shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا از دور نگاه کردنشون هم بلیط میخواد نه بابا اصفهان که هشت بهشت بدون بلیطه میدون نقش جهانم که ورودی نمیخواد توشم این همه آثار تاریخی هست برو ازشون عکس بگیر .......دیدی کار نداره:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا اصفهان که هشت بهشت بدون بلیطه میدون نقش جهانم که ورودی نمیخواد توشم این همه آثار تاریخی هست برو ازشون عکس بگیر .......دیدی کار نداره:4chsmu1: حالا باید منو ضایع کنی؟؟؟؟ هشت بهشت عمارتش که بلیطی هست میدون نقش جهانم خودش فایده نداره باید بری داخل بناها ( حالا نمیشه دست منو رو نکنی دارم بهونه میارم) 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ حالا باید منو ضایع کنی؟؟؟؟ هشت بهشت عمارتش که بلیطی هست میدون نقش جهانم خودش فایده نداره باید بری داخل بناها ( حالا نمیشه دست منو رو نکنی دارم بهونه میارم) نه بهونه الکی نیار.از دور عمارتش و بگیری که جذبهش بیشتره که.......میتونی نمیخوای خوب از همون اولش همینو بگو ......... ماها فقط دنبال بهونه هستیم بهتره تنبل نباشی..........:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ فرستاده شد... فقط به این سومی گیر ندین..... 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ من عکسامو پیدا نمیکنم بفرستم 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اگه تا 10ام فرصتی شد عکسی گرفتیم میسندیم منتظر عکس زیباتون هستم من عکس قشنگ زیاد داشتم...ولی همش پاکید بهونه مهونه نداریما هاردتو ببر خدمات کامپیوتری برات بازیابی اطلاعات انجام بدن بعد عکستو بفرست من پول ندارم بدم بلیط بناهای تاریخی :w00: اینم شد موضوع خوشم میاد همشهریم جوابتو داد ممنون شهدختی من عکسامو پیدا نمیکنم بفرستم بگردی پیدا میشه 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ منم فرستادم!جون خودم اول نشه دوم میشه! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ واسه منم از شیرازه ... تکراری شد دیگه ... ایشاا... دور بعدی با یه موضوع دیگه .... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ منم فرستادم!جون خودم اول نشه دوم میشه! بعضی ها چه اعتماد به نفسی دارن واسه منم از شیرازه ... تکراری شد دیگه ... ایشاا... دور بعدی با یه موضوع دیگه .... نه بابا بفرست...مکان تکراری باشه اشکال نداره که... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ خوشم میاد همشهریم جوابتو داد ممنون شهدختی خواهش قابلی نداشت .......بهونه الکی میارند چه کنیم مچ میگیریم:persiana__hat: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ دیگه کسی نبود ؟ تا فردا بیشتر وقت نیستا تا الان 21 نفر عکس فرستادن و نظرسنجی در دو مرحله انجام میشه...... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ عکس بفرستید تنبل هاااااااااا ااااااااااااااااااااااااا پرتو بیا یکم اینجا هم داد بزن تبلیغ کن 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آمد ... دوستان مسابقه ... مرسی عزیزمممممم :icon_gol: دوستان مسابقه ... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خوب شد شما مسئول برگزاری جام جهانی نشدین. چرا اینقدر معطل میکنین؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ما هم در دقایق پایانی عکس خود را ارسال نمودیم......... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خوب شد شما مسئول برگزاری جام جهانی نشدین. چرا اینقدر معطل میکنین؟ زمان شرکت در مسابقه یک هفته بود که اگر دوستان بخوان عکس بگیرن وقت داشته باشن... ما هم در دقایق پایانی عکس خود را ارسال نمودیم......... دقیق گذاشته ساعت 12 شب عکسشو فرستاده 2 دقیقه اونورتر شده بود ازت قبول نمیکردم :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ وقتش تموم شد ؟:icon_pf (34): اوهوممم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده