samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ داشتم فكر ميكردم كه برخي انسانها چه راحت وجود يكي را لگد مال ميكنند بعد حتي يه عذرخواهي كوچيك هم نميكنند و رو بروي طرف وايميسن و ميخندند و انتظار خنديدن از تو هم دارند واقعا بزرگ شدن اينه كه هر روز فساد رو تو جامعه ببينم هر روز صداي شكستنم رو بشنوم و مجبور به لبخند باشم هر روز دنبال دراوردن پول باشم ..................... اگر بزرگ شدن اينه من هرگز نميخوام بزرگ بشم اين تايپيك رو زدم تا بگم ما كه تحصيل كرده و نسل جديد هستيم حداقل رعايت كنيم و وجود و شخصيت ديگران رو بي ارزش ندونيم و تنها به فكر زندگي خودمون نباشيم ديگران هم ادمند تا حالا شده از يكي متنفر باشيد اما مجبور باشيد تحملش كنيد :icon_pf (34): 23 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ داشتم فكر ميكردم كه برخي انسانها چه راحت وجود يكي را لگد مال ميكنند بعد حتي يه عذرخواهي كوچيك هم نميكنند و رو بروي طرف وايميسن و ميخندند و انتظار خنديدن از تو هم دارند واقعا بزرگ شدن اينه كه هر روز فساد رو تو جامعه ببينم هر روز صداي شكستنم رو بشنوم و مجبور به لبخند باشم هر روز دنبال دراوردن پول باشم ..................... اگر بزرگ شدن اينه من هرگز نميخوام بزرگ بشم اين تايپيك رو زدم تا بگم ما كه تحصيل كرده و نسل جديد هستيم حداقل رعايت كنيم و وجود و شخصيت ديگران رو بي ارزش ندونيم و تنها به فكر زندگي خودمون نباشيم ديگران هم ادمند تا حالا شده از يكي متنفر باشيد اما مجبور باشيد تحملش كنيد :icon_pf (34): زیاد شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آنرا از تو گرفتند عشق بورز به آنها که دلت را شکستند دعا کن برای آنانکه نفرینت کردند درخت باش به رغم تبر ها بهار شو وبخند که خدا هنوز آن بالا با ماست 16 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ زیادشادی را هدیه کن حتی به کسانی که آنرا از تو گرفتند عشق بورز به آنها که دلت را شکستند دعا کن برای آنانکه نفرینت کردند درخت باش به رغم تبر ها بهار شو وبخند که خدا هنوز آن بالا با ماست نميتونم واقعا سخته الانش هم خيلي پوستم كلفت شده كه مجبوري در مقابلش لبخند ميزنم و خودم رو بي اعتنا نشون ميدم تو اگر ميدانستي كه چه دردي دارد كه چه زخمي دارد خنجر از دست عزيزان خوردن هر گز اي دوست نميپرسيدي كه چرا غمگيني 6 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی. فرقى نميكند گودال آب كوچكى باشى يا درياى بيكران، زلال و پاک كه باشى تصویر آسمان در توست. دیشب باز هم به خودم قول دادم من سلام میگویم و لبخند میزنم و قسم میخورم و میدانم عشق همین ساد گی... برای همسایهایکه نان مرا ربود ، نان برای دوستی که قلب مرا شکست ، مهربانی برای آنکه روح مرا آزرد ، بخشایش و برای خویشتن خویش آگاهی و عشق آرزو دارم واقعا ميتوني اينطوري باشي ؟ 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ برام سخته كه بتونم اون طرفو تحمل كنم .ولي شايد در ناچاري بعلت يه سري ملاحظات مجبور باشم .بايد خيلي بخشنده باشي روح بزرگ داشته باشي تا كمتر اسيب ببيني 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ میدونم چی میگی...درکت میکنم ولی من همیشه به خودم میگم اون یه بیماره که اینجور رفتار میکنه و من که اینو میدونم نباید مثِ اون رفتار کنم 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ برام سخته كه بتونم اون طرفو تحمل كنم .ولي شايد در ناچاري بعلت يه سري ملاحظات مجبور باشم .بايد خيلي بخشنده باشي روح بزرگ داشته باشي تا كمتر اسيب ببيني با اين حرفت موافقم جديدا منم آدم مقاومي شدم قبلا اينطوري نبودم میدونم چی میگی...درکت میکنم ولی من همیشه به خودم میگم اون یه بیماره که اینجور رفتار میکنه و من که اینو میدونم نباید مثِ اون رفتار کنم :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ داشتم فكر ميكردم كه برخي انسانها چه راحت وجود يكي را لگد مال ميكنند بعد حتي يه عذرخواهي كوچيك هم نميكنند و رو بروي طرف وايميسن و ميخندند و انتظار خنديدن از تو هم دارند واقعا بزرگ شدن اينه كه هر روز فساد رو تو جامعه ببينم هر روز صداي شكستنم رو بشنوم و مجبور به لبخند باشم هر روز دنبال دراوردن پول باشم ..................... اگر بزرگ شدن اينه من هرگز نميخوام بزرگ بشم اين تايپيك رو زدم تا بگم ما كه تحصيل كرده و نسل جديد هستيم حداقل رعايت كنيم و وجود و شخصيت ديگران رو بي ارزش ندونيم و تنها به فكر زندگي خودمون نباشيم ديگران هم ادمند تا حالا شده از يكي متنفر باشيد اما مجبور باشيد تحملش كنيد :icon_pf (34): وقتی بزرگتر بشی مجبوری حتی از کسایی که تا حد مرگ ازشون متنفری رو هم تحمل کنی چون باید به زندگیت ادامه بدی همیشه همه چی اونجوری نیست که تو دلت میخواد تنها کاری که میتونی بکنی اینه که سعی کنی انسانیت خودتو حفظ کنی 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی بزرگتر بشی مجبوری حتی از کسایی که تا حد مرگ ازشون متنفری رو هم تحمل کنیچون باید به زندگیت ادامه بدی همیشه همه چی اونجوری نیست که تو دلت میخواد تنها کاری که میتونی بکنی اینه که سعی کنی انسانیت خودتو حفظ کنی پس من خيلي بزرگ شدم و قدرتم خيلي زياد شده كه تحمل ميكنم و لبخند ميزنم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ پس من خيلي بزرگ شدم و قدرتم خيلي زياد شده كه تحمل ميكنم و لبخند ميزنم حتما همینطوره شاید هم صبرت زیاده وانسانی بزرگ هستی 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ حتما همینطورهشاید هم صبرت زیاده وانسانی بزرگ هستی اگر هر كسي ديگه اي هم جاي من بود صبرش زياد ميشد فقط اميدوارم به درد من مبتلا نشيد 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من توی تمام این 25 سالی که از خدا عمر گرفتم از یه نفر متنفر بودم...متاسفانه تو جایگاهی بود که تصمیم گیری در موردش خیلی سخت بود... رفتارش غیر قابل تحمل بود واسم اون قدر سخت وبد که مجبور شدم به خاطرش از ادمی که خیلی دوست داشتم بگذرم...بیشتر از ظرفیتم تحمل کردم و خندیدم اما دیگه توانشو نداشتم... 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من توی تمام این 25 سالی که از خدا عمر گرفتم از یه نفر متنفر بودم...متاسفانه تو جایگاهی بود که تصمیم گیری در موردش خیلی سخت بود...رفتارش غیر قابل تحمل بود واسم اون قدر سخت وبد که مجبور شدم به خاطرش از ادمی که خیلی دوست داشتم بگذرم...بیشتر از ظرفیتم تحمل کردم و خندیدم اما دیگه توانشو نداشتم... تا كسي به اين درد مكبتلا نشه نميفهمه من خودم فكر نميكردم توان و مقاومتم اينقدر بالا باشه اما حالا ميبينم كه چقدر مقاومم خوش به حالت كه تونستي از زندگيت حذفش كني من نميتونم حذفش كنم 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ تا كسي به اين درد مكبتلا نشه نميفهمه من خودم فكر نميكردم توان و مقاومتم اينقدر بالا باشه اما حالا ميبينم كه چقدر مقاومم خوش به حالت كه تونستي از زندگيت حذفش كني من نميتونم حذفش كنم می فهمم چی میگی...خیلی سخت بود برام حذف کردنش... ولی دیگه داشتم تبدیل میشدم به یه ادم دیگه اون قدر که روی روحم تاثیر گذاشته بود... اون لحظه بود که فکر کردم چی برام تو اولویته...واسه همین تونستم بذارمش کنار... 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ داشتم فكر ميكردم كه برخي انسانها چه راحت وجود يكي را لگد مال ميكنند بعد حتي يه عذرخواهي كوچيك هم نميكنند و رو بروي طرف وايميسن و ميخندند و انتظار خنديدن از تو هم دارند واقعا بزرگ شدن اينه كه هر روز فساد رو تو جامعه ببينم هر روز صداي شكستنم رو بشنوم و مجبور به لبخند باشم هر روز دنبال دراوردن پول باشم ..................... اگر بزرگ شدن اينه من هرگز نميخوام بزرگ بشم اين تايپيك رو زدم تا بگم ما كه تحصيل كرده و نسل جديد هستيم حداقل رعايت كنيم و وجود و شخصيت ديگران رو بي ارزش ندونيم و تنها به فكر زندگي خودمون نباشيم ديگران هم ادمند تا حالا شده از يكي متنفر باشيد اما مجبور باشيد تحملش كنيد :icon_pf (34): فقط مواظب باش که مثل خودشون نشی. یعنی مجبور میشی که مثل خودشون باشی وگرنه هر روز اعصابت داغون هست. 10 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ تا كسي به اين درد مكبتلا نشه نميفهمه من خودم فكر نميكردم توان و مقاومتم اينقدر بالا باشه اما حالا ميبينم كه چقدر مقاومم خوش به حالت كه تونستي از زندگيت حذفش كني من نميتونم حذفش كنم مي تونم دركت كنم چون اين مشكل برام يه دغدغه جديه و ميدونم چقدر عذاب اوره كه طرف و تحمل كني ونتوني به راحتي كات كني خيلي ها به صبر اعتقاد دارن تا به ارامش دلخواه برسن 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ داشتم فكر ميكردم كه برخي انسانها چه راحت وجود يكي را لگد مال ميكنند بعد حتي يه عذرخواهي كوچيك هم نميكنند و رو بروي طرف وايميسن و ميخندند و انتظار خنديدن از تو هم دارند واقعا بزرگ شدن اينه كه هر روز فساد رو تو جامعه ببينم هر روز صداي شكستنم رو بشنوم و مجبور به لبخند باشم هر روز دنبال دراوردن پول باشم ..................... اگر بزرگ شدن اينه من هرگز نميخوام بزرگ بشم اين تايپيك رو زدم تا بگم ما كه تحصيل كرده و نسل جديد هستيم حداقل رعايت كنيم و وجود و شخصيت ديگران رو بي ارزش ندونيم و تنها به فكر زندگي خودمون نباشيم ديگران هم ادمند تا حالا شده از يكي متنفر باشيد اما مجبور باشيد تحملش كنيد :icon_pf (34): نميتونم واقعا سخته الانش هم خيلي پوستم كلفت شده كه مجبوري در مقابلش لبخند ميزنم و خودم رو بي اعتنا نشون ميدم تو اگر ميدانستي كه چه دردي دارد كه چه زخمي دارد خنجر از دست عزيزان خوردن هر گز اي دوست نميپرسيدي كه چرا غمگيني با اين حرفت موافقم جديدا منم آدم مقاومي شدم قبلا اينطوري نبودم :icon_gol::icon_gol: پس من خيلي بزرگ شدم و قدرتم خيلي زياد شده كه تحمل ميكنم و لبخند ميزنم اگر هر كسي ديگه اي هم جاي من بود صبرش زياد ميشد فقط اميدوارم به درد من مبتلا نشيد تا كسي به اين درد مكبتلا نشه نميفهمه من خودم فكر نميكردم توان و مقاومتم اينقدر بالا باشه اما حالا ميبينم كه چقدر مقاومم خوش به حالت كه تونستي از زندگيت حذفش كني من نميتونم حذفش كنم گرفتم موضوع چیه.هنوز اون زنیکرو دیدی سمان بزن بر طبل بی عاری که انهم عالمی دارد 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ گرفتم موضوع چیه.هنوز اون زنیکرو دیدی سمان بزن بر طبل بی عاری که انهم عالمی دارد :a030:بي خيال اميدوارم روزي بشه كه خداوند انتقامم رو ازش بگيره مي تونم دركت كنم چون اين مشكل برام يه دغدغه جديه و ميدونم چقدر عذاب اوره كه طرف و تحمل كني ونتوني به راحتي كات كني خيلي ها به صبر اعتقاد دارن تا به ارامش دلخواه برسن صبر كرديم اگر صبر نداشتيم كه الان با اين درد گوشه تيمارستان بايد بوديم ....خداوند صبر هم بهمون داد .................. 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ مردم اغلب غیر منطقی و خود محور هستند، با این حال آنها را ببخشید. اگر مهربان باشید، ممکن است بگویند که تظاهر می کنید و انگیزه های پنهان دارید، با این حال مهربان باشید. اگر موفق باشید، دوستان کاذبی دورتان جمع می شوند، همچنین دشمنانی صادق، با این حال موفق باقی بمانید. اگر صادق باشید، اشخاصی ممکن است سرتان کلاه بگذارند، با این حال صادق باقی بمانید. آنچه را طی سال ها ایجاد کرده اید، ممکن است کسانی یک شبه نابود کنند، با این حال همچنان سازنده باشید. اگر خوشبخت شوید ممکن است کسانی به شما حسادت کنند، اما با این حال خوشبخت باقی بمانید. کار خوب امروز شما را ممکن است مردم فردا فراموش کنند، با این حال به کار خوب خود ادامه دهید. به دنیا خدمت کنید، هر چند ممکن است کافی نباشد، با این حال با تمام وجود به خدمت کردن ادامه دهید. می بینید که در نهایت آنچه هست، میان شما و خداوند است؛ هرگز میان شما و اشخاص نیست. -- مادر ترزا 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده