رفتن به مطلب

مکتب انزوا طلبی

ارسال های توصیه شده

چقد به معاشرت اجتماعی اهمیت میدید ؟

اهل دید و بازدید و سر زدن به دوستان و اشنایان هستید ؟

در مراسم ها مثل جشن و ختم و اینا شرکت میکنید ؟

از اینکه با دیگران کمتر در تماس باشید کمتر امدو شد کنید دچار افسردگی و ناراحتی نمی شوید ؟.......

..........

.......

...

..

مطمعنا پاسخ ها متفاوت و بستگی به روحبه و خصوصیت ذاتی ادم ها و شرایط زندگیشون داره مثلا برای بعصیا حتی کم شدن معاشرت های اجماعی خجالت اور و زشته و بعضی دیگه هم برعکس اونقد دایره ارتباطی شون محدودهست که میشه گفت به نوعی انزوا طلبن

واقعا چرا ؟ ایا علاوه بر محدودیت های اجتماعی این ذهن و طرز فکر ما نیست که مشکل ساز و محدودیت افرینه ؟برای برون رفت از این مشکل راهکار چیه ؟نقطه شروع و اعاز کجاست ؟ و در یک کلام چه باید کرد ؟

• Like 13
لینک به دیدگاه
خب بعضيا مدلشونه...دوس ندارن زياد رفت و آمد داشته باشن...مشكل چيه؟

آره راجب به اون بعضيا حرفي نيست اما يه عده هستن ذاتن اجتماعين اما بنا به دلايلي از بقيه پرت ميشن حالا خودشون ميخوان يا به اجبار مثلا يكي ميشناسم شغلش ملوان كشتيه چهار ماه توي درياست و به كشوراي ديگه ميره چهار ماه خونه است خيلي شاكي از وضعيتش همش مي ناله كه خسته كننده است تازه بعضيا هستن شش ماه روي ابن شش ماه خونه

تازه وضعيت اونا از ماه بهتره چون نصف سال خونه اند خود من دو هفته كار يه هفته خونه انم هركه رو ميبنم از دوستان اشنايان ميگه ....همشون ميگن كجايي نيستي !!

• Like 6
لینک به دیدگاه

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود

پسته ی بی مغز چون لب واکند رسوا شود

عیب پاکان زود بر مردم هویدا میشود

موی اندر شیر خالص زود پیدا میشود

به نظر من بزرگترین علل انزوا طلبی همینه که شاعر بزرگوار فرموده.

یعنی ترس ما از ضایع شدن،ترس ما از کوچک شدن،ترس ما از شعور بیشتر مخاطبان،ترس ما از مورد قضاوت دیگران قرار گرفتن و......

مخصوصا این ویژگی از کودکی شکل میگیره،یعنی اگر پدر و مادر از بچگی مرتبا تو دهان بچه بزنندکه ساکت شو؛ این بچه در آینده منزوی میشه.

باید به بچه ها در کودکی فرصت اظهار نظر داد،چون جبرانش در آینده و سنین جوانی واقعا سخته......

• Like 11
لینک به دیدگاه
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود

پسته ی بی مغز چون لب واکند رسوا شود

عیب پاکان زود بر مردم هویدا میشود

موی اندر شیر خالص زود پیدا میشود

به نظر من بزرگترین علل انزوا طلبی همینه که شاعر بزرگوار فرموده.

یعنی ترس ما از ضایع شدن،ترس ما از کوچک شدن،ترس ما از شعور بیشتر مخاطبان،ترس ما از مورد قضاوت دیگران قرار گرفتن و......

مخصوصا این ویژگی از کودکی شکل میگیره،یعنی اگر پدر و مادر از بچگی مرتبا تو دهان بچه بزنندکه ساکت شو؛ این بچه در آینده منزوی میشه.

باید به بچه ها در کودکی فرصت اظهار نظر داد،چون جبرانش در آینده و سنین جوانی واقعا سخته......

شايد ولي منزوي شدن اونم از جامعه دلايل مهمتر ديگه اي هم داره كه به تربيت خانوادگي برنميگرده مثلا نبود و نداشتن فرصتي براي ارتباط بله ارتباط فرق نمي كنه ازاد يا محدود ..مثال زدم كه مثل همون ملوان كشتي يا شرايط خودم كه دو هفته دور از جامعه شهري و ادم ها هستم و همين احساس خلا و نياز باعث اومدنم به انجمن ميشه ....

خيليا ميگن قديما صميميت ها و در نتيجه رفت امدها بيشتر بود مردم ازادتر بودن ارتباط ها بيشتر بو كمتر دغدغه نون و جا مكان هزينه هاي سنگين داشتن تورم مثل الان اينقد پايين وتك رقمي نبود خلاصه فكر و ذهن ازادتري داشتن براي دوست داشتن و به فكر هم بودن

• Like 7
لینک به دیدگاه

خيليا ميگن قديما صميميت ها و در نتيجه رفت امدها بيشتر بود مردم ازادتر بودن ارتباط ها بيشتر بو كمتر دغدغه نون و جا مكان هزينه هاي سنگين داشتن تورم مثل الان اينقد پايين وتك رقمي نبود خلاصه فكر و ذهن ازادتري داشتن براي دوست داشتن و به فكر هم بودن

این مسئله ماله همه جای دنیاست.

ربطی به ایران و...... نداره.

مثلا شما در فیلم های اروپای قدیم نگاه کنین،یک خانواده مسیحی دور هم میشینن قبل از غذا دعا میکنن با هم خوشحالند.

اما الان چی؟

همه یا در جستجوی پدرند یا در جستجوی مادر !!!!!

به نظر من پاشیده شدن نهاد خانواده آنهم به دلیل فهمیدن یکسری چیزهایی که زندگی مادی را راحت تر کرده،اما زندگی معنوی را سخت تر.

مهمترین عامل انزوا طلبی اکثر مردم دنیاست......

• Like 7
لینک به دیدگاه

مثلا شما در فیلم های اروپای قدیم نگاه کنین،یک خانواده مسیحی دور هم میشینن قبل از غذا دعا میکنن با هم خوشحالند.

اما الان چی؟

به نظر من پاشیده شدن نهاد خانواده آنهم به دلیل فهمیدن یکسری چیزهایی که زندگی مادی را راحت تر کرده،اما زندگی معنوی را سخت تر.

انزوا طلبی ربطی به مادیات و این حرفا نداره شیخ

• Like 5
لینک به دیدگاه

اما الان چی؟

بله قبول دارم در سطح خانوادگي شايد تا حدودي كلي باشه درسته به دلايل اقتصادي فرهنگي خلاصه هرچي ...

اما صوبحت سر ايرانه مثلا تا همين چهار پنج سال پيش اون موقعه ازادي ها يه نمه بيشتر بود مثلا فيلمها و كتاب ها نشرياتي كه ميومد بيرون ارزش ديدن و خوندن داشتن سمينار ها شب شعر ها گرد همايي هاي كه برگزار ميشد ارزش رفتن داشت بيان و مطرح كردن عقايد و افكار درهر قالبي شعر موسيقي مقاله مشتري داشت همين باعث مي شد مردم دور هم جمع بشن و همديگه رو بشنوند با مشكلات و درد هاي هم اشنا بشن اما الان علاوه به كنف يكون كردن اين روزنه هاي اجتماعي دايره محدوديت هاي ارتباطي رو به دنياي مجازي نت هم كشوند و وحشت ناك سعي بر درور نگه داشتن ادم ها از يك ديگه دارن اينو به وضوح ميشه ديد

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا داره وقتي ادم مجبور باشه برا ي خرج و مخارج از غذا گرفته تا كرايه خونه و شهريه دانشگاه ازاد و... اينا از صب تا شب كار كنه ديگه وخت و انر‍ي برا ديد و بازديد ميمونه

كلا ماديات به هر چيزي ربط داره اين يه اصله

• Like 4
لینک به دیدگاه

آخه فرزندم مگه مواردی مثل خانواده و ... که من مطرح کردم فقط مادیات بود؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

اهل رفت وامد هستم ولی دوستای زیادی ندارم....با همه زود اشنا و دوست میشم اما دوستیهام فقط با یه عده خاصی عمیق میشه....که در حال حاضر 3-4 نفر بیشتر نیستن....

دوست دارم با کسی که معاشرت میکنم هم نوعه خودم باشه و تفکرش مثل خودم باشه...

درضمن فک میکنم تو جامعه فعلیه ما همه انقدر مشکل و گرفتاری دارن که کمتر به معاشرت با هم میرسن....دلیله دیگش هم یه نوع افسردگی و عدم اعتماد به نفسه که تو خیلی از ماها نهادینه شده که جلوی روابط شاد و ازادمون و میگیره...دائما در معرض قضاوت هستیم همینا به نظرم دلایل کافی ای هستش برای معاشرت نکردن و منزوی شدن

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من همیشه تو اجتماع و شلوغی بودن آدمو از شناخت خودش و آرامش دور میکنه و بلعکس اگه زیاد هم آدم تو خودش باشه و از جمع منزوی باشه و زیادی به خودش فکر کنه و اتفاقات اطرافش افسرده میشه و به جایی میرسه که اونقدر از اجتماع دور شده که دیگه اطرافیان پذیراش نمیشن چون یه جورایی از قافله عقب میمونه

ولی من اگه بخوایم دو قطب منزوی و اجتماعی رو در نظر بگیریم شخصیتم بینابین و نزدیک به منزویه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

روابط اجتماعی خوبه ولی باید ببینی طرفت کیه اون قدیماکه خیلی رفت و آمد بین آدما زیاد بود و با هم خیلی صمیمی بودن ولی الان معمولا به دوری و دوستی اعتقاد دارن!

از اینها بگذریم من خودم خیلی رعایت میکنم چون بارها اتفاق افتاده که نزدیک شدنم به کسی باعث شده که کلا رابطمون بهم بخوره

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من انزوا طلبی به شرایط روحی / کاری /خانواده / تربیت / خلق و خوی / وضعیت و مشکلات زندگی و هزاران چیز دیگه بستگی داره که اگر بخواین میتونم براتون مثال بزنم....!!!!!!!!

بعضیها کلا توی خانوده هاشون روابط سردی دارن و طبیعتا توی اجتماع هم همینن.......

بعضیها به علت هوش و اطلاعات زیاد از ایجاد رابطه با انسانهای عادی هیچ لذتی نمیبرن چون چیزی بدست نمیارن و ترجیح میدن با اشخاصی مثل خودشون رابطه داشته باشن.....:banel_smiley_4:

مهمترین عامل میتونه شرایط روحی و مشکلات زندگی باشه....:ws44:.. بعضی اوقات وقتی آدم از نزدیکان یا همکار یا دوستش ضربه میخوره تا یه مدت اصلا دلشون نمی خواد هیچ بنی بشری رو ببینه..:167:..:w00:

و خیلی چیزای دیگه......:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خيلي وقتا هم سطح توقعات بالا باعث كم رنگ تر شدن ارتباطاتمون ميشه

مثلا اينكه انتظا ر داشته باشيم حتما شخصي پيدا شه كه از هرنظر پاسخ گوي نياز هاي روحي رواني مون باشه و كاملا ديدگاهاش منطبق با ما باشه بعد باش دوست بشيم يك احتمال بعيده ..

كلا اگه توقعات پايين تر بياد روابط بيشتر ميشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

من دوست دارم با هم کیشان خودم رفت و آمد داشته باشم. ولی اگر احساس کنم فردی یا افرادی میتونه روی من تاثیر مثبت بزاره سعی میکنم باب آشنایی و رفت و آمد رو باز کنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...