Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ خو آره...2mb سرعتش بهتره...منم احتمالا از دوره بعد اونو ميگيرمولي الان كه 512 دارم بيشتر وقتا سرعت دانلودم از 40بالاتر نميره البته گاهيم ميزنه بالاي 100!!!! داييم 128 داره و سرعت دانلودشم حدودا همينه...تا 60 كه هميشه ميرسه! خب چه فرقي مي كنه باهم؟ گفتم دیگه! فعلا شاتل ، 128 هارو 512 کرده این که چیزی نیست یه مدت صبانت توو تهران ، 128 هارو کرده بود 2MB برای تبلیغ 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ گفتم دیگه!فعلا شاتل ، 128 هارو 512 کرده این که چیزی نیست یه مدت صبانت توو تهران ، 128 هارو کرده بود 2mb برای تبلیغ خو آخه مگه شركتي مثل شاتل نياز به تبليغ داره؟ با اينكارش باعث دلسردي كاربراش ميشه... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ خو آخه مگه شركتي مثل شاتل نياز به تبليغ داره؟ با اينكارش باعث دلسردي كاربراش ميشه... شما مقایسه کن وقتی توو شهر کوچیکی مثل بابل ، 4 سرویس دهنده ی ADSL وجوود داره ، شرکتی مثل شاتل باید با این کار مشتری جذب کنه :ws2: 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ شما مقایسه کن وقتی توو شهر کوچیکی مثل بابل ، 4 سرویس دهنده ی ADSL وجوود داره ، شرکتی مثل شاتل باید با این کار مشتری جذب کنه :ws2: آره خو! راس ميگي عموووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
yahel 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ شاتل زغال.......پارس آفلاین......صبا دیسکانکت....اینا شرکتای آی اس پی ایرانن:w410: من یک مگ گرفتم راضی نیستم....مسخره بازیه........مالزی اینترنت خانگیش به 13 مگ رسیده....ما که اتم داریم...جدیدا ابر رایانه هم داریم........خر رو ندارن میرن دنبال جاخری میگردن:w00: 3 لینک به دیدگاه
Soheil_S 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا برادر جان جوونای مردمو گر گر میکشن نماینده های محترم صداشون در نمیاد میخوای به سرعت اینترنت رای بدن.. 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ شاتل زغال.......پارس آفلاین......صبا دیسکانکت....اینا شرکتای آی اس پی ایرانن:w410:من یک مگ گرفتم راضی نیستم....مسخره بازیه........مالزی اینترنت خانگیش به 13 مگ رسیده....ما که اتم داریم...جدیدا ابر رایانه هم داریم........خر رو ندارن میرن دنبال جاخری میگردن:w00: کره جنوبی مگو کنار گذاشته رفته تو گیگ... قراره به کاربرای خانگی اینترنت یک گیگ بدن که بتونن فیلم فول اچ دی آنلاین ببینن اونوقت ما..... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
yahel 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ کره جنوبی مگو کنار گذاشته رفته تو گیگ...قراره به کاربرای خانگی اینترنت یک گیگ بدن که بتونن فیلم فول اچ دی آنلاین ببینن اونوقت ما..... :icon_pf (34): داره گریم مگیره....چرا واقعا اینطوریه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Soheil_S 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ کره جنوبی مگو کنار گذاشته رفته تو گیگ...قراره به کاربرای خانگی اینترنت یک گیگ بدن که بتونن فیلم فول اچ دی آنلاین ببینن اونوقت ما..... :icon_pf (34): پهنای باند کره جنوبی برای هر کاربر 13 گیگه و الان سه ساله که وارد گیگ شده سرعت نتشون از هارد ساتا هم بالاتره! 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ پهنای باند کره جنوبی برای هر کاربر 13 گیگه و الان سه ساله که وارد گیگ شده سرعت نتشون از هارد ساتا هم بالاتره! اگه من انقد عقبم از دنیا پس نمایندهامون چقد.... ؟ پس شاید بیچاره ها حق دارن... لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ منم الان 512 دارم ولي هيچ فرقي با 128 نداره منم 128 دارم هیچ فرقی با 1 مگ نداره ( فرداس که ز کل قطع شه ) 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ من که gprs ایرانسل دارم.دردم را باید به کی بگم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ من که gprs ایرانسل دارم.دردم را باید به کی بگم:icon_pf (34): خدا صبر بده ....... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ من که gprs ایرانسل دارم.دردم را باید به کی بگم:icon_pf (34): :icon_pf (34): غم اخرت باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده