Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ چنان با دلیل و منطق آتیشش میزنم که فقط خاکسترش میمونه خفه خون هم میگیره ... 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سكوت... ولی تجربه ثابت کرده اگر سکوت کنی.دفعه های بعد بدتر میشه. اشتباهی که من میکردم.و الان دیگه نمیکنم 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ولی تجربه ثابت کرده اگر سکوت کنی.دفعه های بعد بدتر میشه.اشتباهی که من میکردم.و الان دیگه نمیکنم حرفتو قبول دارم دنی ولی برای من تجربه شده که در برابر بعضیا بهتره سکوت بکنی و انرژیتو بیخودی مصرف نکنی فقط باید ولشون بکنی و هیچوقت بهشون نزدیک نشی 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ فوووووششش ميدم شديد و در مراحل بالا تر خار مادر شو به هم پيوند قرص فشار خون مي خورم يه چيزي پرت ميكنم شايدم سرمو زدم تو ديوار خلاصه منفجر ميشم شايدم بزنم بيرون اما جدي جدي فقط تلخند 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سکوت میکنمیه چی خیلی اذیتم کنه سکوت میکنم فقط و با طرفی که ما رو سوزاند سر سنگین میشویم 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ جواب بشه میدم که صبر جایز نیست ولی اگه نشد، نگه میدارم یه موقعی از شرمندگیش در می ایم . نکته : بعضی موارد هم اثر سوزشی شون ار دستت رفته ، خندم میگیره میشنوم 3 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من سعی می کنم یه جوری حالش رو بگیرم که دیگه جرات نکنه من رو بسوزونه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ پس وختی می بینید سوختن چه معنی داره کاری نکنید که دیگرون بسوزند والا بعدا پدرتونو درمیارن نتیجه اخلاقی : کوسه ها را هرگز نسوزانید 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ پس وختی می بینید سوختن چه معنی داره کاری نکنید که دیگرون بسوزند والا بعدا پدرتونو درمیارن نتیجه اخلاقی : کوسه ها را هرگز نسوزانید خب همون اول ، سر در تاپیک مینوشتی : عاقب بازی با دم خر یا گاز است و یا لگد! :-" همون معنی رو میداد! :mornincoffee: 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بعضی وقت ها یه لبخند دیپلماتیک و یه دروغ کوچولو میتونه ورق رو به نفعتو برگردونه. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ خب همون اول ، سر در تاپیک مینوشتی :عاقب بازی با دم خر یا گاز است و یا لگد! :-" همون معنی رو میداد! :mornincoffee: خب تورو پیدا نکردم که ازت بپرسم اینو:mornincoffee: لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ به خدا گیر می دم میگم ای خداااااااااا... جواب طرف رو نمی دونم اما با سرم که تکون می دم و می گم آره آره... بهش می فهمونم که آره تو که راست می گی! انصافا لجش در می آد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ به خدا گیر می دممیگم ای خداااااااااا... جواب طرف رو نمی دونم اما با سرم که تکون می دم و می گم آره آره... بهش می فهمونم که آره تو که راست می گی! انصافا لجش در می آد ولی من معمولا وختی طرف منو قاقول فرض کنه اینکارو می کنم البته همش میگم عجب عجب سوزش فرق فوکوله پری چی شد کنکور ارشد 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ وختی استارتر خودش بحثو منحرف میکنه ::: پری چی شد کنکور ارشد 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ با ناسزا زیاد موافق نیستم چون در وحله اول شخصیت خودت می ره زیر سوال اما در کل بستگی به شرایط داره ....... گاهی بی اعتنایی و یه لبخند تمسخر آمیز خیلی بهتر از ناسزا و کتک کاری جواب می ده گاهی هم جوابی رک و کوبنده و یا شاید در شرایط خیلی خاص دعوای فیزیکی گزینه های مناسبی باشه 3 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ خب 100% عصبی میشم! وقتی هم که عصبی میشم بد میشم و تا وقتی با طرفم صحبت نکنم و دلیل کارش رو نفهمم آروم نمیشم!! 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ ....... و یا شاید در شرایط خیلی خاص دعوای فیزیکی گزینه های مناسبی باشه :jawdrop: :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: چه می شه کرد ..... دست خودم نیست دیگه ..... خونه یه دفعه به نقطه جوش می رسه این جوری سر ریز می شه 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ اگه یه کسی یا کسایی یه کاری کنن یا حرفی بزنن که شما بسوزید چیکار می کنید؟ درمقابل : بهش فحش میدید؟ کم اتفاق میوفته می پرید میزنیدش؟ بیشتر مواقع دست پیش میگیرد پس نیافتید؟ چی هست جنجال راه می اندازید؟ اصلا طرفو می کشید؟ نه زیاد جو رو سعی می کنید به نفع خود مصادره کنید؟ حرف نمیزنم کلا .. فقط فیزیکی دروغای شاخ دار میگید؟ به هیچ وجه تهمت میزنید درحد اعلا؟ نه میزنید زیر گریه؟ نه میزید رو یخ میشنید تا سوزش تون برطرف بشه؟ ... از پمادسوختگی استفاده می کنید؟ ... چیکار می کنید (چیه صندلی داغه؟؟) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده