safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ 1-فرشید 2-طراحی دکوراسیون داخلی 3-کار میکنم 4-کار میکنم 5-بلد نیستم بزارم.دوستان کمک کنن 7 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ 1-فرشید 2-طراحی دکوراسیون داخلی 3-کار میکنم 4-کار میکنم 5-http://www.upload-noandishaan.ir/images/25lbhxobwzrjt9k12dex.jpg برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم چندتا از کارای کوچیکم.خیلی بود نمیدونستم کدومو بزارم 8 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ 1-فرشید2-طراحی دکوراسیون داخلی 3-کار میکنم 4-کار میکنم 5-http://www.upload-noandishaan.ir/images/25lbhxobwzrjt9k12dex.jpg برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم چندتا از کارای کوچیکم.خیلی بود نمیدونستم کدومو بزارم شما که استاد مایی خوشال میشم کمکمون کنی :w72: 2 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ لطف دارین شما.مکس نرم افزار نیست.یه علمه.هیچکسیم عالمش نیست.هممون میتونیم بهم چیزهاسس یاد بدیم 4 لینک به دیدگاه
3lham 332 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نمونه کارا رو دیدم خجالت کشیدم.............................. :cryingf: 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ نمونه کارا رو دیدم خجالت کشیدم.............................. :cryingf: همه می تونن یاد بگیرن :there: توام مشقاتو انجام بدی میبینی که می شه :icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
871431011 144 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ علیرضا مکانیک هیچی نمی دونستم نمونه کارارادیدم تازه فهمیدم چیه نخندید بابا 7 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ ey baba elham khanom.faghat tamrin tamrin tamrin.injori movafagh mishi 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من تازه این مطلب رو دیدم:ws44: دیگه برا 3d max نمی شه ثبت نام کرد؟ :ws21::ws21: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من تازه این مطلب رو دیدم:ws44: دیگه برا 3d max نمی شه ثبت نام کرد؟ :ws21::ws21: شما اسمت رو بنویس ... تا صاحب تاپیک بیاد ... 4 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ هدی برنامه ریزی شهری می خونم هر دوشونو بلدم ولی برا اینکه با بچه ها هماهنگ باشم.... می گم هیچی 5 لینک به دیدگاه
nimar20 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ 1- رامين 2-معماري 3-مقدماتي 4-كم 5- فعلا در دسترس ندارم 6 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ hoda khanom mitoonim nemone karatoono bbeinim?fekr konam doostanam moshtagh bashan bebinan? 4 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ hoda khanom mitoonim nemone karatoono bbeinim?fekr konam doostanam moshtagh bashan bebinan? حتما باید منو ضایع می کردی :ws44:آخه چی بهت می رسید؟؟:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
sazgar20 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سازگار معماری هیشییییییییییی بلد نیستم .. 3 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : اولدوز 2. رشته ی تحصیلی: معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: کمی 4. میزان آشنایی با پلاگین vray: متوسط 5. نمونه کار: 8 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ oldoz torkiye?khobin?patoram khodet sakhty ya objecte? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده