شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خدمت نو اندیشان عزیز یه نکته ای هست که اخیرا شنیدم و چک کردیم با یکی از مدیران بالا و دیدیم متاسفانه درست هستش دوستان گلم درسته اینجا یه محیط دوستانه هستش و هممون مثل خواهر و برادریم و درد و غم و شادیامون و برای هم میگیم ولی باز هستند کسایی که از این جمع صمیمی سوء برداشت میکنند و سوء استفاده میکنن اخیرا یکی از دوستان با یک آیدی دختر اقدام کرده از بعضی از دختران شماره گرفته:icon_pf (34): عاجزانه تقاضا میکنم حواستون و جمع کنید و حتی به من هم اعتماد نکنید:jawdrop: موفق باشید:icon_gol: 47 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ نعععععع چه کار زشت و ناپسندی :icon_pf (34): باید احضار ولی بشن ایشون بعد اون وقت یه سوال شما چجوری اون مجرم رو تعیین جنسیت کردید ؟!!!!! :ws2: 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ نعععععع چه کار زشت و ناپسندی :icon_pf (34): باید احضار ولی بشن ایشون بعد اون وقت یه سوال شما چجوری اون مجرم رو تعیین جنسیت کردید ؟!!!!! :ws2: دو تا یوزر داره دختر و پسر:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ کی هست این رفیق دوست یاب؟ من میتونم با آی دی پسر از پسرها شماره بگیرم؟ 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ دیگه اسمش و نخواین فقط به هر کسی اعتماد نکنید 4 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خدمت نو اندیشان عزیزیه نکته ای هست که اخیرا شنیدم و چک کردیم با یکی از مدیران بالا و دیدیم متاسفانه درست هستش دوستان گلم درسته اینجا یه محیط دوستانه هستش و هممون مثل خواهر و برادریم و درد و غم و شادیامون و برای هم میگیم ولی باز هستند کسایی که از این جمع صمیمی سوء برداشت میکنند و سوء استفاده میکنن اخیرا یکی از دوستان با یک آیدی دختر اقدام کرده از بعضی از دختران شماره گرفته:icon_pf (34): عاجزانه تقاضا میکنم حواستون و جمع کنید و حتی به من هم اعتماد نکنید:jawdrop: موفق باشید:icon_gol: مرسی برای اطلاع رسانیت البته برای دخترا البته اون تقصیر خود دختر هایی بوده که شماره داده اند و گرنه اونجور ادمهایی رو نمیشه جلویشان را گرفت توصیه من به همه خانومها اینه که >>>> ای همه ی دختران من فدایتان گردم اول مطمئن شوید و بذارین چند نفر دیگه طرف رابشناسند و دیگران در نمایشگاهی کوهی قهوه خونه ای جایی اونو ببیند بعدش....... . خودت هم اول شماره بگیر نه شماره بدهید ................... اونوقت لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خدمت نو اندیشان عزیزیه نکته ای هست که اخیرا شنیدم و چک کردیم با یکی از مدیران بالا و دیدیم متاسفانه درست هستش دوستان گلم درسته اینجا یه محیط دوستانه هستش و هممون مثل خواهر و برادریم و درد و غم و شادیامون و برای هم میگیم ولی باز هستند کسایی که از این جمع صمیمی سوء برداشت میکنند و سوء استفاده میکنن اخیرا یکی از دوستان با یک آیدی دختر اقدام کرده از بعضی از دختران شماره گرفته:icon_pf (34): عاجزانه تقاضا میکنم حواستون و جمع کنید و حتی به من هم اعتماد نکنید:jawdrop: موفق باشید:icon_gol: چه آدمایی پیدا میشن خجالتم خوب چیزیه:w00: 4 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ :167:عجب آدمایی پیدا میشن واقعا که 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ واي چه جسارتا ازرده شدم بجوري اينجا جاي اين كارهاست 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ دوستی های مجازی میتونه به دوستی های واقعی تبدیل بشه حیف محیط دوستانه اینجا که با این چیزا خراب بشه 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خب چه اشكالي داره حتما ايرانسلشونو دادن...ميخواست خوش باشن يه مدتيو 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خب چه اشكالي داره حتما ايرانسلشونو دادن...ميخواست خوش باشن يه مدتيو اسا جون همه مثل تو راحت فکر نمیکنن دخترایی هستند که واقعا از این کارا نفرت دارن من برای اونایی گفتم که براشون مهم نه اونایی که این کار تفریحشون و لذت میبرن 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اسا جون همه مثل تو راحت فکر نمیکنن دخترایی هستند که واقعا از این کارا نفرت دارن من برای اونایی گفتم که براشون مهم نه اونایی که این کار تفریحشون و لذت میبرن ميدونم عزيزم ولي اينو بدون اونيكه به اين راحتي شمارشو ميده بدون هيچ شناختي پس قصد ديگه اي هم نداره و براش چندانم مهم نيس. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ ميدونم عزيزم ولي اينو بدون اونيكه به اين راحتي شمارشو ميده بدون هيچ شناختي پس قصد ديگه اي هم نداره و براش چندانم مهم نيس. اون طرف با اسم دختر نزدیک شده نه پسر ! بعد از چند وقت دوستی عکمیق شماره میگیره اول اعتماد طرف مقابل و جلب میکنه 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اون طرف با اسم دختر نزدیک شده نه پسر ! بعد از چند وقت دوستی عکمیق شماره میگیره اول اعتماد طرف مقابل و جلب میکنه كاش ميديدن طرفو بعد....متاسفم. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ كاش ميديدن طرفو بعد....متاسفم. خب ما هم از اول همین و میگیم تو نت به کسی نمیشه اعتماد کرد شاید 50 درصد درست بگن و حقیقت و بگن ولی 50 درصد هم ممکنه دروغ بگن در نتیجه ریسکه که به همه اعتماد کنیم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ میدیم داداش سجاد و داداشش- داداش سهیل حالشو بگیرن 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ میدیم داداش سجاد و داداشش- داداش سهیل حالشو بگیرن شعبشون سیاره یا آرم طرح ترافیکم میخاد ؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ یه چیزی بپرسم...؟؟؟اگه با یه ای دی دختر و یه ای دی پسر میاد، از کجا فهمیدین جنسیت واقعیش چیه خب؟؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده