hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ ببخشید ..... ولی یه عالمه چرا؟ تو ذهنمه که همش بی جوابه ...... میخوام ببینم نظر شما در مورد این چراها چیه ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چرا تمساح جزو موجودات آکواریومی نیست ؟ چرا تمساح رو تو آکواریوم نمیذارن ؟:JC_thinking: خب مگه چی میشه ؟ حیوون به این قشنگی و نازی .... با اون چشمای ناز .... چرا وقتی میگم تمساح دوست دارم همه اینجوری میشن ؟ چرا وقتی وقتی دوستام شنیدن یه مارمولک داشتم اینجوری:jawdrop: شدن ؟ چرا وقتی به دوستم گفتم من بچه تمساح میخوام که بزرگش کنم ... باهاش برم بیرون ... ببرمش مدرسه الفبا یاد بگیره .... ببرمش پارک ، باغ وحش ، سینما .... میخواست به زور منو ببره دکتر ؟ خب مگه اشکالی داره یه نفر مارمولک یا تمساح دوست داشته باشه ؟ اگه یکی ببر یا پلنگ دوست داره عجیب نیست ولی من که تمساح دوست دارم اینقدر عجیبه ؟ چراااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smiley (18): اصلا هم تعجب نداره عزیزممنم تا چند سال پیش عاشق خفاش بودم مارمولکم خیلیدوست داشتم همش میرفتیم تفریح من دنبال مامولکا میکردم میگرفتمشون هر دم از این باغ بری میرسد...:smiley (18): :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ یه روز خونه نیستی،فرزندت میره به تمساح کوچولو تو آکواریوم غذا بده،اما خودش میشه غذا ! نه ... اینقدرا هم بد نیستن ... تا تجربه نکنی که نمیشه اینو بگی منم حیوونارو دوست دارم....تابستونم جوجو داشتم...همش تو اتاقم بودن....:girl_in_dreams: بعدم که مردن خیلی گریه کردم...:w821::w821: علاقه به حیوون خاصی عجیب نیست.... وقتی به همه میگفتم چقدر جوجه اردکامو دوست داشتم همه تعجب میکردن!!! منم اون قسمت شازده کوچولو انتوان که درمورد دوستی روباه و پسرک بودو تعریف میکردم و همه میگفتن واقعا دیوونه شدم!!!:brodkavelarg: :there: حالا تو تمساح دوس داری مطمئنی تمساحم تو رو دوس داره؟؟ میدونم که دوسم دارن .. مطمئنم .... ای جووووونم منم تمساح میخوام بخصوص از اون کوچیکا اما من کوچیکاشو میخوام که بزرگش کنم .... اینقدری بشن خوبه ..... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من یه لاک پشت گوش قرمز دارم که کلش خیلی شبیه تمساحه ولی آرومه. اما اگه گرسنه باشه و کسی دستش رو ببره تو آکواریوم باید قید انگشتش رو بزنه... حالا این آرومشه، تمساح که دیگه کل آدم رو با جاش میبلعه!! پیشنهاد من به شما ایگوانا هست. فوق العاده شبیه به تمساح و مارمولکه. راحت هم تربیت میشه. گوشتخوار هم نیست. خیلی هم نازه. اگه خوب بهش برسه بعد 2 سال به یه متر میرسه. با همه این تفاسیر من دوسشون دارم و میخوام .... من تمساح میخوام :smiley (18): ر دم از این باغ بری میرسد...:smiley (18): :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خوب چیه...منم دوس دارم...من بطور اختصاصی عاشق مارم....ولی از هم خانواده هاشم بدم نمیاد...ولی متاسفانه خانوادم بغیر از رشد گیاه تو اطاقم اجازه نگهداری هیچ موجود زنده ای رو نمیدن!:45645: منم تمساح میخوام بخصوص از اون کوچیکا آره....اونم برا همیشه کوچیک موند! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ با همه این تفاسیر من دوسشون دارم و میخوام ....من تمساح میخوام میتونی از آفتاب پرست شورو کنی... یکی از فامیلای ما داره...خیلی باحاله! رو شطرنج که میذاریش ، میشه عین شطرنج... اینم عکسش: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من یه لاک پشت گوش قرمز دارم که کلش خیلی شبیه تمساحه ولی آرومه. اما اگه گرسنه باشه و کسی دستش رو ببره تو آکواریوم باید قید انگشتش رو بزنه... حالا این آرومشه، تمساح که دیگه کل آدم رو با جاش میبلعه!! پیشنهاد من به شما ایگوانا هست. فوق العاده شبیه به تمساح و مارمولکه. راحت هم تربیت میشه. گوشتخوار هم نیست. خیلی هم نازه. اگه خوب بهش برسه بعد 2 سال به یه متر میرسه. چه کوچیک:banel_smiley_52: اخه تو دلت میاد یه موجود رو از محیط زندگیش دور کنی بخاطر علایق خودت:w00: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اصلا هم تعجب نداره عزیزممنم تا چند سال پیش عاشق خفاش بودم مارمولکم خیلیدوست داشتم همش میرفتیم تفریح من دنبال مامولکا میکردم میگرفتمشون اخیییییی خب چرا اینجوری شدی ؟ به همون دلیلی که دوستات اینجوری میشن منم حیوونارو دوست دارم....تابستونم جوجو داشتم...همش تو اتاقم بودن....:girl_in_dreams: بعدم که مردن خیلی گریه کردم...:w821::w821: علاقه به حیوون خاصی عجیب نیست.... وقتی به همه میگفتم چقدر جوجه اردکامو دوست داشتم همه تعجب میکردن!!! منم اون قسمت شازده کوچولو انتوان که درمورد دوستی روباه و پسرک بودو تعریف میکردم و همه میگفتن واقعا دیوونه شدم!!!:brodkavelarg: اخییییی...الهییییییییی ولی من اینجور فک نمیکنم من یه لاک پشت گوش قرمز دارم که کلش خیلی شبیه تمساحه ولی آرومه. اما اگه گرسنه باشه و کسی دستش رو ببره تو آکواریوم باید قید انگشتش رو بزنه... حالا این آرومشه، تمساح که دیگه کل آدم رو با جاش میبلعه!! پیشنهاد من به شما ایگوانا هست. فوق العاده شبیه به تمساح و مارمولکه. راحت هم تربیت میشه. گوشتخوار هم نیست. خیلی هم نازه. اگه خوب بهش برسه بعد 2 سال به یه متر میرسه. یه متر؟؟؟؟؟؟بعد جا میشه تو خونه؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ منم همستر دارم تو خونه البته به غیر سگ دوستامم به خاطر این نمیان خونه ی ما یه بار دوستام نهار اومده بودن خونه ما بعد همستر توی کلاه که می مونه اصلا از جاش تکون نمی خوره بعد کلاه رو تخت من بود دوستم این کلاه برداشته بود گذاشته بود رو سرش که یهو همسترم از رو صورش دوییده بود وامده بود پایین دوستم چه جیغی زد از اون به بعد هیچ کدوم از دوستام خونه ما نمیان 7 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من که خیلی از همستر خوشم میاد. خیلی بامزه میشن. شنیدم بعضی از این خونواده های مرفه بالای شهری تهران همین تمساح رو به عنوان حیوون خونگی نگه میدارن. ایگوانا که یک متر که هنوز نهایت رشدش نیست. تا 1 متر و نیم هم میرسه. حیوون جالب و عجیبیه و قیافش هم خیلی خشن و پر ابهته. من یه طوطی خاکستری آفریقایی (کاسکو) هم دارم ولی کاش اینجا نبود و تو آفریقا راحت و آزادانه پرواز میکرد و با دوستاش بازی میکرد. جای همه ی حیوونا تو طبیعته... 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من که خیلی از همستر خوشم میاد. خیلی بامزه میشن. شنیدم بعضی از این خونواده های مرفه بالای شهری تهران همین تمساح رو به عنوان حیوون خونگی نگه میدارن. ایگوانا که یک متر که هنوز نهایت رشدش نیست. تا 1 متر و نیم هم میرسه. حیوون جالب و عجیبیه و قیافش هم خیلی خشن و پر ابهته. من یه طوطی خاکستری آفریقایی (کاسکو) هم دارم ولی کاش اینجا نبود و تو آفریقا راحت و آزادانه پرواز میکرد و با دوستاش بازی میکرد. جای همه ی حیوونا تو طبیعته... ای مرفه بی درد طوطی داری؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ فردا همشون رو جواب میدم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ یک چرای دیگر به هزار ویک چرای قبلیمان افزوده شد وقتی فریاد اوره کا اوره کا ی مرا شنیدی مطمئن باش جوابت را میدهم سپیدیییم دی: 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ این همه حیوون ناز و قشنگ دختر تمساح چیه؟!وقتی می خوای نازش کنی پوستت زخم میشه:w00: ی حیوون گوگولی دوست داشته باش خوب تمساح ها جز خطرناک ترین موجوداتن و هنگام گرسنگی به هیچ چیز و هیچ کس فکر نمی کنه...... سپید جان بهتره به حیوونی محبت کنی که قدر زحمات و محبتت رو داشته باشه و بتونه بهت آرامش بده تمساح رو باید با اضراب بری طرفش همش 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ خونه ما که شبیه باغ وحشه چون بابام عاشق حیووناس تازه قبلا که حیاط هم داشتیم دیگه ... اما انرژی میدن به انسانها تمساح هم خیلی حیوونه نازیه به نظر من :imoksmiley: شما امتحان کن اگه زنده موندی منم یکی میخرم اما به نظر من واسه تو خونه مینا یا کاسکو بهتره از همه چون هم میشه نازشون کرد هم کلی با ادم حرف میزنن :ws2: 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ میتونی از آفتاب پرست شورو کنی... یکی از فامیلای ما داره...خیلی باحاله!رو شطرنج که میذاریش ، میشه عین شطرنج... اونوقت من همش باید دنبالش بگردم :w00: منم همستر دارم تو خونه البته به غیر سگدوستامم به خاطر این نمیان خونه ی ما یه بار دوستام نهار اومده بودن خونه ما بعد همستر توی کلاه که می مونه اصلا از جاش تکون نمی خوره بعد کلاه رو تخت من بود دوستم این کلاه برداشته بود گذاشته بود رو سرش که یهو همسترم از رو صورش دوییده بود وامده بود پایین دوستم چه جیغی زد از اون به بعد هیچ کدوم از دوستام خونه ما نمیان خب همستر هم خیلی نازه ... ولی من تمساح رو ترجیح میدم خب من که خیلی از همستر خوشم میاد. خیلی بامزه میشن. شنیدم بعضی از این خونواده های مرفه بالای شهری تهران همین تمساح رو به عنوان حیوون خونگی نگه میدارن. ایگوانا که یک متر که هنوز نهایت رشدش نیست. تا 1 متر و نیم هم میرسه. حیوون جالب و عجیبیه و قیافش هم خیلی خشن و پر ابهته. من یه طوطی خاکستری آفریقایی (کاسکو) هم دارم ولی کاش اینجا نبود و تو آفریقا راحت و آزادانه پرواز میکرد و با دوستاش بازی میکرد. جای همه ی حیوونا تو طبیعته... خب این همه سگ و گربه و موش و . . . تو خونه ها زندگی میکنن ، حالا من میخوام یه حیوون بیارم بزرگش کنم میگی بهتره تو طبیعت باشه:w589: 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ فردا همشون رو جواب میدم عزیزم :w589: یک چرای دیگر به هزار ویک چرای قبلیمان افزوده شدوقتی فریاد اوره کا اوره کا ی مرا شنیدی مطمئن باش جوابت را میدهم سپیدیییم دی: عمو؟ از نظر شما اشکالی داره عمو ؟ شما هم ایجوری شدین ؟ این همه حیوون ناز و قشنگ دخترتمساح چیه؟!وقتی می خوای نازش کنی پوستت زخم میشه:w00: ی حیوون گوگولی دوست داشته باش خوب تمساح ها جز خطرناک ترین موجوداتن و هنگام گرسنگی به هیچ چیز و هیچ کس فکر نمی کنه...... سپید جان بهتره به حیوونی محبت کنی که قدر زحمات و محبتت رو داشته باشه و بتونه بهت آرامش بده تمساح رو باید با اضراب بری طرفش همش خب من حرفم اینه که چرا باید بعضیها اینجوری شوکه بشن از حرفم ؟ هرچی هست از آدم جماعت خطرناک تر نیست تمساح هم خیلی حیوونه نازیه به نظر من :imoksmiley: شما امتحان کن اگه زنده موندی منم یکی میخرم :girl_in_dreams: باشه .... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ از آدم خطرناک تر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: حالا چرا تمساح دوست داری؟چرا بهش علاقه پیدا کردی؟اصلا چی توی این حیوان دیدی که فکر کردی دوسش داری؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ از آدم خطرناک تر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:حالا چرا تمساح دوست داری؟چرا بهش علاقه پیدا کردی؟اصلا چی توی این حیوان دیدی که فکر کردی دوسش داری؟ :w888: نه ... تو موجودی خطرناک تر از آدم میشناسی بگو .... ابهت داره ... مثل بقیه حیوونا نیست ... خیلی هم نازه ... تازه مهربون هم هست چشاشم خیلی نازه و من دوست دارم کافیه یا بازم بگم ؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سپید جان میخوای با هم بریم قدم بزنیم از اون ور یه سر کوچولو بریم دکتر 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ ميدونم چه زجري ميكشي من يه مدت ببر ميخواستم هيچكي توجه نميكرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده