zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ از صدف یاد دار نکتهٔ حلم هر که برد سرت گهر بخشش سایه 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ تازگیها آفتاب از خود جوابش کرده است همنشین سایه های اضطرابش کرده است نغمه 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ چه نسبت است به رندی صلاح و تقوا را سماع وعظ کجا نغمه رباب کجا شمع 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ یک شبی پروانگان جمع آمدند در مضیفی طالب شمع آمدند پرواز 4 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خوشا شب نشستن به پهلوی تو تـــماشای پـــرواز گـــــیسوی تو خوشا با تــو سرگرم صحبت شدن وســـجده به محـــراب ابـــروی تو محراب 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد حالتی رفت که محراب به فریاد آمد مستی 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نی دولت دنیا به ستم میارزد نی لذت مستیاش الم میارزد جـــــــــهان.. 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست شهر 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من ارچه عاشقم و رند و مست و نامه سیاه هزار شکر که یاران شهر بی گنهند ... مرنجان 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ ای مرهم ریش و مونس جانم چندین به مفارقت مرنجانم سلطان 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ميازار عامي به يك خردله كه سلطان شبان است و عامي گله چو پرخاش بينند و بيداد از او شبان نيست، گرگ است، فرياد از او خون... 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوش بر یاد حریفان به خرابات شدم خم می دیدم خون در دل و پا در گل بود باران 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها سجاده. 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به کوی می فروشانش ز جامی بر نمیگیرند زهی سجاده تقوا که یک ساغر نمیارزد مهر 4 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ولی آهسته میگویم خدایا بی اثر باشد دل 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دردم از یاراست و درمان نیزهم دل فدای او شدو جان نیزهم مرگ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش این چراغی است کزین خانه به آن خانه برند مهر لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ولی آهسته میگویم خدایا بی اثر باشد غم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلی سرشار از غم دارم امشب ستاره لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گدای میکده ام لیک وقت مستی بین که ناز بر فلک و حکم بر ستاره کنم فریاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده