sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ شکر ایزد که ز تاراج خزان رخنه نیافت بوستان سمن و سرو و گل و شمشادت دوش... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دوش در حلقه ما قصه گيسوي تو بود تا دل شب سخن از سلسله موي تو بود فغان 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ برآمیزی و بگریزی و بنمایی و بربایی فغان از قهر لطف اندود و زهر شکرآمیزت دمادم 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ پاك كن چهره حافظ به سر زلف ز اشك ور نه اين سيل دمادم ببرد بنيادم اشك 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ چو ابر زلف تو پیرامن قمر میگشت ز ابر دیده کنارم به اشک تر میگشت شوق 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ زبان ناطقه در وصف شوق ما لال است چه جاي كلك بريده زبان بيهده گو ست رخ 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ که گفت در رخ زیبا نظر خطا باشد خطا بود که نبینند روی زیبا را خواب 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ آنان كه محيط فضل و آداب شدند در جمع كمال شمع اصحاب شدند ره زين شب تاريك نبردند برون گفتند فسانه اي و در خواب شدند آه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ راه آه سحر از شوق نمییارم داد تا نباید که بشوراند خواب سحرت شیرین 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ بگفتا عشق شيرين بر تو چون است بگفت از جان شيرينم فزون است غبار 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ خاک پایش خواستم شد بازگفتم زینهار من بر آن دامن نمیخواهم غبار خویش را سرزمین.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دارا! كجاي كاري؟ دزدان سرزمينَ ت بر بيستون نويسند دارا جهان ندارد جلوه 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ جلوه کنان میروی و باز میآیی سرو ندیدم بدین صفت متمایل آسمان 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند خار.. 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دردت بکشم که درد داروست خارت بخورم که خار خرماست همراه.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ در غم ما روزها بيگاه شد روزها با سوزها همراه شد رسوا 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ بشکاف خاک را و ببین آنگه بی مهری زمانهی رسوا را فرصت.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نيكي به جاي ياران فرصت شمار يارا كاروان 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ای کاروان! ای کاروان! من دزد شبرو نیستم من پهلوان عالمم من تیغ رویارو زنم بر قدسیان آسمان من هر شبی یاهو زنم چشم 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ چشم دل باز کن تا جان بینی آنچه نادیدنیست آن بینی نمک 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده