رفتن به مطلب

پودر كاكائو، ابرميوه‌اي غني‌تر از ميوه‌ها!


ارسال های توصیه شده

پژوهشگران كانادايي دريافتند پودر كاكائو و شكلاتهاي سياه از نظر منابع آنتي‌اكسيداني پلي فنول و فلاوانول - دو نوع آنتي اكسيدان قوي- غني‌تر از ميوه‌ها هستند.

بر اساس نتايج پژوهشي كه در مجله Chemistry Central منتشر شد، پودر كاكائو از ظرفيت بالاتري براي جاي دادن مواد آنتي اكسيداني در خود، در قياس با آب ميوه‌ها برخوردار است.

اين پژوهش همچنين نشان داد: فلاوانول موجود در شكلات سياه بسيار بيشتر از آب ميوه‌هايي نظير آب انار و آب انواع توت است.

هات چاكلت يا همان شكلات داغ به دليل حرارت ديدن كمتر از اين ويژگي برخوردار است.

پودر كاكائو از دانه‌هاي ميوه درختي موسوم به Theobroma cacao بدست مي‌آيد.

لينک خبر:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

منبع خبر: هموطن سلام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...