Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ الان اینجا چه خبره؟اسپم؟؟اونم اینجا؟؟ نه بابا...... این تُن ماهی خیلی قضیه جدی بود،باید با شوخی فهماند نخورند تُن ماهی را با تخم مرغ !!!! 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ زندگیه خوابگاهی نداشتی؟ مخصوصا پسرا زیاد اینکارو میکنن! داداشه من از افتخاراتشه! نه ولی اگه داشتمم اینکارو نمی کردم آخه تخم مرغ با ماهی؟؟:icon_pf (34):چی بشه؟؟ آخه تن ماهی که مصرف میکردم تن ماهی تبرک بود !!!!! تخم مرغش هم تخم مرغ تلاونگ بود. بچه مایه دار بودی پس اسی منم شنیده بودم که کار درستی نیست...تازه بعضیها واسه این مدلی درست کردنش بدون جوشوندنه کنسرو مستقیم بازش میکنن و استفاده میکنن که اونم یه مشکله دیگستتویه کنسرو ماهی بعضی وقتا باکتریهای وحشتناک خطرناکی رشد میکنن که در عرضه بیست دقیقه (این حدودا)میتونه انسان و بکشه که با بیست دقیقه جوشیدنش خطرش خیلی کاهش پیدا میکنه ولی من هم دوبار به اغفال داداشم خوردم!:icon_pf (34): البته بد نبود خوب بود...بعضی غذا ها شاید بیشتر خاطره انگیز باشن تا خوشمزه.... میدونی اون باکتری که میگی می تونه یه میلیون آدمو به تنهایی از بین ببره:jawdrop: علایمشم 12 تا 36 ساعت بعد از هضم غذا ظاهر میشه 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ الان اینجا چه خبره؟اسپم؟؟اونم اینجا؟؟ بهله بهله معنی بصیرت یعنی همین دیگه...... :icon_pf (34): نه بابا...... این تُن ماهی خیلی قضیه جدی بود،باید با شوخی فهماند نخورند تُن ماهی را با تخم مرغ !!!! دست گلت درد نكنه! 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اگرکنسرو رو نجوشوندین و 12 تا 36 ساعت بعد از مصرفش خدای ناکرده دچار تاری دید، خستگی پلک، اختلال در صحبت کردن، سختی در بلعیدن غذا، دشواری تنفس، ضعف عضلانی، و در نهایت فلج شدین بدونین که کنسرو آلوده به کلستردیوم بوتولونیوم بوده و شما دچار بوتولیسم شدین .هیچ راه درمانی نداره جز زبونم لال مرگ البته ابن اتفاق فقط تو ایران میوفته:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اگرکنسرو رو نجوشوندین و 12 تا 36 ساعت بعد از مصرفش خدای ناکرده دچار تاری دید، خستگی پلک، اختلال در صحبت کردن، سختی در بلعیدن غذا، دشواری تنفس، ضعف عضلانی، و در نهایت فلج شدین بدونین که کنسرو آلوده به کلستردیوم بوتولونیوم بوده و شما دچار بوتولیسم شدین .هیچ راه درمانی نداره جز زبونم لال مرگالبته ابن اتفاق فقط تو ایران میوفته:icon_pf (34): آخييييييييييي چه لطيف! :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ آخيييييييييييچه لطيف! :girl_in_dreams: :ws28::ws28: آرههههههههههههههههههههههه:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه ولی اگه داشتمم اینکارو نمی کردم آخه تخم مرغ با ماهی؟؟:icon_pf (34):چی بشه؟؟ بچه مایه دار بودی پس اسی میدونی اون باکتری که میگی می تونه یه میلیون آدمو به تنهایی از بین ببره:jawdrop: علایمشم 12 تا 36 ساعت بعد از هضم غذا ظاهر میشه چرا بابا؟.... بدم نبود....منم فک میکردم باید خیلی افتضاح باشه ...ولی نبود...خوب بود... من شنیدم بعد از بروز علائم دیگه فقط یه راه میمونه اونم مردنه! ینی تا بیست دقیقه اگه دستگاه اکسیژن داشته باشی میشه یه کاری کرد ...چون باعث تنگیه نفس و خفگی میشه! به هر حال من که ترجیح میدم بیست دقیقه بجوشونم بعد بخورمش! 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ چرا بابا؟.... بدم نبود....منم فک میکردم باید خیلی افتضاح باشه ...ولی نبود...خوب بود... من شنیدم بعد از بروز علائم دیگه فقط یه راه میمونه اونم مردنه! ینی تا بیست دقیقه اگه دستگاه اکسیژن داشته باشی میشه یه کاری کرد ...چون باعث تنگیه نفس و خفگی میشه! به هر حال من که ترجیح میدم بیست دقیقه بجوشونم بعد بخورمش! انگار واجب شد منم حتما امتحان کنم آره یه راه حلایی داره اگه کسی که دچار بوتولیسم شده سریع به بیمارستان منتقل داده بشه میشه یه کاریش کرد ولی اگه دیر به دادش برسن چون سمش رو سیستم عصبی اثر میذاره طرفو سریعا می کشه خواستی بجوشونیش باید 20 دقیقه تو آب درحال جوشوندن بجوشونیشا یعنی از وقتی که آب به جوش رسید تا 20 دقیقه بعدش از ما گفتن بود به داداشتم بگو دیگه تن ماهی رو تو ماهی تابه تفت نده خوب نیست 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ انگار واجب شد منم حتما امتحان کنمآره یه راه حلایی داره اگه کسی که دچار بوتولیسم شده سریع به بیمارستان منتقل داده بشه میشه یه کاریش کرد ولی اگه دیر به دادش برسن چون سمش رو سیستم عصبی اثر میذاره طرفو سریعا می کشه خواستی بجوشونیش باید 20 دقیقه تو آب درحال جوشوندن بجوشونیشا یعنی از وقتی که آب به جوش رسید تا 20 دقیقه بعدش از ما گفتن بود به داداشتم بگو دیگه تن ماهی رو تو ماهی تابه تفت نده خوب نیست واقعا؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا؟:icon_pf (34): ای بابا کاش این تاپیکو زودتر میزدم! شانس اوردین تا الان زنده این! مگه تو هم تن ماهی رو تفت میدی؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا کاش این تاپیکو زودتر میزدم!شانس اوردین تا الان زنده این! مگه تو هم تن ماهی رو تفت میدی؟:icon_pf (34): همیشه ی خدا :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ انگار واجب شد منم حتما امتحان کنمآره یه راه حلایی داره اگه کسی که دچار بوتولیسم شده سریع به بیمارستان منتقل داده بشه میشه یه کاریش کرد ولی اگه دیر به دادش برسن چون سمش رو سیستم عصبی اثر میذاره طرفو سریعا می کشه خواستی بجوشونیش باید 20 دقیقه تو آب درحال جوشوندن بجوشونیشا یعنی از وقتی که آب به جوش رسید تا 20 دقیقه بعدش از ما گفتن بود به داداشتم بگو دیگه تن ماهی رو تو ماهی تابه تفت نده خوب نیست آره امتحان کن یه بار بد نیست داداشم خودش دکتره مثلا!!!:ws28: این اطلاعاتم خودش بهم داده! ولی همیشه اول میجوشونه بعد میریزه تو ماهیتابهحالا بد نامش نکنم بیچاره رو 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ همیشه ی خدا :icon_pf (34): اول باید بجوشونیش بعد اگه خواستی تفتش بدی:icon_pf (34): آره امتحان کن یه بار بد نیستداداشم خودش دکتره مثلا!!!:ws28: این اطلاعاتم خودش بهم داده! ولی همیشه اول میجوشونه بعد میریزه تو ماهیتابهحالا بد نامش نکنم بیچاره رو خب اگه می جوشونه که مشکلی نیست 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ اول باید بجوشونیش بعد اگه خواستی تفتش بدی:icon_pf (34): خب اگه می جوشونه که مشکلی نیست یکی دوبار نجوشوند آخه گفت ولش کن گرسنمه.... اشهد میخونیم بعد میخوریم من دعواش کردم گفتم جلو مریضات آبروتو میبرم...دیگه حتما میجوشونه 3 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ انگار واجب شد منم حتما امتحان کنمآره یه راه حلایی داره اگه کسی که دچار بوتولیسم شده سریع به بیمارستان منتقل داده بشه میشه یه کاریش کرد ولی اگه دیر به دادش برسن چون سمش رو سیستم عصبی اثر میذاره طرفو سریعا می کشه خواستی بجوشونیش باید 20 دقیقه تو آب درحال جوشوندن بجوشونیشا یعنی از وقتی که آب به جوش رسید تا 20 دقیقه بعدش از ما گفتن بود به داداشتم بگو دیگه تن ماهی رو تو ماهی تابه تفت نده خوب نیست به خاطره خاصيت تغييره پي اچ محيط گوارشي بدن ... اگه متوجه شديد كه كسي با مصرف تون ماهي يا غذاهاي كنسرو شده احساس خفگي ميكنه يا علائمي كه دووستانم گفتن رو تا 5 دقيقه بعد خوردن نشون داد توصيه ميشه كه در داخل دهان فرد مايع ظرفشويي بريزن تا حالت بدن قليلايي بشه و در نتيجه تا انتقال به بيمارستان فرد نميره... تووو بيمارستان هم با شستشويه معده هم سم و هم مايع ظرفشويي خارج ميشه . موفق باشيد 1 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ اينم اضافه كنم كه سم باكتري كلستريديوم در 80 درجه سانتيگراد و 20 دقيقه كاملا از بين ميره . در نتيجه توصيه ميشه حتما 20 تا 25 دقيقه اون رو بجوشونيد. البته ميدونيد كه تون ماهي غذايه آمادست و مثلا بايد كوهنوردا با خودشون ببرن و مصرف كنن و لي به علت عدم رعايت نكات ازم نياز به اينه كه حتما يه گاز پيكنيك هم رو كوولشون باشه . در صورتي كه در كشورهايه ديگه اصلا اينطور نيست 1 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ اینکه میگن مخلوط کردن کنسرو تن ماهی با تخم مرغ و پختن آنها در ماهی تابه خطرناکه،درسته؟ سلام دووسته عزيز .. اگه از قبل كنسروتو بجوشوني و بعد با هاش هر كاااري كني اشكاي نداره ... نگران نباش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده