Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ خب سلام به همه. متاسفانه مجتبی چند روز پیش گفت که نمی تونه کلاس رو ادامه بده. همین دیگه... 2 لینک به دیدگاه
dr.hojat 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ hojat tarahi shahri moghadamati kami 1 لینک به دیدگاه
arezoo.star 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ نام واقعی : آرزو رشته تحصیلی:فارغ التحصیل رشته مهندسی معماری میزان آشنایی با تری دی مکس : در حد متوسط میزان آشنایی با وی ری:در حد متوسط اما دارم تمام تلاشمو برای هرچه بیشتر یاد گرفتن میکنم.ممنون 1 لینک به دیدگاه
ARCH_ART 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ نام واقعی : هانیه ذوالقدری رشته تحصیلی :معماری میزان آشنایی با 3dmax : در حد متوسط میزان آشنایی با vray : در حد متوسط نمونه کار : فایلش همرام نیست تو اولین فرصت میذارم . 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ 1. نام واقعی:حمید رضا 2. رشته ی تحصیلی:معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس:مقدماتی 4. میزان آشنایی با پلاگین0vray 5. نمونه کار:ندارم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خب سلام به همه.متاسفانه مجتبی چند روز پیش گفت که نمی تونه کلاس رو ادامه بده. همین دیگه... عججججب... چه به موقع رسیدم!! نام واقعی : هانیه ذوالقدریرشته تحصیلی :معماری میزان آشنایی با 3dmax : در حد متوسط میزان آشنایی با vray : در حد متوسطنمونه کار : فایلش همرام نیست تو اولین فرصت میذارم . چه جدی گرفتن قضیه رو!!! :w58::w58::w58::w58: [quote=eder;583728 ]تایپیک قفل شد QUOTE] 1. نام واقعی:حمید رضا2. رشته ی تحصیلی:معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس:مقدماتی 4. میزان آشنایی با پلاگین0vray 5. نمونه کار:ندارم یعنی واقعا اون قفل شدو ندیدی؟!!؟!!؟ درکل تاپیک جالبی بود! 1 لینک به دیدگاه
nazanin.np 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ salam esmam nazanine:ws2: :w16:memari mikhunam vali ta alan ba sketchup ya cad 3d mikardam nemune kar ziad didam :icon_redface:vali khodam balad nistam 1 لینک به دیدگاه
hamid3429 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ 1. نام واقعی : hamid 2. رشته ی تحصیلی: hesabdari 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: میشه گفت بد نیست 4. میزان آشنایی با پلاگین vray:کمی 5. نمونه کار: daram 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ 1. نام واقعی : وحید 2. رشته ی تحصیلی: شهرسازی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: میشه گفت هیچی 4. میزان آشنایی با پلاگین vray:چی هست؟ 5. نمونه کار: اونم ندارم لینک به دیدگاه
r_ranjbar46 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ . نام واقعی: رضا 2. رشته ی تحصیلی:آمار 3. میزان آشنایی با 3دی مکس:متوسط 4. میزان آشنایی با پلاگین vray: مبتدی 5. نمونه کار: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ . نام واقعی داوود 2. رشته ی تحصیلی دانشجو نرم افزار 3. میزان آشنایی با 3دی مکس هیچ 4. میزان آشنایی با پلاگین vray هیچ 5. نمونه کار هیچ لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ من تازه این تاپیک رو دیدم، نمیتونم هیچکدوم از آموزش ها رو دانلود کنم، نمیتونه دانلود کنه......من 3ds max بلدم، v ray هم کمی بلدم ولی باید بیشتر یاد بگیرم، احتیاج به آموزش v ray دارم............... لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آرپاک جون؟بیلمیرم یعنی چی؟:sorry: لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ 1. نام واقعی آرپاک 2. رشته ی تحصیلی مهندسی معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس تری دی مکس بیلمیرم. 4. میزان آشنایی با پلاگین vray اینم بیلمیرم 5. نمونه کار زیاد دیدم! آرپاک جون؟بیلمیرم یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ 1. نام واقعی احسان 2. رشته ی تحصیلی معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس هیچ 4. میزان آشنایی با پلاگین vray هیچ 5. نمونه کار 1 لینک به دیدگاه
ایوب صلاحی نژاد 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ایوب صلاحی نژاد مدیر شرکت تبلیغاتی کاج سیز در شهرستان چالوس رشته تحصیلی :گرافیگ رایانه تقریبا 60% کار با تری دی مکس و وی ری آشنایی دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده