goddess_s 16415 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 چون حوا آدم را گول زده بود،پس باید جریمه میشد،جریمه اش هم نگهداری بچه بود. کی میگه حوا آدمو گول زد؟ آدم شکمو بود سیبو خورد. 4
arian ariaey 1755 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 اما الان بیشتر جواب های بدون سوال دارم ، یعنی جواب معلومه اما پرسیدن سوال غیر ممکنه..... خوب,یه کم جرات به خرج بده تا ببینیم منظورت دقیقا چیه!! 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 کی میگه حوا آدمو گول زد؟آدم شکمو بود سیبو خورد. :w00: :w00:آخه اینها چه ربطی به هم دارند. حوا با سیب آدمو گول زد،آدم هم فریب خورد و سیب را خورد. تقصیر بیشتر با حوا است...... 4
spow 44198 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 وقتی سوال میپرسی ومیدونی جواب نمیدن میدونی جواب سربالا میدن میدونی پیچونده میشی میدونی طرف حسابت بدون اینکه به جوابش باور داشته باشه تاکید میکنه رو جوابش وقتی میدونی جوابت یه چیز دیگست وقتی جوابها با سوالهات نمیخونن همون بهتر که سوالهام بی جواب بمونن زندگی یعنی سوال سوال بی جواب! 8
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 :w00: :w00:آخه اینها چه ربطی به هم دارند. حوا با سیب آدمو گول زد،آدم هم فریب خورد و سیب را خورد. تقصیر بیشتر با حوا است...... نخیر شیطون حوا رو گول زد حوا رفت با آدم مشورت کرد آدم شکمو بود سیبو خورد! 4
bpcom 10070 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 نخیر شیطون حوا رو گول زدحوا رفت با آدم مشورت کرد آدم شکمو بود سیبو خورد! 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 چرا اونجوری نگا میکنی؟ شک داری به گفته های من؟:Laie_28: 1
Aartemis 6639 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 نخیر شیطون حوا رو گول زدحوا رفت با آدم مشورت کرد آدم شکمو بود سیبو خورد! همیشه این شکمو بودن آقایون کار دستشون میده آخه یه سیب اینقد ارزش داشت؟؟؟ 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 سوال یعنی فعال بودن ذهنسوال بی جواب یعنی ذهن متحیر حالا سوال من انسان مختارهست یا مجبور؟ صد البته مجبور.......وقتی تمام زندگیت از قبل برنامه ریزی شده پس مجبوری با برچسب اختیار داشتند:icon_pf (34): 3
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 انقدر سوال تو ذهنمه كه داره ديوونم ميكنه... اي كاش يكي پيدا ميشد كه جواب اين سوالها رو ميدونست... 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 اخه سگ من بعضی موقع حاظر نیست به خاطر استخون هر کاری را انجام بده خوب تو شک نکن سگت بیشتر میفه چون یجورهایی غریزی عمل میکنه.ولی بعضی ها رو غریزه شونو هم عوض میکنند.......شور نزن سگت و بچسب:flowerysmile: 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 نگران نباشید و دنبال مقصر نگردید آدم و حوا اگر وجود داشته بودند تقدیرشون این بوده که بیان زمین و زندگی کنند وگرنه چرا خدا زمین و آفرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیکار که نبود فضای اضافی هم که نداشت..... احتمالا هممون سرکاریم تمیز 5
کتایون 15176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 انقدر سوال تو ذهنمه كه داره ديوونم ميكنه...اي كاش يكي پيدا ميشد كه جواب اين سوالها رو ميدونست... پس توام علامت سوالی واسه خودت مثل من:ws2:...اما هیشکی پیدا نمیشه... 4
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 پس توام علامت سوالی واسه خودت مثل من:ws2:...اما هیشکی پیدا نمیشه... شما شرع کن بپرس تا من بهت جواب بدم.هرچقدرشو که تونستم.....:flowerysmile: 2
کتایون 15176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 شما شرع کن بپرس تا من بهت جواب بدم.هرچقدرشو که تونستم.....:flowerysmile: تا کجا من اومدم؟ چه جوری برگردم؟ ولش کن سوالای من دیوونه می کنه همه رو...:ws2: 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 تا اینجاشو که قرار بوده بیای و امدی..برگشتم تو کارت نیست خودتو اذیت نکن فقط بگرد تا بفمهی بعدش قراره چه به روزت بیاد 5
danielo 15239 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 انقدر سوال تو ذهنمه كه داره ديوونم ميكنه...اي كاش يكي پيدا ميشد كه جواب اين سوالها رو ميدونست... من میتونم بره همه سوال هایت چواب بدم 3
Aartemis 6639 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 از کجا مطمئنی؟ خوب میتونی امتحان کنی بپرس ببین چه خوب جواب میده!!! 1
کتایون 15176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 خوب میتونی امتحان کنی بپرس ببین چه خوب جواب میده!!! نه من سوالام عجیب غریبه...ترجیح میدم نپرسم... 2
ارسال های توصیه شده