Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خیلی حرفا دارم که بزنم. امیدوارم این پر چونگی منو ببخشید. اینجا مثه کلنی زنبور های عسل هست. هر زنبوری هم کار خاصی داره. یکی اینجا رو مرتب میکنه یکی به ملکه میرسه اون یکی خونه میسازه . خیلی ها میرن از برون شهد گلها رو میارن و اینجا عسل و موم میسازن. خیلی ها از بچه کوچولو ها مراقبت میکنند. عده ای نظم این کلنی رو حفظ میکنند و الی آخر. بهتون بگن ها . اگه همینجوری به کارتون ادامه ندین این کلنی از هم میپاشه و اولین نفری که آواره میشه تک تک ما ها هستیم. فردا بازم زمستون میاد و ما به این خونه نیاز داریم که توش راحت باشیم و از سرما و گرما در امان بمونیم. یادتون نره که فقط کار های خودتونو انجام بدین و کاری بکار زنبور های دیگه نداشته باشین. تالار گفتگو هم محل بازی زنبور های عسله. اونجا که اومدین شاد باشین و برای کار فردا خودتونو آماده کنین. یه استراحتی , خوش و بشی , اسپمی , گفتگوئی , قصه ای بگید تا همه مون تمدید قوا کنیم و بتونیم به کارامون برسیم. نرین اون پشت مشت ها قایم بشین. ما زنبورای عسل بوی همدیگه رو از صد فرسخی هم حس میکنیم. ما میدنیم شما پشت اون بوته گل سرخ قایم شدین. بیاین بیرون تا باز هم با هم باشیم. کاری نکنیم که زنبور کوچولو ها تو دلشون بهمون بخندن. برا خودمون حصار درست نکنیم. نخیر , ما حرفامون تموم نشده. ما بدون اینکه حرفی هم بزنیم میدونیم هر کسی چی میگه. اما این کافی نیست. چون زنبور کوچولو ها هنوز این زبان رو بلد نیستند و اگه سکوت کنیم اونا نمیتونن چیزی یاد بگیرن. بخاطر اونام که شده بیاین بازم حرفامونو بزنیم و اینقد ادای زنبور بزرگ ها رو در نیاریم. دنیای زیبای ما همونجوزی که بود قشنگ بود. بیائیدبه همون شکل سابق نگهش داریم. مرسی بچه ها. همه تونو دوست میدارم. کسی به روی خودش نیاره که بزرگ شده. مام به روی کسی نمیاریم. بیائید دنیای قشنگ سالهای گذشته رو بازم زنده کنیم. و گرنه پیر و فرتوت میشیم و دیگه بازیمون نمیدن و می بازیم. خدا نکنه اینجوری بشه. 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ هییییییییییی چه زود بگذشت یکسال از عمرم تو نواندیشان گذشت باورم نمیشه 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ خیلی حرفا دارم که بزنم. امیدوارم این پر چونگی منو ببخشید. اینجا مثه کلنی زنبور های عسل هست. هر زنبوری هم کار خاصی داره. یکی اینجا رو مرتب میکنه یکی به ملکه میرسه اون یکی خونه میسازه . خیلی ها میرن از برون شهد گلها رو میارن و اینجا عسل و موم میسازن. خیلی ها از بچه کوچولو ها مراقبت میکنند. عده ای نظم این کلنی رو حفظ میکنند و الی آخر. بهتون بگن ها . اگه همینجوری به کارتون ادامه ندین این کلنی از هم میپاشه و اولین نفری که آواره میشه تک تک ما ها هستیم. فردا بازم زمستون میاد و ما به این خونه نیاز داریم که توش راحت باشیم و از سرما و گرما در امان بمونیم. یادتون نره که فقط کار های خودتونو انجام بدین و کاری بکار زنبور های دیگه نداشته باشین. تالار گفتگو هم محل بازی زنبور های عسله. اونجا که اومدین شاد باشین و برای کار فردا خودتونو آماده کنین. یه استراحتی , خوش و بشی , اسپمی , گفتگوئی , قصه ای بگید تا همه مون تمدید قوا کنیم و بتونیم به کارامون برسیم. نرین اون پشت مشت ها قایم بشین. ما زنبورای عسل بوی همدیگه رو از صد فرسخی هم حس میکنیم. ما میدنیم شما پشت اون بوته گل سرخ قایم شدین. بیاین بیرون تا باز هم با هم باشیم. کاری نکنیم که زنبور کوچولو ها تو دلشون بهمون بخندن. برا خودمون حصار درست نکنیم. نخیر , ما حرفامون تموم نشده. ما بدون اینکه حرفی هم بزنیم میدونیم هر کسی چی میگه. اما این کافی نیست. چون زنبور کوچولو ها هنوز این زبان رو بلد نیستند و اگه سکوت کنیم اونا نمیتونن چیزی یاد بگیرن. بخاطر اونام که شده بیاین بازم حرفامونو بزنیم و اینقد ادای زنبور بزرگ ها رو در نیاریم. دنیای زیبای ما همونجوزی که بود قشنگ بود. بیائیدبه همون شکل سابق نگهش داریم. مرسی بچه ها. همه تونو دوست میدارم. کسی به روی خودش نیاره که بزرگ شده. مام به روی کسی نمیاریم. بیائید دنیای قشنگ سالهای گذشته رو بازم زنده کنیم. و گرنه پیر و فرتوت میشیم و دیگه بازیمون نمیدن و می بازیم. خدا نکنه اینجوری بشه. البته باید یه چیزم یاد بگیریم زنبور ها هیچ وقت هم نوع خودشون رو نیش نمیزنن اگه اینجا هم بخواد اونجوری بشه باید نیشامون رو برای دوستان و هم نوعان قلاف کنیم 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ البته باید یه چیزم یاد بگیریم زنبور ها هیچ وقت هم نوع خودشون رو نیش نمیزنن اگه اینجا هم بخواد اونجوری بشه باید نیشامون رو برای دوستان و هم نوعان قلاف کنیم حق با شماست. 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ نوش جان. بره اونجا که غم نباشه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 منظورت کدوم جاستhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/JC_thinking.gif:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یادت هست ؟برای بعضیامون سه سال بعضیامون دوسال بعضیامون یکسال و کمتر مونده بودیم اسم کاربریمون رو چی بذاریم ، اما هر چی بود زدیم ، اونی که عشق سینما بود یه چیزی گذاشت اونی که عشق درس بود یه چیزی یکی هم اسم خودشو گذاشت... اول که اومدیم یکم حس غربت میکردیم اما خیلی زود همه با هم صمیمی شدیم وشدیم معتاد محیط مجازی مهندسان. یکمون 17سالش بود یکی 20 و یکی 35 و ... یکی استاد دانشگاه بود یکی کاسب یکی دانش اموز یکی کنکوری یکی پولدار یکی طرفدار احمدی نزاد یکی یکی مخالفش یکی و .. اما هیچکدوم اینا برامون تفاوتی ایجاد نمیکرد هممون دوست بودیم فقط دوست شایدم خواهر وبرادر . خیلیا میگفتن این دوستی ها مجازیه ویک روز همشون می پره. تا اینکه گذشت و گذشت ومهندسان برامون غیر قابل تحمل شد... توی این دنیای بزرگ مجازی همه خاطرات ثبت شده و همه نوشته های و همه تلاشامون توی تنها یک دقیقه توی بایگانی کردن و درشو محکم بستن. خیلی هامون افسرده شدیم ،دلتنگ شدیم ولی دیگه امیدی نداشتیم دور هم باشیم اما دلمون میخواست بهمون ثابت کنه مجازی حقیقی حالیش نیست هیچکدوممون نفهمیدیم که چی شد اما الان میبینیم باز دوباره دور هم جمع شدیم تا نشون بدیم مهندسان و انجمنو.. همشون تنها یک بهونه هستند واسه اینکه دور هم باشیم پس دوستی هامون ، خاطراتمون ، گریه هامون واسه هم، دعا های قلبی مون و .. رو هیچ وقت یادت نره و هیچ وقت .. یادت نره که همو چقدر دوست داریم . .. بد نیست بیایم و یه عهد دوباره ببندیم برای دوستی های قشنگمون هستیم! هم معتاد توهمی (دنیای مجازی)! هم نمک گیر باشگاه نواندیشان! هم عاشق رفقای گرامی! هم نوکر دوستای عزیزمون! هم ..... 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ منظورت کدوم جاستhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/smile/JC_thinking.gif:JC_thinking: جای بدی نیست. دل! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ یه چیزائی رو این وسط فراموش کردیم. اینکه داریم همزمان بزرگ میشیم و تغییر میکنیم. روزی که من با عنوان سهند اومدم اینجا یه دانشجو بودم اما الان دارم دکترامو میگیرم. همش سه ماه مونده مدرکمو یگیرم. هر یوزری که خرابش میکردم (البته با جنجال) بعدش با یه یوزر دیگه میومدم. اون یوزر ها هر کدومش یه نوع از شخصیت درونی من بودن. اما کسی اینو باور نکرد. من با کمک اون یوزر ها همه شخصیت های درونم رو در معرض بازخورد عقاید و آراء دوستان قرار دادم و فهمیدم که کدام شخصیت خودمو برای همیشه تقویت کنم و داشته باشم. خیلی ها هم با یه یوزر اومدن و همون یه یوزر رو دارن. اونام فکر نکنند یکرنگ بودن. با همون یه یوزر شخصیت های مختلفی رو از خودشون بروز دادن و حالا اونام پخته تر شده اند. خیلی هامون درجه گرفتیم و اولش احساس خوبی داشتیم. بعد ها فهمیدیم که این درجات ما رو متمایز میکنه و همین احساس تمایز باعث شد از یکسو بیشتر تغییر کنیم و از سوی دیگر از بقیه دوستان فاصله گرفتیم. سجاد عزیز چندی قبل همه امتیازاشو پاک کرد ولی کسی به روی خودش نیاورد. داداش اسی با هر ترفندی بود تاپیکهای هوشمندانه میزد تا در سایه اون طنز های قشنگ یکم بچه ها رو بیدار تر کنه. بنظر من موفق بود. دستش درد نکنه. شقایق عزیز به خاطر تالار فداکاری کرد و همزمان با چند تا مشکل بزرگ مواجه شد. اما صبور بود و موفق. از ایشون هم ممنونم. داداش وحید خیلی صبوری به خرج داد تا تالار پر رونق بشه. خواهرمون بهار بخاطر شقایق و وحید خیلی حرفاشو نزد تا اتحاد بچه ها بهم نریزه. گردش های دسته جمعی و دید و بازدید های قشنگ . محمد آدمین بخاطر اینکه مجبور نشه با بچه ها رو در رو بشه و شاید دل کسی رو بشکنه , از سمت آدمین بودنش کنار رفت تا به همه ثابت کنه که همه رو دوست داره. اگه بخوام اسم تک تک بچه ها رو بیارم اندازه یه کتاب میشه. همشون همینجا رشد کردن و اگه همین حالا تاپیکها و جوابها و نظرات گذشته اونا رو با الان مقایسه کنید به بزرگ شدنشون پی میبرید. خدا رو شکر خیلی از بچه ها حرفایی تو دلشون بود که از بچگی نتونسته بودن بزبون بیارن. اینجا این امکان براشون فراهم شد که بغضشونو بترکونن و یکم راحت بشن. در این کش و قوس همه ما از هم آموختیم . بازم خدارو شکر. عین اهل یه خونه شدیم. همه قهر و اشتی هامون مثه قهر و اشتی های اهالی یه خونه شده. این یعنی یه شانس خوب و یه موفقیت برای همه مون که حداقل نا لوتی و نامرد نبودیم. خوب انرژی بعضی ها با بعضی دیگه ضد هم هست. اینام هنوز دارن همدیگه رو دفع میکنند و اینم زیباست. سهیل خوشگل و خوش زبانمون خیلی فداکاریها کرد. اینکه از بین اینهمه خوبان گاهی اسم یکی دو تاشو میارم لطفا به دل نگیرید. خلاصه باید اینم بدونیم که ما بکمک این تالار و این سایت و بقیه سایت ها تونستیم با هم بودن رو در هر شرایطی تجربه کنیم. این یعنی یه شانس خوب . حالام طوری نشده. فقط کافیه بدونیم که بزرگ تر شده ایم و این وسط هوای کوچکتر ها رو هم داشته باشیم. عین اهل یه خونه. بزرگترا و متفکرین این قوم نباید گوشه گیری کنند. خوب بزرگ شدید که خدا رو شکر . حالا دیگه عین بزرگترا همش ایراد نگیرید. فککنید اینجا سیزده بدر هست. مگه نه اینکه تو سیزده بدر بابا بزرگها هم با نوه هاشون الا کلنگ هم بازی میکنند؟ خوب دیگه. شمام اینجوری فک کنید. بچه ها شما رشد کردین. این جای تبریک داره . ولی خواهشا گوشه گیری نکنید. بیائید بازم به همون بازی خوب جا افتاده مون ادامه بدیم. این کار الان اینجا نیاز هست. بچه ها که بزرگ میشن هر کدومشون برا خودشون یه اتاق سوا میگیرند. شمام اینجا همین کارو کردین و دیگه از اتاقهاتون بیرون هم نمیاین. خودنونم متوجه رفتارتون شدین؟ پس اونوقت خونه چی میشه ؟ بیائید این پارتیشن بندی های روحی و فکری و رفتاریتونو حذف کنید و مثه سابق باشید. این خونه , خونه بابا بزرگه. باید به همین شکل بمونه. این دیوار های خود ساخته رو از نو وردارین و بذارین بقیه هم احساس دلتنگی نکنند. بازم در ادامه شاید یه چیزایی بنویسم. مرسی ...... :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی میگه پ ن پ آقا قلی آلزایمر داره!!! (آقا قلی کاربر صفر کیلومتره!!) 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی میگه پ ن پ آقا قلی آلزایمر داره!!!(آقا قلی کاربر صفر کیلومتره!!) این آقا قلی کاربر قدیمی نیس با این ای دی اومده؟ 5 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ این آقا قلی کاربر قدیمی نیس با این ای دی اومده؟ آقا قلی به هوش و ذکاوت شما احسنت میگه! آقا قلی از باشگاه مهندسان اومده! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ منم موقعی که می خواستم واسه کنکور کارشناسی ناپیوسته بخونم ، از باشگاه مهندسان موقتی خداحافظی کردم.اون موقع دیگه اکثر بچه های خودمون از اونجا رفته بودن.منم راحت خداحافظی کردم نشستم سر درسم.بعدش فهمیدم همه اون بچه ها اومدن اینجا...دقیقا از کنکور که برگشتم خونه ، اولین کاری که کردم این بود که اینجا عضو شدم چقدرررررررررر خوشحال شدم وقتی دوباره اینجا دیدمتون:girl_blush2: آخه دلم برای همتون خیلی تنگ شده بود 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شقایق خانم این تاپیک در مورد چی هست لطفا ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شقایق خانم این تاپیک در مورد چی هست لطفا ؟؟ بعد 12 صفحه می گی تاپیک راجع به چیه؟ :vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شقایق خانم این تاپیک در مورد چی هست لطفا ؟؟:icon_razz:واقعا نخوندی یا حال نداشتی بخونی؟ عهد بستن مجدد دوستی هامون 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ وایییییییییییییی منم با همه ی دوستای خوبم تجدید پیمان میکنم حتی اونایی که دوستیمون در حد فرستادن 1 درخواست دوستی بوده من دوستی اینجوری رو بیشتر از واقعی دوست دارم تو واقعیت انسان ها دنبال سود هستند حتی تو دوستیاشون! 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ شقایق خانم این تاپیک در مورد چی هست لطفا ؟؟ :icon_razz:واقعا نخوندی یا حال نداشتی بخونی؟ عهد بستن مجدد دوستی هامون ببین شقایق صفحه اول رو خوندم ولی دوستی اول شروع میشه .. بعدش ممکنه مشکلی پیش بیاد اونوقت میگیم عهد مجدد . حالا سوال اینه اگه اصولا با کسی دشمنی پیش نیومده باشه اما طرف دنبال دشمنی باشه چی ..یا اگه با علائم مجازی نشون بده که من اصولا از وجود تو خوشم نمیاد چی ؟؟؟ پست من که فقط یک سوال در ان مطرح بود ببین .. تشکر های زیرش رو ببین .... و بعد جواب خودتو ببین و تشکر های زیرش رو ببین و مقایسه کن . من نمیپرسم اما شما به عنوان خواهر بزرگتر از این تنکس دهندگان بپرس که این پرشهای از روی پست من از جانب ایشان نشون نمیده که بر عکس انچه شقایق دنبالش هست دیگران سعی در بریدن رشته دوستی ها بلکه ایجاد دشمنی و دو دستگی دارند ایا سوال من از شما سیاسی بود که تنکس نگرفت ؟ ایا مذهبی بود ؟/ ایا به کسی توهین بود ؟ ایا این تنکس دهندگان تا کنون به اسپم و شکلک و سوال تنکس نداده بودند ؟ خب اگه کس ندونه تو بهتر میدونی که من در پی تنکس و امتیاز و این چیز ها اگه بودم الان اعدادی بالا داشتم اینها نمونه است لازم نیست یکی با یه پست با دیگری ادعای دشمنی کنه همین علائم ساده خودش نشون دهنده اینه که دیگران بر عکس احساس لطیف شما احساس دیگه ای دارند . احساس دشمنی ورزیدن و ایجاد شکاف و نفاق دوستی با شعار ایجاد نمیشه ولی با یه دونه شکلک براحتی از بین میره 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ :icon_razz:واقعا نخوندی یا حال نداشتی بخونی؟ عهد بستن مجدد دوستی هامون منم پیمان اخوت و دوستی می بندم مجدد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ببین شقایق صفحه اول رو خوندم ولی دوستی اول شروع میشه .. بعدش ممکنه مشکلی پیش بیاد اونوقت میگیم عهد مجدد . حالا سوال اینه اگه اصولا با کسی دشمنی پیش نیومده باشه اما طرف دنبال دشمنی باشه چی ..یا اگه با علائم مجازی نشون بده که من اصولا از وجود تو خوشم نمیاد چی ؟؟؟ پست من که فقط یک سوال در ان مطرح بود ببین .. تشکر های زیرش رو ببین .... و بعد جواب خودتو ببین و تشکر های زیرش رو ببین و مقایسه کن . من نمیپرسم اما شما به عنوان خواهر بزرگتر از این تنکس دهندگان بپرس که این پرشهای از روی پست من از جانب ایشان نشون نمیده که بر عکس انچه شقایق دنبالش هست دیگران سعی در بریدن رشته دوستی ها بلکه ایجاد دشمنی و دو دستگی دارند ایا سوال من از شما سیاسی بود که تنکس نگرفت ؟ ایا مذهبی بود ؟/ ایا به کسی توهین بود ؟ ایا این تنکس دهندگان تا کنون به اسپم و شکلک و سوال تنکس نداده بودند ؟ خب اگه کس ندونه تو بهتر میدونی که من در پی تنکس و امتیاز و این چیز ها اگه بودم الان اعدادی بالا داشتم اینها نمونه است لازم نیست یکی با یه پست با دیگری ادعای دشمنی کنه همین علائم ساده خودش نشون دهنده اینه که دیگران بر عکس احساس لطیف شما احساس دیگه ای دارند . احساس دشمنی ورزیدن و ایجاد شکاف و نفاق دوستی با شعار ایجاد نمیشه ولی با یه دونه شکلک براحتی از بین میره هیملر عزیز با حرفات تا حدودی مخالفم خودم بشخصه خیلی وقتا امکان تنکس دادن برام نیست چون با گوشی واقعا سخته برام و دلیل بر دشمنی و یا مخالفتم نسبت به اون کاربر نیست و نخواهد بود و یا توان جواب دادن پیام رو ندارم بخاطر اینکه با موبایلم ولی اینکه یکسریا در ظاهر دوستن و در باطن منتظرن تا تیشه به ریشه بزنند موافقم کسی و میشناسم که همیشه ازم تعریف میکنه ولی از من متنفره و دوست داره سر به تنم نباشه هیملر جان چه تو دنیای مجازی چه حقیقی کم نیستن این افراد ولی حرف تاپیک اینه با صفا و صمیمیت همدیگر و دوست بداریم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده