شقایق31 40377 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 آرش جان میدونم اولش سخته ولی کم کم عادت میشه ما الان 3 سال پدرمون فوت کرده و مادر تنهاست خودم بشخصه بهش میگم ازدواج کن چون تو پیری دو نفر باید به درد هم بخورن تو جوونی که همه بنیه دارن و از پس مشکلات بر میان 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 در عمق وجودم از مادرم متنفرم به همین دلیل تا می تونم نمیرم خونه و سعی می کنم نبینمش (البته همین دوری موجب شده تنفرم کمتر شه) حتی وقتی صداش می یاد تو ذهنم کل بدنم از ترس می لرزه (البته تا هستم ازش حمایت می کنم چون نظام خونه ی ما کمی مردسالاریه) پس بود و نبودش برام فرقی نداره ولی اگه بمیره بابام تنها میشه که بهتره هر دو تا با هم بمیرن اگر هم بابام قرار باشه بمیره تحمل این مادر بیش تر از قبل سخت میشه که باز هم هر دوتا برن بهتره افشین سعی کن طرز فکرت و عوض کنی چون در این صورت بعد از فوتشون فقط حسرت برات میمومه و بس:icon_pf (34): 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 خدا اون روز رو واسه هیچکی نیاره.ولی تنهایی خیلی سخته.بهشون اجازه بدید تجدید فراش کنند. 3
Avenger 19333 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 تنهایی اصلا خوب نیست چه برای مرد چه برای زن تو ایجور موارد اصلا نباید به حرف دیگران توجه کرد به جهنم که مردم چی فکر میکنن مهم خودتی نه دیگران 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 نهههههههههههههههههههه اصلا شما چه راحت درمورد جانشین بابا مامانتون حرف میزنید نه جای مامانم میخوام کسی بیاد نه جای بابام از خدا براشون طول عمر خیلی زیاد همراه با سلامتی و شادی خواستم من غیر اونا کسی رو ندارم 7
shaden. 18583 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 تنهایی اصلا خوب نیست چه برای مرد چه برای زن تو ایجور موارد اصلا نباید به حرف دیگران توجه کرد به جهنم که مردم چی فکر میکنن مهم خودتی نه دیگران وحید تو خودتو ناراحت نکن داداش من من وصیت کردم مردم سریع شوورم زن بگیره تو کمکش میکنی؟ 3
shaden. 18583 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 نهههههههههههههههههههه اصلاشما چه راحت درمورد جانشین بابا مامانتون حرف میزنید نه جای مامانم میخوام کسی بیاد نه جای بابام از خدا براشون طول عمر خیلی زیاد همراه با سلامتی و شادی خواستم من غیر اونا کسی رو ندارم ایشالله عمرشون پر برکت باشه عزیزم 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 جیگر طلا تو هیچوقت نمیتونی درباره مسائل شخصی خانوادت نظری داشته باشی ایشالا که این روز واسه تو نباشه ولی اگه باشه میفهمی .... الان داغی 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 ازدواج مجدد حقشه .......چرا مردايي كه زن بچه دارند و جون هستند حق دارند برن زن صيغه كنند اما مرداي تقريبا مسن حق ندارند بعد از زن اول زن بگيرنند حق داره زن بگيره و هر جور دلش ميخواد 8 سال به احترام زن اولش مونده حالا نوبتشه اصلا سخت نگيريد چون تا زنده است حق زندگي داره 4
VINA 31339 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 خو اون خانوم بیاد بعنوان همسر دوم پدرت میاد و نه چیز دیگه و بعنوان یه دوست واسه شما همین دیگه شما هم بزرگ شدید مشکلی نیست که درباره ی سنشم بابات باید بگه نه کس دیگه چون اون میخواد زندگی کنهمردم هم که دهنشون هیچ وقت بسته نمیشه 3
Avenger 19333 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 وحید تو خودتو ناراحت نکن داداش منمن وصیت کردم مردم سریع شوورم زن بگیره تو کمکش میکنی؟ :w16: 1
danielo 15239 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 من از همین جا اعلام میکنم هیچ مردم حق نداره بعد از ازدواج زن ببره.باید دوست دختر بگیره. فقط دوست دختر
danielo 15239 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 نهههههههههههههههههههه اصلاشما چه راحت درمورد جانشین بابا مامانتون حرف میزنید نه جای مامانم میخوام کسی بیاد نه جای بابام از خدا براشون طول عمر خیلی زیاد همراه با سلامتی و شادی خواستم من غیر اونا کسی رو ندارم مرگ بر دیکتاتور :ws3: 1
هولدن کالفیلد 19946 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 آرش در حق پدرتون کم لطفی کردینخیلی از مردا هستند که اصلا به نظر بچه هاشون کاری ندارند باباتون بنده خدا خیلی احترامتونو حفظ کرده اما شما کوتاهی کردید چه زن چه مرد نیاز به همراه داره تو سن پیری بیشتر احتیاج داره تنهایی فقط برای خدا خوبه بله اينو ميدونم اما هر اشتباهي شامل زنجيره اي از اشتباهاته و نميشه يك نفر يا يك گروه خاصو تقصير كار كرد شايد همه حتي خود پدرم هم كوتاهي كرد د راين مورد و يادمون نره پدر و مادرن كه خيلي از اعتقادات توي بچه هاشون به وجود ميارن 4
ارسال های توصیه شده