shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ زین پاس اگر تاپیکی با این فرمول مهم و حیاتی که با تلاش شبانه روزی جوانان ایرانی حاصل شده، انتخاب نشه، ما در مکان پروفایل شقایق تحصن می نماییم. محمد فعلا مكانو عوض كن اول بريم پروفايل پيانيست 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اهای شادی اون موقع که اعلام کردیم از طریق خصوصی تاپیکایی که خوبن و بگید کجا بودی هان؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ محمد فعلا مكانو عوض كن اول بريم پروفايل پيانيست اهای شادی اون موقع که اعلام کردیم از طریق خصوصی تاپیکایی که خوبن و بگید کجا بودی هان؟ شیطونه میگه تاپیک قفل کنما... شقایق راس میگه دیگه میخواستید پیشنهاد بدید ایشششششش :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ خيالي نيست آرش جون گفتم كه زكات علم نشرشه! :ws2: رسمن از این حرکت بشر دوستانت تانکیو خیلی زیاد بازم بساز از اینا 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اون موقع سر نماز بودم !!!!! نماز شادی تیار (طیار) 3 روز طول میکشه!! 4 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پس از تلاشهاي شبانه روزي موفق به كشف تابعي براي محاسبه "درصد جذب" تواپيك اين تالار شدم ، چون زكات علم نشر آن است لذا اين فرمول رو در اختيار تمامي استارترهاي جوان سايت كه اسپرمهاي آينده ميباشند قرار ميدهم ! j=درصد جذابيت B= تعداد بازديدهاي تاپيك P=تعداد پستهاي تاپيك L=تعداد خطوط تاپيك كه با جذابيت نسبت عكس داره (اينقدر تاپيكاي كوپي پيستي شونصد خطي نزنيد :w00:) D=تعداد روزهايي كه تاپيك در صفحه اول تالار بالا باقي ميمونه S= ثابت اسپم = 8.022___~8 ********************************************** خب حالا جذابيت چند تا از تاپيكهاي فعلي رو بررسي ميكنيم! آیا شما هم سوالات بی جواب در ذهن تان دارید؟ B=644 , p=81 ,D=7 , L=3 جذابيت تاپيك~= 83% نظر شما درباره کسانیکه از خود باد در میدهند چیست؟ B=1268 , P=100 , D=7 , L=5 جذابيت تاپيك~=71% تو كه چشــــــــــــمــــــــات خيلي قشنگه...بيا تو كارت دارم! (تاپيك خودمه) B=1265 , P=114 , D= 7 , L=9 جذابيت تاپيك~=49% یادت هست ؟ B=1151 , P=98 , D=6 , L=20 جذابيت تاپيك~= 22% براي محاسباتتون ميتونيد از اين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده كنيد! *************** پ.ن : اين تاپيكو به ياد مهرشاد (بچه هاي قديمي ميشناسنش) زدم كه استاد ساختن اين فرمولها بود! آقا قلی از شما کتبا تشکر میکنه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده