goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ اون وقت گوشیش زنگ بخوره چقد طول میکشه تا جواب بده؟ 3 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop:خوبه گوشيش 3310 نوكيا هستش اگه از اين جديدا باشه فكر كنم كيفشو ميده با فرفوژه بسازن 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ اون وقت گوشیش زنگ بخوره چقد طول میکشه تا جواب بده؟ فک کنم دستش را افتاده دیگهفرز شده :jawdrop:خوبه گوشيش 3310 نوكيا هستش اگه از اين جديدا باشه فكر كنم كيفشو ميده با فرفوژه بسازن از همون یه فسقولی که ته گوشیش بیرونه تشخیص دادی 3310 ؟؟ مسخره نکن خانم ....ئه!... داره از مالش محافظت میکنه همسایشو دزد نکنه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا این که اینقدر میترسه چرا اصلا گوشی خریده.........همه جورشو دیده بودیم :jawdrop:الا این یه موردو که خدارو شکر دیدم ندیده از دنیا نرفتیم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ یاد جوک اون بنده خدایی افتادم که برای موبایل ، پیش ثبت نام میکنه..... بعد روی کمربندش مینویسه، به زودی در این مکان موبایل نصب میشود...... 4 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop:خوبه گوشيش 3310 نوكيا هستش اگه از اين جديدا باشه فكر كنم كيفشو ميده با فرفوژه بسازن مدل گوشیشو از کجا تشخیص دادی؟؟:jawdrop::jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ فک کنم دستش را افتاده دیگهفرز شده از همون یه فسقولی که ته گوشیش بیرونه تشخیص دادی 3310 ؟؟ مسخره نکن خانم ....ئه!... داره از مالش محافظت میکنه همسایشو دزد نکنه آره ديگه چيكار كنيم ديگه ما اينيم :ws2: 2 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ مدل گوشیشو از کجا تشخیص دادی؟؟:jawdrop::jawdrop: از اون گوشه آبي رنگه فهميدم شايد هم اشتباه كرده باشم آخه ميدوني اونهايي كه بهترين گوشيها رو دارن اين طوري مواظبت نمي كنن خلاصه من نظر دادم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ از اون گوشه آبي رنگه فهميدم شايد هم اشتباه كرده باشم آخه ميدوني اونهايي كه بهترين گوشيها رو دارن اين طوري مواظبت نمي كنن خلاصه من نظر دادم قبولت دارم 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ از اون گوشه آبي رنگه فهميدم شايد هم اشتباه كرده باشم آخه ميدوني اونهايي كه بهترين گوشيها رو دارن اين طوري مواظبت نمي كنن خلاصه من نظر دادم آره من دقت نکردم درسته فکر کنم مدل گوشیش همین باشه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ آره من دقت نکردم درسته فکر کنم مدل گوشیش همین باشه سر مدل گوشی بالاخره به توافق رسیدید؟.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده