Afsaneh.M 19632 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز نواندیش :persiana__hat: خُب طبق نظرسنجی که قبلا انجام شد موضوع دومین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی بناهای تاریخی و غروب ( هر کدوم 9 رای ) انتخاب شد ،چون بناهای تاریخی موضوع راحت تر و کلی تری هستش این دوره،موضوع " بناهای تاریخی " و سری بعد " غروب " خواهد بود...منتظر عکس های زیباتون هستم (اون 9 نفری هم که بناهای تاریخی رو انتخاب کردن عکس نفرستن با من طرفن ! :167: ) شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برام بفرستید،حتما نام محل عکسبرداری رو بنویسید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز سه شنبه 10 اسفند 89/12/10 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و امتیازات داده میشه. نفر اول 100 امتیاز نفر دوم 75 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز دوستان عزیز هر کی لطف کنه این تاپیک رو اطلاع رسانی کنه بسیار بسیار ممنونش میشم 53 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ من عکسمو فرستادم :mrsbeasley: 10 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ من عکسمو فرستادم :mrsbeasley: آفرین...نفر اول بودی تا الان 2 نفر عکس فرستادن...خیلی خوبه :w42: 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ :mrsbeasley: من...من...تروخدا...من! 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم میخوام بفرستم خوووووووووووووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ تا الان 4 نفر بدو بدو جا نمونی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم میفرسم صبرکنید یکمی 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ تا الان 6 نفر عکس فرستادن جالبه 5 تاش از مکانهای دیدنی استان فارسه...ای ولللللللللللل استان خودمون 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ حالا کی ها تنبل هستند ماها یا باقیه..........خودمونو عشق است 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ حالا کی ها تنبل هستند ماها یا باقیه..........خودمونو عشق است از مکانهای استان فارس هست ولی همشون استان فارسی نیستن :ws2: خودمونو عشق است 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اگه تا 10ام فرصتی شد عکسی گرفتیم میسندیم 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم فرستادم ولی نمیگم که فرستادم تا ریا نشه! :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ من عکس قشنگ زیاد داشتم...ولی همش پاکید 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم فرستادم ولی نمیگم که فرستادم تا ریا نشه! :icon_pf (44): آه یعنی الان نگفتی درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ اگه تا 10ام فرصتی شد عکسی گرفتیم میسندیم من پول ندارم بدم بلیط بناهای تاریخی :w00: اینم شد موضوع 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ من پول ندارم بدم بلیط بناهای تاریخی :w00: اینم شد موضوع خوب از دور ازشون عکس بگیر نگفتیم که بخرش که گریه میکنی عسیسم:w139: 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ خوب از دور ازشون عکس بگیر نگفتیم که بخرش که گریه میکنی عسیسم:w139: اینجا از دور نگاه کردنشون هم بلیط میخواد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده