AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ در جام فلك باده بي دردسري نيست تا ما به تمنا لب خاموش گشاييم در دامن اين بحر فروزان گوهري نيست چون موج به اميد كه آغوش گشاييم شب... 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت دلدار 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت کلامی و سلامی نفرستاد عارض 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ ز خط يار بياموز مهر با رخ خوب كه گرد عارض خوبان خوش است گرديدن ساقي... 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ الا یا ایها الساقی ادرکأسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها خزان 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ در خزان هجر گل اي بلبل طبع حزين خامشي شرط وفاداري بود غوغا چرا پروانه... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ یک شبی پروانگان جمع آمدند در مضیفی طالب شمع آمدند بهار 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ تا بهار است دري از قفس من نگشايد که حريفان همه زار از من و من از همه بيزار زندگی 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ زندگی یه کاری کن که خنده عادت بشه رو پشت بوما پر از مرغ سعادت بشه چمن 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بلبلي در سينه مينالد هنوزم كين چمن با خزان هم آشتي و گل فشاني ميكند "انتظار" 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سالها میگذرد، حادثهها میآید انتظار فرج از نیمه خرداد کشم شیرین 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چون جان تو شد در هوا ز افسانه ی شیرین ما فانی شو چون عاشقان افسانه شو افسانه شو زنخدان 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اي دل گر از آن چاه زنخدان به در آيي هرجا كه روي زود پشيمان به در آيي فرياد... 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ زاشوبهای سیل و ز فریادهای موج نندیشد ای فقیه هر آنکس که ناخداست. طمع... 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ عكس روي تو چو در آينه جام افتاد عارف از خنده مي در طمع خام افتاد عشق.. 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اگر دارای سود و مای بودم عروس عشق را پیرایه بودم آغوش. 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ تو دریای من بودی آغوش واکن که میخواهد این قوی زیبا بمیرد وطن 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ گر چه یونان وطن بس حکما بودست نیست آگاه ز حکمت همه یونانی امید 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم بریدیم سنگ 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ اين همه جور و جفا اين همه تير و خدنگ از تو اي سينه فلز وز تو اي معدن سنگ به كدامين جرم است ؟ شهر... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده