رفتن به مطلب

رفاه در زنگی به چه معناست

ارسال های توصیه شده

سلام بر دوستان گل نواندیش

قرض از ایجاد این تاپیک این است که بفهمیم رفاه به چه معناست و اینکه میگن در زندگی باید در رفاه بود یعنی چی؟

برای خود من سواله که چه چیزایی باعث میشه که انسان در زندگی احساس کنه که در رفاه است

ممنون میشم توی بحث شرکت کنید

موفق و شاد باشید

• Like 7
لینک به دیدگاه

ادم طماع هیچ وقت رفاه نداره

وقتی ادم قانع همیشه در رفاهه حتی با یه گلیم

البته اکثر ما طماع هستیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی از چیزایی که داریم به نحو احسن استفاده کنیم دیگه بدون طمع؟

میدونی بستگی داره که هر کس دنبال چی باشه تو زندگیش...من اصلا به قناعت اعتقاد ندارم چون این چیزا مانع از پیشرفت میشه...طمع اصلا بد نیست اما توی مسیر خوب...

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام سلام:icon_gol:

به نظر منم رفاه یعنی شادی:ws37:

شادی هم وقتی بوجود میاد که از چیزایی که داری راضی باشی

سلام به روی ماهت

یعنی شادی یعنی رفاه؟؟

میدونی بستگی داره که هر کس دنبال چی باشه تو زندگیش...من اصلا به قناعت اعتقاد ندارم چون این چیزا مانع از پیشرفت میشه...طمع اصلا بد نیست اما توی مسیر خوب...

ایول کتایون زدی به هدف

خدا این همه نعمت آفریده چرا استفاده نکنیم چرا ما جز کسانی نباشیم که بتونیم از تمام نعمت های خدا استفاده کنیم؟!

هیچ کس بدش نمیاد که وضع مالیش خوب باشه

به اینم معتقد نیستم که پول مانع خوشبختیه....

اینو قبول دارم که همه چیز باید به اندازه خودش باشه نه زیاد و نه کم

• Like 3
لینک به دیدگاه

ایول کتایون زدی به هدف

خدا این همه نعمت آفریده چرا استفاده نکنیم چرا ما جز کسانی نباشیم که بتونیم از تمام نعمت های خدا استفاده کنیم؟!

هیچ کس بدش نمیاد که وضع مالیش خوب باشه

به اینم معتقد نیستم که پول مانع خوشبختیه....

اینو قبول دارم که همه چیز باید به اندازه خودش باشه نه زیاد و نه کم

دقیقا... عالیه اگه بتونی هم پولدار باشی هم درک اینو داشته باشی که پول برای زندگیه نه زندگی برای پول...

اکثر آدما به مرور زمان و غرق شدن توی پول این ذهنیت براشون ایجاد میشه که وقت هست برای استفاده اش، فعلا اندوخته مونو بیشتر کنیم...

من چون خیلی ازین قضیه صدمه دیدم همیشه ارزو می کنم که اگه قراره کسی ثروتمند بشه و با این ثروت دنیای اطرافیانشو خراب کنه همون بهتر که نشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام به روی ماهت

یعنی شادی یعنی رفاه؟؟

سلام :icon_redface:

اره به نظر من رفاه یعنی شادی و رضایت :w16:

اگه یه عالمه پول داشته باشی ولی شاد نباشی ، چه فایده ؟؟؟:ws52:

:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه

واقعا فایده ای نداره...راست میگی...:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب یعنی نمی تونیم بگیم که فلانی تو رفاه هست چون پولداره ولی شاد نیست چون لذتش رو نمی بره؟؟مشه شادی رو تفکیک کرد به نظر من شما نظر منو ندارین؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا... عالیه اگه بتونی هم پولدار باشی هم درک اینو داشته باشی که پول برای زندگیه نه زندگی برای پول...

اکثر آدما به مرور زمان و غرق شدن توی پول این ذهنیت براشون ایجاد میشه که وقت هست برای استفاده اش، فعلا اندوخته مونو بیشتر کنیم...

من چون خیلی ازین قضیه صدمه دیدم همیشه ارزو می کنم که اگه قراره کسی ثروتمند بشه و با این ثروت دنیای اطرافیانشو خراب کنه همون بهتر که نشه...

دقیقا موافقم که پول برای زندگیه و باید بگم که جز واجبات زندگیه....

درسته به نظر من پول برای راحتی آدمه یعنی باید تا می تونه مثلا دنیا رو بگرده چیزای جدید رو داشته باشه......خلاصه نباید کم خودش بزاره؟!

البته باید راه های استفاده درست از پول رو هم یاد گرفت

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب یعنی نمی تونیم بگیم که فلانی تو رفاه هست چون پولداره ولی شاد نیست چون لذتش رو نمی بره؟؟مشه شادی رو تفکیک کرد به نظر من شما نظر منو ندارین؟

خوب فکر میکنم تعریف ما از رفاه از ریشه مشکل داره

چون ما رفاه رو تو جامعه مون ، پول تعریف کردیم ، ولی من فکر کنم رفاه یعنی اینکه آسایش داشته باشی

آسایشم با آرامش بوجود میاد :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من رفاه اینکه آرامش داشته باشی و احساس خوشبختی و امنیت کنی

امنیت خیلی مهمه

چه جانی

چه مالی

چه کاری

چه ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب فکر میکنم تعریف ما از رفاه از ریشه مشکل داره

چون ما رفاه رو تو جامعه مون ، پول تعریف کردیم ، ولی من فکر کنم رفاه یعنی اینکه آسایش داشته باشی

آسایشم با آرامش بوجود میاد :w16:

من این تاپیک و زدم تا تعریفشو بدونم شاید هم من اشتباه کنم

با حرفت موافقم 100%

به نظر من رفاه اینکه آرامش داشته باشی و احساس خوشبختی و امنیت کنی

امنیت خیلی مهمه

چه جانی

چه مالی

چه کاری

چه ...

مرسی سیما جان:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دقیقا موافقم که پول برای زندگیه و باید بگم که جز واجبات زندگیه....

درسته به نظر من پول برای راحتی آدمه یعنی باید تا می تونه مثلا دنیا رو بگرده چیزای جدید رو داشته باشه......خلاصه نباید کم خودش بزاره؟!

البته باید راه های استفاده درست از پول رو هم یاد گرفت

ولی حقیقتش اینه که اینا تو حرف راحته...من تو این وضع بزرگ شدم می دونم که ادما به بهانه ی آینده ی بچه ها و زندگیشون چه قدر مجبورن از هم دور باشن...من بچه که بودم بابامو ماهی 3-4 روز میدیدم...سرزنشش نمی کنم اما هیچوقت پیشم نبود...چون همیشه فکر اینده بود...و حالا که آینده اس بازم داریم از هم دور میشیم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی حقیقتش اینه که اینا تو حرف راحته...من تو این وضع بزرگ شدم می دونم که ادما به بهانه ی آینده ی بچه ها و زندگیشون چه قدر مجبورن از هم دور باشن...من بچه که بودم بابامو ماهی 3-4 روز میدیدم...سرزنشش نمی کنم اما هیچوقت پیشم نبود...چون همیشه فکر اینده بود...و حالا که آینده اس بازم داریم از هم دور میشیم...

:ws44:

به نظر من اول باید آدم راحتی خودش رو تامین کنه بعد بره سراغ بچه و....

تا آدم خودش راحت نباشه نمی تونه راحتی کس دیگه ای رو هم تضمن کنه مثل آدمای موفق که تا خودت موفق نباشی نمی تونی کس دیگه ای رو هم به موفقیت برسونی.....

این نظر منه

• Like 2
لینک به دیدگاه

تا آدم خودش راحت نباشه نمی تونه راحتی کس دیگه ای رو هم تضمن کنه مثل آدمای موفق که تا خودت موفق نباشی نمی تونی کس دیگه ای رو هم به موفقیت برسونی.....

این نظر منه

:a030:

موافقم اساسی

• Like 2
لینک به دیدگاه

این نظر منه

نمیشه این جوری گفت لااقل راجع به خانواده ی من...می دونی من هیچوقت تو زندگیم چیزی کم نداشتم همه ی اطرافیان همیشه به شرایط من غبطه می خوردن...اما هیچکس نمی دونست چیزی که شاید خیلیا آرزوشو دارن واسه من هر روز بی ارزش تر میشه...ولی زندگی بهتر داشتن اونم تو شغلایی که همیشه نیاز داره که تو سفر باشی مستلزم دوریه...کاریش نمیشه کرد...

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیشه این جوری گفت لااقل راجع به خانواده ی من...می دونی من هیچوقت تو زندگیم چیزی کم نداشتم همه ی اطرافیان همیشه به شرایط من غبطه می خوردن...اما هیچکس نمی دونست چیزی که شاید خیلیا آرزوشو دارن واسه من هر روز بی ارزش تر میشه...ولی زندگی بهتر داشتن اونم تو شغلایی که همیشه نیاز داره که تو سفر باشی مستلزم دوریه...کاریش نمیشه کرد...

کتایون جان منظور منم همین بود:icon_gol:

الان شما از لحاظ مادی تامینی ولی دوست داری جای این همه پول ، بابات پیشت باشه

پس رفاه یعنی آسایش و آرامش

زندگیت پر از آسایش و آرامش :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...