p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ قابل توجه دوستانی که در تهران زندگی میکنند و مدرک حداقل لیسانس دارن کتابخانه ملی واقعا کتابخونه بی نظیری در ایران هست هر کتابی که در ایران چاپ میشه باید 2 نسخه به کتابخونه ملی داده بشه . پس اونجا همه چی موجوده دور تا دور تالار های مطالعه عمومی و تخصصی کتابهای مرجع به زبان های اصلی در قفسه چیده شده که می توان بدون نیاز به اجازه از کتابدار از آنها استفاده نمود برای همه اعضا اینترنت وایرلس به حجم 60 مگ در روز در نظر گرفته شده است فضای کتابخونه بسیار عالی و وصف نشدنیه من هر روز اونجام اگه اومدید خبر بدید تا هم راهنمایی تون کنم هم ببینمتون:icon_pf (44): وجه ثبت نام 10000 تومان برای یک سال . کارت عضویت به صورت هوشمنده که در های ورودی توسط اون باز میشه آدرس : تهران - میدان ونک - بزرگراه حقانی - کتابخانه ملی اگه بیاید مترو حقانی از اونجا سرویس گذاشتن میاره دم کتابخونه . وجه سرویس 250 تومان 30 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ ادرس دخيخ بده كوه كه مارو نبردن حداخل بريم كتابخونه 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ ادرس دخيخ بده كوه كه مارو نبردن حداخل بريم كتابخونه آدرسو اضافه کردم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خوش به حالتون . . . من بخام نیم ساعت توو آرامش توو خونمون درس بخونم باید هرشب منت 4 نفرو بکشم که جون عمتون رعایت کنین ! بعد نیم ساعتم خودشون صدارو بلند میکنن دوباره! کتاب خونه ی درست و حسابی هم نداره شهرمون 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ قابل توجه دوستانی که در تهران زندگی میکنند کتابخانه ملی واقعا کتابخونه بی نظیری در ایران هست هر کتابی که در ایران چاپ میشه باید 2 نسخه به کتابخونه ملی داده بشه . پس اونجا همه چی موجوده دور تا دور تالار های مطالعه عمومی و تخصصی کتابهای مرجع به زبان های اصلی در قفسه چیده شده که می توان بدون نیاز به اجازه از کتابدار از آنها استفاده نمود برای همه اعضا اینترنت وایرلس به حجم 60 مگ در روز در نظر گرفته شده است فضای کتابخونه بسیار عالی و وصف نشدنیه من هر روز اونجام اگه اومدید خبر بدید تا هم راهنمایی تون کنم هم ببینمتون:icon_pf (44): آدرس : تهران - میدان ونک - بزرگراه حقانی - کتابخانه ملی اگه بیاید مترو حقانی از اونجا سرویس گذاشتن میاره دم کتابخونه . وجه سرویس 250 تومان ما نیز از این امکانات میخواهیم 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خوش به حالتون . . .من بخام نیم ساعت توو آرامش توو خونمون درس بخونم باید هرشب منت 4 نفرو بکشم که جون عمتون رعایت کنین ! بعد نیم ساعتم خودشون صدارو بلند میکنن دوباره! کتاب خونه ی درست و حسابی هم نداره شهرمون ما نیز از این امکانات میخواهیم دوستان قصد سوزوندن دلتونو نداشتم ها .... اصلا درس خوندن که به این چیزا نیست . 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ حالا كه وجه حمل و نقل رو گقتي وجه ثبت نام رو هم بگو خوبه با مترو 20 ديخه تو راهم 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ به مردم عادی اجازه ورود نمیدند که ......... باید حتما لیسانس به بالا باشی یا نخبه ای چیزی ..... 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ حالا كه وجه حمل و نقل رو گقتي وجه ثبت نام رو هم بگو خوبه با مترو 20 ديخه تو راهم اونم اضافه کردم به مردم عادی اجازه ورود نمیدند که ......... باید حتما لیسانس به بالا باشی یا نخبه ای چیزی ..... بله تو توضیحاتم گفتم لیسانس به بالا .... من خودم لیسانسم فعلا 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ eeee لیسانس به بالا!!؟ حسودیمو پس میگیرم! :mornincoffee: 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اينجا هم كه منو راه نميدن من ترم اخرم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اينجا هم كه منو راه نميدن من ترم اخرم :icon_pf (34): ایراد نداره هنوز جوونی . ایشالا از سال بعد 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ ولی من هنوز امکانات میخواهم:167: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خوب دیگه دوستان عزیزم . کتابخونه 8:45 تعطیل میشه . و من باید برم ...تا فردا خداحافظ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خوب دیگه دوستان عزیزم . کتابخونه 8:45 تعطیل میشه . و من باید برم ...تا فردا خداحافظ :jawdrop: ميري درس بخوني يا نت گردي؟؟؟ عجب!!!!!! از چن ماه ديگه ميام واسه ارشد شروح ميكنم 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop: ميري درس بخوني يا نت گردي؟؟؟ عجب!!!!!! از چن ماه ديگه ميام واسه ارشد شروح ميكنم من تازه از فشار کنکور ارشد خلاص شدم . الان دارم زبان و یه سری کارای دیگه می کنم .. نمی خوام زیاد فشار بیارم لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ من بدون مدرک میرم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ هه هه رشتیاش برن کتابخونه مهربان خیلی هم خوفه اینترنتم داره کتاباشم همینجوری ور دار خیلی هم بزرگه سالن پسرونه دخترونه هم جدا نیست همه چی داره جز نماز خونه به به چشم روشن . سالن دخترونه پسرونه اینجا هم جدا نیست . اما این گفتن داشت ... ما قصدمون فقط مطالعه است حالا لیسانس نگرفتی چرا حسودی میکنی 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ من بدون مدرک میرم :4chsmu1: دوحالت داره یا نخبه ای یا پارتی داری اگه که نخبه ای خوشبحالت .. اگه پارتی هم داری بازم خوشبحالت میای از کدوم تالار استفاده میکنی ؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ دوحالت داره یا نخبه ای یا پارتی داری اگه که نخبه ای خوشبحالت .. اگه پارتی هم داری بازم خوشبحالت میای از کدوم تالار استفاده میکنی ؟ ی تالار هست توش کتابای قدیمی و خطی داره اونجا و تالار کتابای هنری و معماری و اتاق آشناها میچرخم ...کتاب نمیخونم :4chsmu1: ینی کلا جایی ک خیلی ساکت باشه نمیتونم بخونم باید بلند بلند بخونم ک نمیشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده