toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ آسمانــــی شدن از خاک بریدن می خواست بی سبب نیست که فوّاره فروریختنی ست *اِسکله* ما را صفای دوست به دریا روان کند...نی ساحل و نه اِسکله بحری بدون آب"آشنای دور" *ساحل* لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ موج ز خود رفته رفت ساحل افتاده ماند... *قناری* لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ موج ز خود رفته رفت ساحل افتاده ماند... *قناری* از سرِ تپه، شبا شیههی اسبای گاری نمیاد، از دلِ بیشه، غروب چهچهِ سار و قناری نمیاد، بلبل لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ فكر بلبل همه آن است كه گل شد يارش گل در انديشه كه چون عشوه كند در كارش پيمان... لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ فكر بلبل همه آن است كه گل شد يارشگل در انديشه كه چون عشوه كند در كارش پيمان... عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران...ساده دل من که قسم های تو باور کردم قسم لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران...ساده دل من که قسم های تو باور کردم قسم به چشمای تو قبل هر گریهای قسم میخورم یاد تو با منه قسم میخورم بغض این انتظار یه روزی تو آغوشمون بشکنه *جاده* لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ به خدا قسم که هـرگز ثمرش چنین نباشد که دل شکسته ای را به سـرور شاد کردن سرور لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ کوله باری دارم چشم ها با افق دور امید سروری دارند ابر ها عطر و گلاب به زمین میپاشند بادها می رقصند رعد ها طبل زنان می خوانند قامت لخت نسیم به درختان هیجان می بخشد ................... دوزخ لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ لب و دندان سنایی همه توحید تو گوید مگر از آتش دوزخ بودش روی رهایی آتش لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ آتش است این بانگ نای و نیست باد هرکه این آتش ندارد نیست باد لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ آتش است این بانگ نای و نیست بادهرکه این آتش ندارد نیست باد بانگ... لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ این بانگ ها از پیش و پس بانگ رحیل است و جرس هر لحظهای نفس و نفس سر می کشد در لامکان نفس لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۹ در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم بیمار لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۴۰۱ من بخال لبت ای دوست گرفتار شدم چشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم چشم لینک به دیدگاه
شرید 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۱ دلبر جانان من برده دلو جان من / برده دل و جان من دلبر جانان من دردسر لینک به دیدگاه
شرید 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۱ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم مظلوم لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۴۰۱ عشق مظلوم است و عقل اشغالگر، شرحش چه سود آنچه با عین القضات، اشراق یا حلاج کرد؟ عشق لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده