار کردن من استفاده میکنه:ws3:)

• Like 5
لینک به دیدگاه

من خودم بلند میشم با صدای گوشی، ولی بعضی وقتا بابام بیدار میکنه نمیدونم چرا وقتی بابام میگه فا...من سریع بلند میشم و میشینم ولی مامانم نه!باید صدبار بیدار کنه تا بلند شم

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...