- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ پژوهشگران كانادايي دريافتند پودر كاكائو و شكلاتهاي سياه از نظر منابع آنتياكسيداني پلي فنول و فلاوانول - دو نوع آنتي اكسيدان قوي- غنيتر از ميوهها هستند. بر اساس نتايج پژوهشي كه در مجله Chemistry Central منتشر شد، پودر كاكائو از ظرفيت بالاتري براي جاي دادن مواد آنتي اكسيداني در خود، در قياس با آب ميوهها برخوردار است. اين پژوهش همچنين نشان داد: فلاوانول موجود در شكلات سياه بسيار بيشتر از آب ميوههايي نظير آب انار و آب انواع توت است. هات چاكلت يا همان شكلات داغ به دليل حرارت ديدن كمتر از اين ويژگي برخوردار است. پودر كاكائو از دانههاي ميوه درختي موسوم به Theobroma cacao بدست ميآيد. لينک خبر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع خبر: هموطن سلام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده