p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 ی تالار هست توش کتابای قدیمی و خطی داره اونجا و تالار کتابای هنری و معماری و اتاق آشناها میچرخم ...کتاب نمیخونم :4chsmu1:ینی کلا جایی ک خیلی ساکت باشه نمیتونم بخونم باید بلند بلند بخونم ک نمیشه من تو تخصصی میشینم . بخش کتابای حقوقی . یه جایی که به همه کتابخونه تسلط دارم . آخرین نقطه است . خیلی هم به سکوت علاقه دارم خوب من برم به کارم برسم ... فعلا
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 اونم میگیریم بعدش فوق میگیریم مهم کاره کار هم پیدا می کنیم . بعدش زن میگیریم . با 7-8 تا بچه کپلی ..... بعدش چی ؟ 1
setiya 12666 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 adsl مفت گير اوردي مياي اسپم بازي؟:ws2: خونه ما معولا در حالت عادي سوتو كوره ولي موقع امتحانا هميشه شلوغه ولي ديگه واسه ارشد بايد بيام مطمئني ترم اخريا هم نميتونن عضوشن؟ كاراموزي ونكه بايد يه سر بيام اونجا ببينم چه خبره 3
setiya 12666 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 شما نسبت به جمعیت ایران احساس دین میکنی مگه؟:jawdrop: بعد باید همون یکی رو بزرگ کنیپ ن :من بچه دار نمیشم شما هم نشید اصلا موجود مزاحمیه:icon_pf (34): مگه ص چقدر میسوزونه خوش بحالتون خونه ما هیچ وقت اروم نیست اروم باشه ما شک میکنیم چی شده البته تو طول روز خلوته (اونم غنيمتي ايه) ديگه 5 به بعد شلوغ ميشه :icon_pf (34): 1
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 شما نسبت به جمعیت ایران احساس دین میکنی مگه؟:jawdrop: بعد باید همون یکی رو بزرگ کنیپ ن :من بچه دار نمیشم شما هم نشید اصلا موجود مزاحمیه:icon_pf (34): نه خیرم من دوست دارم بتونم وقتی با خانوادم میرم سیزده بدر . بتونیم یه گل کوچیکی بازی کنیم .... من بچه زیاد می خوام 2
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 منت مارا بارها برای عضویت کشیدند،اما ما نرفتیم........ حالا یه بارم ما منت ببکشیم . نمیشه بیای ببینیمت 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 حالا یه بارم ما منت ببکشیم . نمیشه بیای ببینیمت برایمان سخت است با لباس مبدل در انظار عمومی ظاهر شدن..... وعده دیدار در کتابخانه جامع حوزه علمیه..... 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 جا قحطه تو کتابخونه نه پس تو خیابان،که دوباره گشت ارشاد بیاد سراغمون..... 2
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 بخاطر یه سیزده بدر میخوای اینهمه بیاری:banel_smiley_52: خو اونروز با فامیلا برو من با فامیلام نمی جوشم:w00: 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 اولا اون قبرستون بود گیر دادن نه خیابون تازشم تو خیابون گیر نیستن تازشم تهران اصلا گیر نیست شهرستان گیره اونم خیابونای خاصی از کجا میدونی؟ تجربه داری؟ 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 صد در صد شبای پنجشنبه جمعه اغلب با خانواده بیرونیم پس مثلا انتظار داشتی،با خانواده گشت ارشاد بهت گیر بده.....:w00: چرا وقتی نمیدونی اوضاع چه جوری،جوانان را تشویق به میتینگ مختلط در خیابان میکنی؟:w00: 2
Matin H-d 18147 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 من اومدم یه 2 3 باری کتابخونه ملی.... اما هنوز دانشجوام مدرکمو نگرفتم هیچ راهی نداره؟
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 خو بیا یه روز با فامیلای ما اولش گل کوچیک یا وسطی میکنیم بعدش ما میرقصیمااا نیای بگی نمیرقصم نامرده اون که دعوت نکنه میام اولش گل کوچیک بعدشم من فقط تکنو بلدم به سبکه کردی 1
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 من اومدم یه 2 3 باری کتابخونه ملی.... اما هنوز دانشجوام مدرکمو نگرفتم هیچ راهی نداره؟ نه فقط پارتی کارگشاست
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 اوا من چیکار کنم؟ من یه جوریه شرایطم که یه سره می رم تا ارشد! بعد شاید تابستون که اومدم بخوام برم....یعنی نمی تونم؟ 1
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 اوا من چیکار کنم؟ من یه جوریه شرایطم که یه سره می رم تا ارشد! بعد شاید تابستون که اومدم بخوام برم....یعنی نمی تونم؟ چرا رشته های پیوسته تا فوق لیسانس می تونن ... ثبت نام کنن 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 چرا رشته های پیوسته تا فوق لیسانس می تونن ... ثبت نام کنن رو کارت دانشجوییمون ننوشته ها اجازه می دن؟ 1
p mehdi q 6226 سازنده ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2011 رو کارت دانشجوییمون ننوشته ها اجازه می دن؟ نامه از دانشگاه 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری