RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ این" قاعدتا" از دهن نمیفته... خیلی ام زشته بعضی وقتا اونقدر بی ربط ازش استفاده می کنم که خودم خنده ام میگیره وای به حال ملت شنونده... من یه عمو دارم به نهایتا تو فامیل مشهوره:ws28: اون بیچاره هم گاهی بی ربط ازش استفاده میکنه 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ بیشتر ایناس: اومممممممممممممم اممممممممممممممممم هانننننننننننننن!!!!!! مثلا هم گاهیه......... 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی هیچکس دیگه تکیه کلام نداره؟چقدرخوب!امامنتظرم بدنیست دقت کنیم که کی چه تکیه کلامی داره اگه کسی روسراغ داریدتکیه کلام جالبی داشته باشه بدون عنوان اسم بگید.شایداینجوری بیشتر دقت کنیم 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نکبت:icon_pf (34): البته من تو خونه تنهام وگرنه سرمو به باد داده بودم :banel_smiley_52:بین دوستام رواج دارهالبته نکبتن دیگه لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو سلام و احوال پرسي خيلي ان كلمه رو به كار ميبرم زنده باشي يا زنده باد و به كساني كه خيلي دوستشان دارم ميگم يه دونه اي .و از يه حرف خوشم بياد ميگم اي جان من لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بنده تکیه کلام زیاد دارم... ولی خوب کنترل شده به کار میبرم... نمیدونم به اینم میشه گفت تکیه کلام یا نه... در مواقعی که با دوستان نزدیک هستم "چخ چخی" و استفاده از "نه" و "که" در آخر جملات طرفدار زیادی داره... "مثلا" و "در واقع" و "مسئله ی اصلی" هم زیاد میگم که از این آخریه خیلی بدم میاد خودم... دیگه یادم نمیاد ولی بازم هست... 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بنده تکیه کلام زیاد دارم... ولی خوب کنترل شده به کار میبرم... نمیدونم به اینم میشه گفت تکیه کلام یا نه... در مواقعی که با دوستان نزدیک هستم "چخ چخی" و استفاده از "نه" و "که" در آخر جملات طرفدار زیادی داره... "مثلا" و "در واقع" و "مسئله ی اصلی" هم زیاد میگم که از این آخریه خیلی بدم میاد خودم... دیگه یادم نمیاد ولی بازم هست... وافن جان چخ چخي چيه و كجا بكار مي بري تو طنز .در واقع رو دوست دارم مسئله اصلي جالبه چرا بدت مياد؟ از اين تيكه كلام كه بدتر نيست اشغال و خيلي بكار ميبرم 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابای من اول هر حرفیش یه نه میگه انقدر حرص میخورم جیغم در میاد خودم هر چند وقت یه بار تیکم عوض میشه فعلا ای جااااان 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وافن جان چخ چخي چيه و كجا بكار مي بري تو طنز .در واقع رو دوست دارم مسئله اصلي جالبه چرا بدت مياد؟ از اين تيكه كلام كه بدتر نيست اشغال و خيلي بكار ميبرم چخ چخی رو به لطف دوستم که یه چند روزی رفته بود مشهد یاد گرفتم... فکر کنم یعنی همون خفن خودمون... البته بر اساس روش استفاده ی اون دوستم... منم خیلی خوشم اومد و میگم... آخه اینقدر این مسئله ی اصلی رو گفتم که دیگه خودمم بدم میاد... گاهی بیخودی به کار میبرم... مثلا تو تاپیک ها هم میگم... من بچه بودم تکیه کلامم بدبخت بود... بعد یهوو متوجه شدم که نباید بگم... کلا تکیه کلام بد ندارم... یه تکیه کلام دیگه هم دارم که Rock on هست... وقتی یه نفر یه کار باحال میکنه اینو میگم... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جدیدا این هی وای من افتاده رو زبونم. هی وای من لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم تکیه کلام زیاد دارم.... اصلیترینش واقعا هستش اگه از یه چیزی تعجب کنم به صورتی که همه صورتم علامت سوال شده میگم "واقعا؟":ws3: مثلا...ای بابا...بترکی.... دو تا تکیه کلام دیگه هم دارم که یه کوچولو بی ادبیه ...البته تکیه کلام نیست ...دو تا کلمه هست که وقتی یه کسی یکی ازین کلمات و استفاده کنه حتما در جوابش بهش میگم خیلی باحاله البته اگه دوستای نزدیکم باشن میگم ....در غیر اینصورت تو دلم میگم 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تیکه کلام من: آخه قربونت برم ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده