alborzrad 2116 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 در حکم انتصاب علی نیکزاد به سرپرستی وزارت راه اشتباه عجیبی به چشم میخورد. فردا نوشت: در این حکم که برای علی نیکزاد صادر شده و وزیر مسکن را همزمان به عنوان سرپرست وزارت راه نیز مشخص مینماید خطاب به وی آمده است با استناد به اصل یکصدو سی و پنجم قانون اساسی "جمهوری ایران" .... به عنوان سرپرست وزارت راه منصوب میشوید. این اشتباه با توجه به حساسیت فوقالعاده این احکام و ارسال آن برای نهادهای متعدد جهت انجام هماهنگیهای لازم و همچنین همزمانی با ایام دهه فجر قابل تامل میباشد. 14
alborzrad 2116 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 من این اصطلاح و اگه اشتیباه نکنم !!!!یه مدت پیش شنیدم که کلی سرش سرو صدا شد و کلی بر علیه اون گروهی که این حرفو زدن موضع گیری کردن اما حالا تو این سطح شنیدن جالبه والا................... مملکت گل و بلبل 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 دلتون خوشه ها.اینقدر ساده نباشید.درپس این حرفا فتنه ای عمیق پنهان است! 3
alborzrad 2116 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 دلتون خوشه ها.اینقدر ساده نباشید.درپس این حرفا فتنه ای عمیق پنهان است! گویا حالا حالا ها با این فتنه کار داریم !!! این کلمه خیلی معروف شد توی یه مدت کم !! 1
MechJJ 11368 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 گویا حالا حالا ها با این فتنه کار داریم !!! این کلمه خیلی معروف شد توی یه مدت کم !! نه اشتباه نکن.این فتنه که من گفتم از اون فتنه معروفا نیس.فقط ظاهرشون شبیه همه. وگرنه فرقشون از زمینه تااااااا زیرزمین! 1
alborzrad 2116 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2011 نه اشتباه نکن.این فتنه که من گفتم از اون فتنه معروفا نیس.فقط ظاهرشون شبیه همه.وگرنه فرقشون از زمینه تااااااا زیرزمین! اما فعلا که همه رو با یه لفظ فتنه سر گرم کردن !! مملکت گل و بلبل ! 1
ارسال های توصیه شده