* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر تو عاشقی غم را رها کن عروسی بین و ماتم را رها کن صید لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه خوش صید دلم کردی بنازم چشم مستت را کس این آهوی وحشی را از این خوشتر نمی گیرد چشم 3 لینک به دیدگاه
maryam_d 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من چون ز پا بیفتم درمان درد من اوست درد آن بود که از پا درمان من بیفتد یک عمر گریه کردم ای آسمان روا نیست دردانه ام ز چشم گریان من بیفتد شب 4 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سعدیا گر همه شب شرح غمش خواهی گفت شب به پایان رود و شرح به پایان نرود... وصال... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در شب قدر ار صبوحی کرده ام عیبم مکن سر خوش آمد یار و جامی در کنار طاق بود نرگس 3 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به یک کرشمه که نرگس به خودفروشی کرد فریب چشم تو صد فتنه در جهان انداخت بیگانه 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سالها دل طلب جام جم از ما می کرد آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد یار 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سالها دل طلب جام جم از ما می کرد آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد پس کو کلمه پیشنهادیت دوست عزیز! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): پس خودم از یه کلمه ای شروع می کنم... 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی "وفا" 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وفا نکردی و کردم جفا ندیدی و دیدم گذشتی و نگذشتم بریدی و نبریدم آخر 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخر ای جان روزی از حال دل زارم بپرس تا بگویم آن چه در شب های تنهایی کشید اول ... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول قرار نبود بسوزند عاشقان آتش به جان شمع فتد که این بنا نهاد عالم 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خلق عالم گر شوند اغیار و خصم نیست غم گر یار باشد یار ما رخ ... 3 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پرده بردار ز رخ چهره گشا ناز بس است عاشق کوی تو را دیدن رویت هوس است دریا 3 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است طلب از گمشدگان لب دریا میکرد غم... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غم دل باکه بگویم که مرا یاری نیست جز تو ای روح روان هیچ مددکاری نیست 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غم دل باکه بگویم که مرا یاری نیست جز تو ای روح روان هیچ مددکاری نیست غرض 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غرض ها تیره دارد دوستی را غرض ها را چرا از دل نرانیم مهر ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من آن نیم که دل از مهر دوست بردارم و گر ز کینه دشمن به جان رسد کارم حقیقت لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در حقیقت کفر و ایمان جز حجاب راه نیست عاشقی را پیشه کن وز کفر و ایمان در گذر شمع ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده