سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ همه چه راه های سختی می رن با ذهنم هماهنگ می کنم. سر همون ساعت هماهنگ شده پا می شم!! 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ همسر: مهناز...مهناز....پاشو...مهناز...مهناز...نمی خوای پاشی.... من همين الان يه انگيزه پيدا كردم براي ازدواج ! 12 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من همين الان يه انگيزه پيدا كردم براي ازدواج ! :ws47::ws47: هاهاهاههههههههههههههههااااااااااا الان دلت خواست هر روز اسم یکیو صدا کنی بری روی نروش؟ دلت خواست هر روز یکیو از خواب ناز بیدار کنی؟:w127: 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من همين الان يه انگيزه پيدا كردم براي ازدواج ! می گم فرهاد بیاد بیدارت کنه...از جونت سیر می شی :w74: 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من اگه بخوام سر ساعت خاصی بیدار بشم، ساعتمو زنگ می زارم.(گرچه اکثر اوقات 5 دقیقه زودتر از اینکه ساعت زنگ بزنه خودم بیدار می شم ) کلا خیلی بی دردسر بیدار می شم. 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ موبایلم صبح ها سه بار زنگ میخوره تا من بیدار بشم اما امان از روزی که تینا بخواد بره ............کلافه ام میکنه اون یکی هم که همیشه یا دنبال سوئیچش میگرده یا موزرش یا جورابش یا منو صدا میکنه که در میزنند برو در و باز کن اما جمعه ها قضیه متفاوته مادر بیچاره ام هر چی میگه بلند شید یه روز باهم هستی بنده تا 12 در خواب به سر میبرم بعد از نهار هم سریع لالا تا 6-7 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ قبلا که خانه امان ویلایی بود،صبح زود با صدای غاز هایمان بلند میشدیم.(جدی میگم) اما اکنون با موبایل...... اما اکنون میبینم که صدای آن غازها دلنشین تر بود..... 11 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ خدا نکنه یکی مثل پدر من بخواد از خواب بیدارتون کنه:icon_pf (34):بدترین رنج دنیا:icon_pf (34): اول میان با صدای آروم میگه نگار پاشو دیرت شد جا موندی سرویس رفت:icon_pf (34):30 ثانیه بعد با صدای اروم نگار دیرت شد دوباره 30 ثانیه بعد با صدای آروم و همین طور هر 30 ثانیه یک بار اینقد رو مغزت فشار میاد که مثل فشنگ از خواب میپریشاید 30 دقیقه هر 30 ثانیه یک بار به طور مداوم وای خدا :icon_pf (34): آدم میره تو کما:icon_pf (34): من هم با زنگ ساعت و موبایل و این حرفا کارم راه نمیوفته گوشی زیر بالشت من زنگ میزنه کل خانوداه بیدار میشن به جز من. بعد میان ساعت منو خاموش میکنن مادرم هم هنوز بیدار نکرده میگن هر چی بهت میگم زود بخواب گوش نمیدی حالا سخته برات بیدار شی چقدر گفتم شب زود بخواب حالا اینقد عذاب نمیکشیدی:icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ با صدای موبایل هم بیدار نمی شم فقط با صدای اس ام اس اونم به خاطره اینکه کسه دیگه ای اس ام اسمو نخونه 8 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ این یعنی چی؟؟ :ws28:گیر نده 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28:گیر نده نه فقط میخواستم رمز موفقیت اون کاربرو بدونم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ نه فقط میخواستم رمز موفقیت اون کاربرو بدونم معلومه دیگه پست های مفید چی فکر کردی یه وقت فکرای بد نکنی:w00: 2 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خودتون كه ميدونيد چه قدر خواب دم صبح چه لذتي داره از يه طرف زنگ موبايل واز يه طرف همسرم كه دومي رو نميشه خاموشش كرد:167: 8 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم که با موبایل به زور بیدار میشم ... ولی پسر خالم ... عین خرس میمونه ... مگر اینکه خودش بیدر شه ... بعضی با تمام وزنم روی ماهیچه ی ساق پاش وایمیسم ، یا با مشت سفت میزنم تو کاسه زانوش ( این مورد خیلی مصرفش بالاست ) ، یا لگدی چیزی بازم بیدار نمیشه اگرم بیدار شد ... دعوامون به راه 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ بنده به علت اینکه یک ماهه سربازیم تموم شده . راس ساعت 5:45 دقیقه به صورت خودکار از خواب بر میخیزم 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خودم بیدار میشم ولی بعضی وقتا از لجبازی که خودمو به خواب میزنم بابام یا مامانم با شکلات بیدارم میکنن 6 لینک به دیدگاه
anahid 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خوابگاهم خودمم و موبایلم من 10 قبل از این که موبایلم زنگ بخوره بیدار میشم 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سلام...هر روز صبح که بایداز خواب بیدار شیم یه نفر یا یه چیزی مثل موبایل یه جوری بیدارمون می کنه. حالا کی؟ چه جوری بیدارتون می کنه؟ :bigbed: من اکثر اوقات با زنگ موبایلم خودم بیدار میشم بعد همه رو بیدار میکنم(گاهی وقتها مامانم از لگد و دم پایی هم برای بیدار کردن من استفاده میکنه) 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم بلند میشم با صدای گوشی، ولی بعضی وقتا بابام بیدار میکنه نمیدونم چرا وقتی بابام میگه فا...من سریع بلند میشم و میشینم ولی مامانم نه!باید صدبار بیدار کنه تا بلند شم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده