alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ در حکم انتصاب علی نیکزاد به سرپرستی وزارت راه اشتباه عجیبی به چشم میخورد. فردا نوشت: در این حکم که برای علی نیکزاد صادر شده و وزیر مسکن را همزمان به عنوان سرپرست وزارت راه نیز مشخص مینماید خطاب به وی آمده است با استناد به اصل یکصدو سی و پنجم قانون اساسی "جمهوری ایران" .... به عنوان سرپرست وزارت راه منصوب میشوید. این اشتباه با توجه به حساسیت فوقالعاده این احکام و ارسال آن برای نهادهای متعدد جهت انجام هماهنگیهای لازم و همچنین همزمانی با ایام دهه فجر قابل تامل میباشد. 14 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ من این اصطلاح و اگه اشتیباه نکنم !!!!یه مدت پیش شنیدم که کلی سرش سرو صدا شد و کلی بر علیه اون گروهی که این حرفو زدن موضع گیری کردن اما حالا تو این سطح شنیدن جالبه والا................... مملکت گل و بلبل 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی ولایت مطلقه فقیه پرررررررررررررررررررررررر 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ دلتون خوشه ها.اینقدر ساده نباشید.درپس این حرفا فتنه ای عمیق پنهان است! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ کی اینو تایپ کرده؟ بیچاره فاتحه اش خوندس:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ دلتون خوشه ها.اینقدر ساده نباشید.درپس این حرفا فتنه ای عمیق پنهان است! گویا حالا حالا ها با این فتنه کار داریم !!! این کلمه خیلی معروف شد توی یه مدت کم !! 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ گویا حالا حالا ها با این فتنه کار داریم !!! این کلمه خیلی معروف شد توی یه مدت کم !! نه اشتباه نکن.این فتنه که من گفتم از اون فتنه معروفا نیس.فقط ظاهرشون شبیه همه. وگرنه فرقشون از زمینه تااااااا زیرزمین! 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ نه اشتباه نکن.این فتنه که من گفتم از اون فتنه معروفا نیس.فقط ظاهرشون شبیه همه.وگرنه فرقشون از زمینه تااااااا زیرزمین! اما فعلا که همه رو با یه لفظ فتنه سر گرم کردن !! مملکت گل و بلبل ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده