Neutron 60966 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 چنان با دلیل و منطق آتیشش میزنم که فقط خاکسترش میمونه خفه خون هم میگیره ... 4
danielo 15239 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 سكوت... ولی تجربه ثابت کرده اگر سکوت کنی.دفعه های بعد بدتر میشه. اشتباهی که من میکردم.و الان دیگه نمیکنم 4
pianist 31129 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 ولی تجربه ثابت کرده اگر سکوت کنی.دفعه های بعد بدتر میشه.اشتباهی که من میکردم.و الان دیگه نمیکنم حرفتو قبول دارم دنی ولی برای من تجربه شده که در برابر بعضیا بهتره سکوت بکنی و انرژیتو بیخودی مصرف نکنی فقط باید ولشون بکنی و هیچوقت بهشون نزدیک نشی 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 فوووووششش ميدم شديد و در مراحل بالا تر خار مادر شو به هم پيوند قرص فشار خون مي خورم يه چيزي پرت ميكنم شايدم سرمو زدم تو ديوار خلاصه منفجر ميشم شايدم بزنم بيرون اما جدي جدي فقط تلخند 3
VINA 31339 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 سکوت میکنمیه چی خیلی اذیتم کنه سکوت میکنم فقط و با طرفی که ما رو سوزاند سر سنگین میشویم 3
masoume 5751 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 جواب بشه میدم که صبر جایز نیست ولی اگه نشد، نگه میدارم یه موقعی از شرمندگیش در می ایم . نکته : بعضی موارد هم اثر سوزشی شون ار دستت رفته ، خندم میگیره میشنوم 3
jo0ojo0o 482 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 من سعی می کنم یه جوری حالش رو بگیرم که دیگه جرات نکنه من رو بسوزونه 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 پس وختی می بینید سوختن چه معنی داره کاری نکنید که دیگرون بسوزند والا بعدا پدرتونو درمیارن نتیجه اخلاقی : کوسه ها را هرگز نسوزانید 4
Hossein.T 22596 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 پس وختی می بینید سوختن چه معنی داره کاری نکنید که دیگرون بسوزند والا بعدا پدرتونو درمیارن نتیجه اخلاقی : کوسه ها را هرگز نسوزانید خب همون اول ، سر در تاپیک مینوشتی : عاقب بازی با دم خر یا گاز است و یا لگد! :-" همون معنی رو میداد! :mornincoffee: 5
Neutron 60966 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 بعضی وقت ها یه لبخند دیپلماتیک و یه دروغ کوچولو میتونه ورق رو به نفعتو برگردونه. 5
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 خب همون اول ، سر در تاپیک مینوشتی :عاقب بازی با دم خر یا گاز است و یا لگد! :-" همون معنی رو میداد! :mornincoffee: خب تورو پیدا نکردم که ازت بپرسم اینو:mornincoffee:
pari daryayi 22938 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 به خدا گیر می دم میگم ای خداااااااااا... جواب طرف رو نمی دونم اما با سرم که تکون می دم و می گم آره آره... بهش می فهمونم که آره تو که راست می گی! انصافا لجش در می آد 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 به خدا گیر می دممیگم ای خداااااااااا... جواب طرف رو نمی دونم اما با سرم که تکون می دم و می گم آره آره... بهش می فهمونم که آره تو که راست می گی! انصافا لجش در می آد ولی من معمولا وختی طرف منو قاقول فرض کنه اینکارو می کنم البته همش میگم عجب عجب سوزش فرق فوکوله پری چی شد کنکور ارشد 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 وختی استارتر خودش بحثو منحرف میکنه ::: پری چی شد کنکور ارشد 2
EOS 14528 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 با ناسزا زیاد موافق نیستم چون در وحله اول شخصیت خودت می ره زیر سوال اما در کل بستگی به شرایط داره ....... گاهی بی اعتنایی و یه لبخند تمسخر آمیز خیلی بهتر از ناسزا و کتک کاری جواب می ده گاهی هم جوابی رک و کوبنده و یا شاید در شرایط خیلی خاص دعوای فیزیکی گزینه های مناسبی باشه 3
mina_srk 1982 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 خب 100% عصبی میشم! وقتی هم که عصبی میشم بد میشم و تا وقتی با طرفم صحبت نکنم و دلیل کارش رو نفهمم آروم نمیشم!! 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 ....... و یا شاید در شرایط خیلی خاص دعوای فیزیکی گزینه های مناسبی باشه :jawdrop: :jawdrop: 2
EOS 14528 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2011 :jawdrop: :jawdrop: چه می شه کرد ..... دست خودم نیست دیگه ..... خونه یه دفعه به نقطه جوش می رسه این جوری سر ریز می شه 2
eder 13732 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2011 اگه یه کسی یا کسایی یه کاری کنن یا حرفی بزنن که شما بسوزید چیکار می کنید؟ درمقابل : بهش فحش میدید؟ کم اتفاق میوفته می پرید میزنیدش؟ بیشتر مواقع دست پیش میگیرد پس نیافتید؟ چی هست جنجال راه می اندازید؟ اصلا طرفو می کشید؟ نه زیاد جو رو سعی می کنید به نفع خود مصادره کنید؟ حرف نمیزنم کلا .. فقط فیزیکی دروغای شاخ دار میگید؟ به هیچ وجه تهمت میزنید درحد اعلا؟ نه میزنید زیر گریه؟ نه میزید رو یخ میشنید تا سوزش تون برطرف بشه؟ ... از پمادسوختگی استفاده می کنید؟ ... چیکار می کنید (چیه صندلی داغه؟؟) 6
ارسال های توصیه شده