Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ من قبلاً این تاپیک رو باز کرده بودم ولی مثل اینکه به خانومای انجمن بر خورده و پاکش کردن :ws2: اما من بازم راه خودمو ادامه میدم. قرار بود اینجا مطالب طنز در مورد خانوما بذاریم و حالشونو بگیریم. خوب اولیش رو خودم میذارم. هرچند که اولیش قبلاً بود که پاک شد. 38 کاری که خانومها نمیتونن انجام دهند 1- چيزي در مورد ماشين فهميدن ، البته به جز رنگش 2- درك مضمون اصلي يك فيلم هنري 3- 24 ساعت رو بدون فرستادن sms زندگي كردن 4- بلند كردن چيزي 5- پرتاب كردن 6- پارك كردن 7- خواندن نقشه 8- دزدي كردن از بانك 9- آرام و ساكت جايي نشستن 10- بيليارد بازي كردن 11- پول شام رو حساب كردن 12- مشاجره كردن بدون داد كشيدن 13- مواخذه شدن بدون اينكه گريه كنن 14- رد شدن از جلوي مغازه كفش فروشي 15- نظر ندادن در مورد لباس يك غريبه 16- كمتر از بيست دقيقه داخل يك دستشويي بودن 17- دنده ماشين را با انگشت عوض كردن 18- راه انداختن درست يك ويدئو 19- تماشاي يك فيلم جنگي 20- انتخاب سريع يك فيلم 21- نديدن فيلم هندي 22- غيبت نكردن 23- فحش ناموسي دادن 24- نرقصيدن موقع شنيدن يك آهنگ شاد 25- آرايش نكردن 26- لاك نزدن 27- صحبت نكردن وقتي كه بايد ساكت باشن 28- سيگار برگ و يا چپق كشيدن 29- درك كردن شوهر وقتي اعصابش خورده 30- گريه كردن بدون آبريزش بيني 31- غذا پختن بدون تماشاي تلويزيون 32- تماشاي اخبار و خوندن روزنامه 33- نق نزدن 34- لگد زدن 35- از سن بيست و پنج سالگي رد شدن 36- اخ تف كردن 37- خواستگاري رفتن 38- موارد بالا رو قبول كردن … 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۸ جالبه. مثل اینکه فقط خانوما وارد شدن تا حالا. چشون دوتا تشکر شده جفتشونم خانوما کردن باید این تاپیک با تاپیک قبلی که عنوانش برعکس این بود عوض کنیم چون تو اونم بیشتر آقایون وارد میشدن لینک به دیدگاه
rezadevilmaycry 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ جالبه. مثل اینکه فقط خانوما وارد شدن تا حالا. چشون دوتا تشکر شده جفتشونم خانوما کردن باید این تاپیک با تاپیک قبلی که عنوانش برعکس این بود عوض کنیم چون تو اونم بیشتر آقایون وارد میشدن دقیقا تویه تاپیک خانم ها آقایون میرن و تویه تاپیک آقایون خانم ها... لینک به دیدگاه
mahdi soleimani 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ چه جالب ازین به بعد بر عکس بنویسین خانوم ها و اقایون رو شاید هرکی سر جای خودش بره لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ 38 کاری که خانومها نمیتونن انجام دهند 1- چيزي در مورد ماشين فهميدن ، البته به جز رنگش 2- درك مضمون اصلي يك فيلم هنري 3- 24 ساعت رو بدون فرستادن sms زندگي كردن 4- بلند كردن چيزي 5- پرتاب كردن 6- پارك كردن 7- خواندن نقشه 8- دزدي كردن از بانك 9- آرام و ساكت جايي نشستن 10- بيليارد بازي كردن 11- پول شام رو حساب كردن 12- مشاجره كردن بدون داد كشيدن 13- مواخذه شدن بدون اينكه گريه كنن 14- رد شدن از جلوي مغازه كفش فروشي 15- نظر ندادن در مورد لباس يك غريبه 16- كمتر از بيست دقيقه داخل يك دستشويي بودن 17- دنده ماشين را با انگشت عوض كردن 18- راه انداختن درست يك ويدئو 19- تماشاي يك فيلم جنگي 20- انتخاب سريع يك فيلم 21- نديدن فيلم هندي 22- غيبت نكردن 23- فحش ناموسي دادن 24- نرقصيدن موقع شنيدن يك آهنگ شاد 25- آرايش نكردن 26- لاك نزدن 27- صحبت نكردن وقتي كه بايد ساكت باشن 28- سيگار برگ و يا چپق كشيدن 29- درك كردن شوهر وقتي اعصابش خورده 30- گريه كردن بدون آبريزش بيني 31- غذا پختن بدون تماشاي تلويزيون 32- تماشاي اخبار و خوندن روزنامه 33- نق نزدن 34- لگد زدن 35- از سن بيست و پنج سالگي رد شدن 36- اخ تف كردن 37- خواستگاري رفتن 38- موارد بالا رو قبول كردن … 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۸ این تاپیک قبلاً بود. ولی توش همه خانوما وارد میشدن. با تاپیک قبلی ادغام میشه. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ طنز ضدحال برای خانم ها 1 – چرا آقایان زمانی که با همسر خود قصد ورود و یا خروج از دری دارند ، می گویند : خانم ها مقدمند و اجازه می دهند که اول همسرشان از در عبور کند؟ الف ) چون حدس می زنند که پشت در ، دره ای ، خندقی ، گودالی ، چیزی باشد! ب ) چون احتمال می هند که از پنجره بالای در ، گلدانی سنگی در حال سقوط است! ج ) چون گمان می کنند که پشت در ، حیوانی درنده و گرسنه ایستاده است! د ) چون احتمال می دهند خانمشان زودتر از آنها برود ف در را پشت سر خود ببندد و دیگر هم باز نکند! ! 2 – شما فکر می کنید که اگر روزی همسر مردی از طبقه ی شصتم ساختمانی سقوط کند و در طبقه پنجاه و هشتم با دست ، میله ای که از دیوار ساختمان بیرون آمده را بگیرد و در هوا معلق بماند ، این مرد برای نجات همسرش چه اقدامی خواهد کرد؟ الف ) به سرعت ، با استفاده از اره برقی درصدد جداکردن میله از ساختمان برمی آید! ب ) سوسک یا موشی را بر روی دست همسرش می اندازد! ج ) یک طناب پوسیده را برای بالاکشیدن همسرش به طرف او می اندازد! د ) با به خطر انداختن جان خود ، هر طور که شده همسرش را نجات می دهد و سپس این بار طوری او را هل می دهد که به هیچ عنوانی نتواند دستش را به جایی بند کند! 3 – چرا به طور معمول ، در تصادفات رانندگی ، میزان صدمه ای که به خانم ها وارد می شود بیشتر از آقایانی است که مشغول رانندگی اند؟! الف ) چون 5 دقیقه قبل از وقوع سانحه ، آقا خودش را از خودرو به بیرون پرت می کند! ب ) چون قبل از وقوع سانحه ، کمربند ایمنی خانم دستکاری شده است که عمل نکند! ج ) چون راننده سعی می کند که خودرواش از سمت چپ با خودروی مقابل برخورد کند! د ) چون بعد از سانحه مشخص می شود دلیل تشدید جراحات وارده به خانم ، مواد محترقه ای بوده که به دلایلی نامعلوم به دست فردی ناشناس در زیرصندلی او تعبیه شده بود تا با کوچکترین ضربه ای منفجر شود! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ دروغ هاي زنان به مردان در زندگي روزمره ممكن است اتفاقاتي رخ دهد و يا شرايطي پيش آيد كه مجبور به گفتن دروغ مصـلحتي شـويم. زنان معمولا" سعي ميكنند با توسل به دروغهاي ظريف و بي ضرر برخي موقيعتها را به سود خود تغيير دهند. در اين بخش به 10 دروغ رايج زنان اشاره مي كنيم: دروغ شماره 10 : من تو رو همين جوري که هستي دوستت دارم! آيا واقعا" تصور مي کنيـد که او دوست ندارد هيچ تغـيـيـري در شمـا بـوجـود بـيايد؟ هيچ تغييري؟ ممکن است همسرتان خواستار تغییرات زیادی در شـما باشـد مگـر ايـنکه در ماه عسل بسر ببريد چون در اين زمان شما يک مرد کامل براي همسرتان هستيد. دير يا زود او متوجه اشتباه خود خواهد شد. دروغ شماره 9 من عاشق رفت و آمد و معاشرت با دوستان تو هستم! گذشه از اينکه دوستان شما تا چه اندازه جالب مي باشند، هـمـسرتـان علاقه اي به حضور مداوم آنها در کنار شما ندارد. اگرچه ممکن است در روزهاي اول بروز ندهد ولي بالاخره صبرش تمام شده و شما را از اين کار منع خواهد کرد. دروغ شماره 8 جمع و جور کردن خونه را دوست دارم! اين هم از آن دروغ هايي است که همسر شما ممکن است در اوايل ارتـباط شـما بيان کند. اينکه "دوست دارم ظرفهاي نشسته را بشويم"، "لبـاسـهاي کثيف تو را شسته و اتو کنم"، ديري نخواهد انجاميد که اين دروغ او نير برملا خـواهـد شد و از شـما خــواهد خواست که نوبتی ظرفها را بشویید و زحمت جوربهایتان را خودتان بکشید. دروغ شماره 7 من عاشق خانواده تو هستم! اگر مرد خوش اقبـالي باشيـد همـسرتان ممـکن اسـت دروغ نـگـويد که دوست دارد با خانواده شما رفت و آمد کند. اگرچه شايد او از آنها شما متنفر باشد ولي براي اينکه احساسات شما جريحه دار نشود راستش را نخواهد گفت. براي اينـکه عـلاقه واقـعي هسمرتان را نسبت به خانواده خود بفهميد کافي است به او بگوييد که مادرتان بـراي فردا شما را به نهار دعوت کرده و به عکس العمل هـمـسرتان توجـه کنيـد: اگر تمامـي عضلات صورتـش سـفت شـد و با يـک لبـخـند زوري زيـر لب و آرام گفت "خيلي خوبه" آنوقت نتيجه بگيريد که او کشته مرده خانواده تان نيست. دروغ شماره 6 من عاشق ورزش هستم! اين هم از آن دروغـهاي روزهـاي اول زندگي است. او براي ايـنکـه نـشان دهـد با زنهاي ديگر متفاوت است و اينکه داراي علايق مشترک با شما ميباشد پا به پاي شما جلوي تلويزيون مي نشيند و تا دير وقت فوتبال تماشـا مي کنـد ولي بعد از گذشـت چـند ماه شکايتها شروع شده و متاسفانه ديگر نـخـواهيد تـوانسـت با خـيال راحـت بـه تماشاي فوتبال بنشينيد. دروغ شماره 5 از اينکه مي گويي چاق هستم اصلا دلخور نمي شوم! فرقي نمي کند که شما چه مي گويـيد، در هر صورت او عـصبـاني مـي شود. اگر بگوييد که خيلي زيبا است متهم میشوید به دروغگویی چرا که او فکر می کند گفته شما صرفا برای آرام کردن او و نرنجیدن بـخاطر چربــیهای اضـافه اش اســت. از طـرف ديگر اگر اضافه وزنش را گوشزد کنيد قطعا" يک دعواي حسابي در اتاق نشيمن شما رخ خواهد داد. دروغ شماره 4 حق با تو است! خيلي وقتها بحث و جدال شما با همسرتان با اين جمله او تمام مي شود: "باشه حق با تو ست، تو خيلي بهتر از من مي فهمي". همسر شما فقط براي بريدن صداي شما اين جمله را مي گويد در حاليکه هنوز اعتقاد دارد که حق با اوست و کسي که اشتباه مي کند شما هستيد و پيش خودش ميگويد: " بالاخره مي فهمه که اشتباه مي کنه" و سپس به دنبال دليلي براي توجيه حرفش خواهد گشت. دروغ شماره 3 برايم مهم نيست که به زنهاي ديگر نگاه کني! اگرچه ممکن است همسرتان براي ايـنـکه وانـمود کند که زن خونسـرد و روشـن فکري است اين دروغ را بشـمـا بـگويد اما او دوست ندارد که شما حتي به يک ماکت زن مو قرمز پشت ويترين مغازه نگاه کنيـد. او مـي خـواهـد که نگاه شـما فقط به او باشد و نه ديگري. بنابر اين اگر او به شما گفت که مهم نيست و اذيت نميشود هيچگاه چشمان خود را بيش از اندازه به اطراف منحرف نکنيد چون در غيـر اينـصورت بايد منتـظر ضـربات محکم به سر و صورتتان باشيد! دروغ شماره 2 پول براي من هيچ اهميتي ندارد! پول اهميت ندارد، ولي مقدارش چرا! هر چند ممـکـن اسـت درسـت نبـاشـد که بگوييم همه زنها موجودي حساب بانکي همسرشان برايشان مهم است ولي اکثر آنها دوست دارند که از لحاظ اقتصادي در يک حد متـعادل و رفاه نسبي قرار داشته و داراي استقلال مالي باشند. دروغ شماره 1 نگران نباش عزيزم، اين براي همه پيش مياد! اکثر مردان در مرحله اي از زندگيشان موقتا" دچار ناتواني جـنـسي مي شـوند و اکثر زنان نيز از اين موضوع مطـلع هـسـتند. با اين حال اين مـساله بـدان مـعنا نيست که همسر شما شاکي و دلـخور نمي شود. اين دروغ يـکـي از چـنـديـن دروغ جنـسـي ميباشد که زنان بـراي جريـحه دار نشدن احساسات همـسرشان بـه آنـها مـي گويند، دروغهايي که خوشبختانه مضر نيستند. در نـهايت حتـي اگر شـما براي همسرتان يک شريک جنسـي ايـده آل نـباشـيد، هـمسرتـان از بين همه مردان شما را انتخاب کرده بدون اينکه خـوب يا بد بودن آميزش برايش فرقي داشته باشد. :ws28: لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ سلام محمدجان.:icon_pf (44): بابا خیلی باحالی دمت گرم. :ws28: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۸۹ کامپیوتر مذکر است یا مونث؟ استاد زبان فرانسه در مورد مذکر یا مونث بودن اسمها توضیح می داد که پرسید : کامپیوتر مذکر است یا مونث؟ همه دانشجویان دختر جنس رایانه را به دلایل زیر مرد اعلام کردند: -وقتی به آن عادت می کنیم گمان می کنیم بدون آن قادر به انجام کاری نیستم. -با آن که داده های زیادی دارند اما نادانند. -قرار است مشکلات را حل کنند اما در بیشتر اوقات معضل اصلی خودشانند. -همین که پایبند یکی از آنها شدید متوجه میشوید که اگر صبر کرده بودید مورد بهتری از آن نصیبتان می شد. و همه دانشجویان پسر به دلایل زیر جنس رایانه را زن اعلام کردند: -به غیر از خالق آنها کسی از منطق درونی آنها سر در نمی آورد. -کسی از زبان ارتباطی آنها سر در نمی آورد. -کوچکترین اشتباهات را در حافظه دراز مدت خود ذخیره می کنند تا بعد ها تلافی کنند(********). -همین که پایبند یکی از آنها شدید باید تمام پول خود را صرف خرید لوازم جانبی آنها بکنید. لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ ااا!!!!:w75: ببخشید،رد میشدم بچه ها خواستن شوخی کنن هلم دادن این تو!!! الان با پای خودم میرم بیرون:byesad: من هییییچچچچی ندیدم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ممد من شرمندم ... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ غیر از اون مورد 26 باقیش روخیلی قبول ندارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ممد من شرمندم ... :icon_pf (34): اخه این تاپیک بود از تو گور کشیدی بیرون لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ این 40 مورد بود دوتاشو سانسور کردیا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده