emi.zx2010 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اوووووووووخیییییییییییییی بالا خره ارشدم دادیم راحت شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که خیلی خوب دادم !!!!!!!!!!!!! فک کنم بتونم زیر 50 بیارم !!!!!!!!!! کی چی کا کرد ؟؟؟؟!!!! 8 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ آفرییییییییییییییییین من ایشالا سال دیگه ام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ :mrsbeasley::mrsbeasley::mrsbeasley: تا اردیبهشت نمیگم 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من فردا دارم:icon_pf (34): چقد پشیمون شدم امیروز یهو که هیش ننشستم بخونم 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من زیاد خوب نزدم.....البته با یه ماه و نیم درس خوندن ازین بهترم نمیشد خوب! لینک به دیدگاه
emi.zx2010 69 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من فردا دارم:icon_pf (34):چقد پشیمون شدم امیروز یهو که هیش ننشستم بخونم تو فردا کنکور داری الان اومدی نت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
emi.zx2010 69 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من نفر اول میشم......... اسی جان یه امضام به ما بده !!!!!!!!!!!!!!! :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
emi.zx2010 69 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ :mrsbeasley::mrsbeasley::mrsbeasley:تا اردیبهشت نمیگم خو بابا بگو چه جوری زدی ؟؟؟!!!!! من زیاد خوب نزدم.....البته با یه ماه و نیم درس خوندن ازین بهترم نمیشد خوب! ایشالا قبول میشی .... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اسی جان یه امضام به ما بده !!!!!!!!!!!!!!!:icon_gol::icon_gol: نه بابا من پارسال دادم..... پارسال باید واسه امضا میومدی... لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ تو فردا کنکور داری الان اومدی نت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws3: آره دیگه اومدم روحیه بگیرمو اینا که با آمادگی کامل و روحیه ای مضاعف برم سر جلسه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ خو بابا بگو چه جوری زدی ؟؟؟!!!!! هییییییییییی هییییییییییی لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ایشالا قبول میشی .... :hanghead::hanghead: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ کنکور 90 که هیچی نشد :icon_pf (34): از الان باید به فکر 91 باشیم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم کنکور دادم....... زوری زوری مجبورم کردن برم بدم...:icon_pf (34):هرچی گفتم من که نخوندم گفتن برا کیک و ساندیسش برو!!!!!!رفتیم اما ساندیس هم ندادن...:w00: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم کنکور دادم.......زوری زوری مجبورم کردن برم بدم...:icon_pf (34):هرچی گفتم من که نخوندم گفتن برا کیک و ساندیسش برو!!!!!!رفتیم اما ساندیس هم ندادن...:w00: به ما نیم چاشت دادند،جاتون خالی دیروز عصر خوردمش لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ به ما نیم چاشت دادند،جاتون خالی دیروز عصر خوردمش نوش جان....به ما کیک دولایه دادن که من دوست نداشتم....:w00: کنکور خیلی بد و مسخره برگزار شد....کاش سال دیگه که میخوام احیانا جدی بدم اینجوری نباشه.... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ نوش جان....به ما کیک دولایه دادن که من دوست نداشتم....:w00: کنکور خیلی بد و مسخره برگزار شد....کاش سال دیگه که میخوام احیانا جدی بدم اینجوری نباشه.... من قبل از کنکور دعا میکردم که از دوستام جدا بیوفتم.شکر خدا تنها من از هم بقیه جدا شدم و همه کنار هم بودند.بعد از کنکور دوستم گفت خوش بحالت ،این سال پایینی ها نخونده بودند وسط جلسه هی حرف میزدند و آخرش هم بلند شدن رفتن.بیچاره حسابی عصبیش کرده بودند لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ منم کنکور دادم.......زوری زوری مجبورم کردن برم بدم...:icon_pf (34):هرچی گفتم من که نخوندم گفتن برا کیک و ساندیسش برو!!!!!!رفتیم اما ساندیس هم ندادن...:w00: به ما ویفر دادن...سره جلسه خوردم...سرفه ام گرفت! یه ساندیس ندادن!:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده