peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز امروز تواین فکربودم اگه یه روز غول چراغ جادو مال من بود من چی ازش میخواستم؟ خوب!یه عالمه آرزوی نرسیده دارم که دوست دارم بهش برسم.هرچی فکرکردم نشداولویت بذارم حالانظرشماچیه؟آرزوهای شما چیه؟:w72:ممنون میشم اگه بگید اگه نخواستیدهم ممنون که حداقل این تاپیک رو خوندین:w72:شادباشید:w36: 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ آرزو یه چیز اکتسابیه....... من آرزو ندارم اونچنان ولی برنامه ریزی دارم توی ذهن و فکرم که مثلا چکار بکنم بعدشم بهشون میرسم من این طوری آرزو میکنم ....... 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ آرزو یه چیز اکتسابیه....... من آرزو ندارم اونچنان ولی برنامه ریزی دارم توی ذهن و فکرم که مثلا چکار بکنم بعدشم بهشون میرسم من این طوری آرزو میکنم ....... ممنون ازاینکه پاسخ دادید:w72:امیدوارم همیشه چرخ زندگی بچرخه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون ازاینکه پاسخ دادید:w72:امیدوارم همیشه چرخ زندگی بچرخه خواهش ولی چرخه میچرخه شاید یه وقتهایی لنگ بزنه ولی میچرخه............ ممنون همچنین چرخ زندگی شما 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من اره...زیاد فک کردم ولی بزرگترین ارزوم اینه یه روزی یه کار خیلی مفیدی برای مردم انجا بدم 4 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ مگه ميشه كسي آرزو نداشته باشه چه برسه به اينكه به اونهافكر نكنه من هميشه فكر مي كنم ولي شخصيه نمي تونم بگم 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من اره...زیاد فک کردمولی بزرگترین ارزوم اینه یه روزی یه کار خیلی مفیدی برای مردم انجا بدم این که آرزو کردن نمیخواد همین الانم میتونی کارههای مفید انجام بدی.........هرچند کوچک فقط بگرد ببین مردم چه مشکلی دارند بعدش اقدام کن در حد تواناییت این مفیده ......... 8 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من اگه بخوام ارزو كنم جدي مي خوام درك يك سري بالا بره صدا سيما هم كمتر دروغ بگه:167: 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ آرزو که زیاده..از آرزوهای شغلی گرفته تا مرگ یه عده و عقل اومدن تو سر مردم و شجاع شدن ملت ولی بهشون نمیرسم..به هیچ کدوم 6 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من که متاسفانه همیشه تو زندگیم سر در گم بودم بلاخره راز افرینش رو نفهمیدم و به همین خاطر ارزو هامو درک نکردم و نمیکنم ممنون از اینکه این تاپیک زیبا رو ایجاد کردی باعث میشه یه خورده فکر کنم 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من فعلا بزرگترين آرزوم اينه كه تو كنكور كارداني به كارشناسي قبول شم 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ حالا خودتم میگفتی استارتر:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ برگردم خونمون ( اینجا رو دوست ندارم) 6 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من فعلا بزرگترين آرزوم اينه كه تو كنكور كارداني به كارشناسي قبول شم :icon_pf (44):براي شما آرزوي موفقيت دارم 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من هرچی بخوام خدا بهم میده مگر اینکه به صلاحم نباشه از خودش میخوام مطمئنم چه زود یا چه دیر بهش میرسم خودمم واسش تلاش میکنم منتظر فرج و ارسال غول چراغ جادو نیستم ادم با ارزوهاش زندس ولی باید منطقی هم بود. 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من هرچی بخوام خدا بهم میده مگر اینکه به صلاحم نباشه از خودش میخوام مطمئنم چه زود یا چه دیر بهش میرسم خودمم تلاشی واسش میکنم منتظر فرج و ارسال غول چراغ جادو نیستم ادم با ارزوهاش زندس ولی باید منطقی هم بود. خوب منم نگفتم غول چراغ جادو دارم گفتم اگه داشتم چی میشد؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ آرزوها عبث اند زندگی خواهد مرد آی ادمها دست بشوئید از این قتل کبود شاید هم روزی باد خانه ما رابرد 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نه من به آرزو فکر نکردم........اما میدونم آرزو دختر خوبیه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ آرزوها عبث اند زندگی خواهد مرد آی ادمها دست بشوئید از این قتل کبود شاید هم روزی باد خانه ما رابرد باباتودیگه خیلی ناامیدی.زندگی بایدکرد! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده